Yeni Üye Toplam 2 yazı |
|
cc1 Yeni Üye Toplam 11 yazı | 02/05/2017 : 22:23:50 Alıntı
Yerleşim : ALMANYA / Heidelberg | Meslek : Gıda |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Minimum 3-4 maksimım 8-10 bin sermaye ile girebileceğiniz bir fırsat sunma imkanımız var. Sınırlı sayıda bilinen ve belli bir sektörde perakendecilik yapan AVM içinde standlar vermekteyiz. An itibari ile İstanbul Pendik, İstanbul Avcılar, Gaziantep, Kayseri ve Ankara Mamak'da mevcut yerlerimiz var, fakat bulunduğunuz ilde de mobilya ve ev üzerine çarşılar veya AVM'ler var ise oralarda da bayimiz yoksa stand bayilikleri verilecektir. İlgilenirseniz tarafımıza ulaşabilirsiniz. (1-2 hafta içinde tamamı dolabilir) NOT: Bahsetmiş olduğumuz sermaye rakamı içerisine standların ilk açılış tutarı, firma açılış masraflarınız ve ilk olarak vereceğimiz ürünler dahildir. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
_erc_ Yeni Üye Toplam 28 yazı | 03/05/2017 : 10:48:18 Alıntı
Bana bilgilendirme atar mısınız stand örnekleriyle birlikte.
s.algan Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Gıda |
FikirBanka Yeni Üye Toplam 3 yazı | Fikir veren girişimcilik bankası. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Yayıncılık |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Sn. _erc_ Özel mesaj atılmıştır [quote]Yazıyı gönderen - _erc_ Bana bilgilendirme atar mısınız stand örnekleriyle birlikte. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
ugurum2211 Üye Toplam 844 yazı | toptan tesettür elbise alıp tek tek satmak isterseniz temas kurabilirsiniz. bütçeniz nedir Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İthalat / İhracat |
eekici Yeni Üye Toplam 11 yazı | 01/06/2017 : 13:05:46 Alıntı
Merhaba, yurt dışında bir çok ülkede son derece yaygın olan ve tüketilen ancak ülkemizde satışı yapılmayan, hatta ciddi bir oranda aranan ama bulunamayan muhteşem bir aromaya sahip bir gıda ürününün ithalatı ve Türkiye içinde distribütörlük şeklinde dağıtımı fikrine sıcak bakar mısınız? Getirisi oldukça yüksek iştir. Düzenli olarak ithal ederek Türkiye'de tüm illerde süpermarketler, petrol istasyonları, restoranlar ve cafelere dağıtım ağı oluşturulabilir. Hatta belirli bir kazanç potansiyeline ulaşılması halinde Türkiye'de üretim tesisi bile kurulabilir. Ciddi düşünürseniz dönüşünüzü beklerim. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Gıda |
lacivertmurat Üye Toplam 153 yazı | merhaba, çalışma şartlarınız neidr , ürün katolog minimum sipariş vb. bilgiler verbilirmisiniz? mr_lacivert@hotmail.com
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!! enucuzfiber.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
pokemon39 Yeni Üye Toplam 26 yazı | 04/06/2017 : 23:53:54 Alıntı
eekici, benimle de detay paylaşabilirseniz sevinirim. Detayların içerisinde de maliyet analizi varsa çok iyi olur. email adresim : baris[at isareti]gurenc.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
mrf Üye Toplam 206 yazı | 05/06/2017 : 15:35:00 Alıntı
murat wt sap-- 05531354022 .. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
teforr Yeni Üye Toplam 41 yazı | 08/06/2017 : 00:59:50 Alıntı
elektronik sigara alıp satabilirsin toptan. su anda revaçta Tüccar Yerleşim : Türkiye / Kastamonu | Meslek : Diğer |
mubacak Yeni Üye Toplam 7 yazı | Bir tane ducato tarzı minibüs alıp hırdavat nalburiye tarzı ürünler satarım. Binlerce çeşidi olduğu ve arkasından yetişecek sermaye problemi olacağı için farklı farklı sezonlarda satılacak 5-6 markanın bayiliğini alırım. Bu mesleğin avantajları; Genelde müşteri portföyü sağlam, mevcut toptancılar çabuk gaza gelip rekabet etmeyen esnaflar, hamallık yapacağınız ürünlerde elbet olacak ama ortalama kar marjı fena değil. Dezavantajı ise bu işte sebat göstermek. Aracı aldım yükledim gelsin paralar yok. "Bedava peynir fare kapanında olur." Tüm bunlar için sizin tecrübeniz ve sermayeniz önemli. Yüzlerce yorum okudum bu platformda. Konu hep şu; Yeni bir iş yapmak istiyorum tavsiyeleriniz neler? Cevaplarda daha klişe. Bilişim sektörü, inşaat çok karlı, netten para kazanmak. Bende diyorum ki; yerli otomobili yapacak babayiğit arıyor devletimiz bence en kârlısı o. Bence şöyle olması lazım; Adım falanca, bilmem kaç doğumluyum. Daha önce şu işleri yaptım. Şu tür işlerdede başarılı olacağımı düşünüyorum. Şu kadar bütçe ayırdım. Mutlaka size ulaşacak birilerini bulursunuz. Ben çeyrek asırdır sanayicilik yapıyorum. Kendi tesisimde ürettiğimiz ürünleri %40 ihracat olmak üzere yurtiçinde satıyorum. 25-30 arası mavi yaka personel çalıştırıyorum. Bu platformda ise; düşük sermaye ile ne iş yapsam diye düşünen, referans verecek kadar sağlam, benim gönderdiğim ürünleri satacak kadar becerikli, tahsilatları yapacak kadar gözüaçık, 3 kuruş kazanınca ben ayrılıyorum demeyecek kadar gözü yükseklerde sadık arkadaş aramak. Bu sayfadaki arkadaşları tenzih ederim ama. Genelde 18-20 yaşlarındaki delikanlılar veya ev hanımları veya hayaller aleminde yaşayan arkadaşlar soruyor ve cevaplıyor. Ticaret sandığınız kadar kolay olmayabilir. Keşke batırmış bir adamla iflas ettiği dönemde konuşma fırsatınız olsaydı. Veya iyi niyet yüksek hedeflerle işe başlayıp şerefini bile kaybeden insanları gözlemleseniz. Bu iş çok ciddi arkadaşlar. Öyle gazete sayfalarındaki başarı hikayelerine inanmayın. Sorun 100 tane sıfırdan para kazanan adama 98 tanesinin temelinde acı, yokluk, çile, hor görülme, inim inim inleme vardır. Ama hepsinde sabır, sebat mutlaka vardır. Ben şahsen işe alacağım personele en son nerede çalıştığını, ne kadar çalıştığını, neden ayrıldığını sorarım. Benim de kriterim bu. 25 yaşındaki adam 10 farklı işte çalıştıysa, en uzun çalıştığı 1-2 sene ise, hep çalıştığı yerdeki arkadaşları veya patron suçluysa o arkadaşın bana katacağı birşey yok. Gazete, internet ilanıyla gelende genelde böyledir. Adamın yaşı 18 ama 8 farklı yerde çalışmış. Adamın kendine hayrı yok ki bana olsun. İlk önce nasip kavramına inanmakla başlar bence para kazanmak. Maneviyattan ayrılmadan, sabırla dirayet gösteren arkadaşlar yolun yarısını aldı bile. Kalan yarısında ise gurur ve kibirden uzak, patronluk sevdasına kapılmadan, kadın kız muhabbeti yapmadan çalışırsa köşeyi dönmek işten bile değil. (Tabiki nasibinde varsa önce Allah takdir edecek.) Yazmayım yazmayım dedim dünya kadar yazmışım. Kimseyi rencide etmek, basit görmek için yazmadım. Kimseyi hedefte almadım. Lütfen kimse rahatsız olmasın. Kendimde allame-i cihan falan değilim. Sadece kendimi bildim bileli çalışıyorum. Ne çocukluk hatırlıyorum, ne gençliğimi yaşayabildim. Ömrümü bu işlere adadığımı farkettim, artık biraz olgunluğumu yaşamak istiyorum. İnce eleyip, sıkı dokuyup sağlam bir ekip ihtiyacım var. Farklı sektörler arayışımda var. Onun için buraya rastladım. 3-4 gündür buradaki yazıları okuyunca çıkmak üzereyken böyle bir şey yazmak istedim. Kırdıysam özür dilerim. Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı ve bereketli işleriniz olsun. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : İmalat |
istanbulbenim Yeni Üye Toplam 17 yazı | 12/06/2017 : 11:11:55 Alıntı
mubacak hocam öncelikle sizi tebrik ederim. bir memur olarak oldukça uzun zamandır bu forumu sessiz sedasız takip ederim. ilk defa bu kadar doğru ve anlamlı bir yazı gördüm. herkese faydası olur umarım Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Memur |
Satış Mühendisi Yeni Üye Toplam 1 yazı | 13/06/2017 : 18:21:59 Alıntı
Sayın mubacak, Yazmış olduğunuz mesajı ilgi ile okudum. Kaleminize sağlık. En büyük merakım hangi sektöre ürün sağladığınız. Sales Engineer Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
tarik47 Yeni Üye Toplam 20 yazı | 15/06/2017 : 17:03:22 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Mardin | Meslek : Öğretmen |
tarik47 Yeni Üye Toplam 20 yazı | 15/06/2017 : 17:09:38 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Mardin | Meslek : Öğretmen |
sadakte005 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 16/06/2017 : 16:16:10 Alıntı
banada bilgi atarmısınız lütfen . iyi çalışmalar Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : İnternet |
parakazanmatik Yeni Üye Toplam 1 yazı | ne satabilirim? şeklinde arayış içerisinde olan arkadaşlar aşağıdaki bağlantıları inceleyip fikir sahibi olabilirler. liste uzun olduğu için buraya ekleyemedim. amazon ve benzeri alanlarda en çok satılan ürünleri analiz etmişler. fikir sahibi olabilirsiniz. https://internettenparakazanmatik.com/yepyeni-is-fikirleri/ne-satabilirim-internetten-dukkandan-evden-satabileceginiz-urunler/ https://internettenparakazanmatik.com/internetten-para-kazanmak/amazon-amerikada-en-cok-satilan-urunler-2020nin-trendleri/ Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Memur |
knksemre Yeni Üye Toplam 34 yazı | 01/02/2020 : 10:52:35 Alıntı
Kendi işimi kurmak için bende birçok kez araştırma yaptım. Bu yazı: https://paratic.com/is-kurmak-ne-is-yapabilirim/ cidden çok işime yaradı aklımda 3 - 4 tanesi yer yaptı. Sizde göz atın belki işinize yarar. Yerleşim : Türkiye / Bolu | Meslek : Mühendis |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |