İlk mesaj
İş Dünyası
10-20 Bin Sermaye İle Yapılacak İş Fikirleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
55 yorumO
Yeni Üye14 yazı
07/05/2017 : 22:23:08#31
Web sitesi
Alıntı
A
Yeni Üye19 yazı
Dis ticaret ve dAnismanlik insaat mimarlik yapi
A
Yeni Üye19 yazı
ACİL LOKANTA. BU FİYATA BÖYLE BİR YER BULUNMAZ. VADE YAPILIR !!!VCILAR MERKEZ'DE
HASTANE YANINDA
ETRAFINDA BİRÇOK YURT, DERSANE VE OKUL BULUNAN,
BELEDİYE' YE ÇOK YAKIN
EMSALLERİNE GÖRE KİRASI DA OLDUKÇA HESAPLI,
MASRAFSIZ VE HER ŞEYİ TAM OLAN
230 M2
LOKANTAMIZI DEVİR EDİYORUZ.
TRAFİĞE KAPALI OLAN "MARMARA CADDESİ" NİN HEMEN YANINDA, 15 ADIM MESAFEDEDİR. KARŞISINDA MUHTARLIK BULUNMAKTADIR.
ÖĞRENCİ BAKIMINDAN DA OLDUKÇA KALABALIK BİR YERDİR.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ NDE 40.000 (40 BİN ) ÖĞRENCİ OKUMAKTADIR. İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ VE İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ DE TAMAMEN AVCILAR DA İKAMET ETMEKTE VE BU BÖLGEDE BULUNMAKTADIRLAR.
ETRAFIMIZDA BİR ÇOK OFİS VE İŞ YERİ BULUNMAKTADIR.
İŞ POTANSİYELİ OLDUKÇA YÜKSEKTİR.
DÜKKANDA BİZ SELF SERVİS SULU YEMEK LOKANTASI OLARAK HİZMET VERDİK. FAKAT İŞTEN ANLAMADIĞIMIZ VE İŞİN USTASI DA OLMADIĞIMIZ İÇİN ARTIK YAPMAMAYA KARAR VERDİK. VE DÜKKANI KAPATTIK.
İÇERİDE BİR LOKANTADA OLMASI GEREKEN ; MUTFAĞIN'DAN BULAŞIKHANE'SİNE, BENMARİ'SİNDEN KÜRDANLIĞINA KADAR A DAN Z YE OLMASI GEREKEN HER ŞEY EKSİKSİZ OLARAK MEVCUTTUR.
ALACAK KİŞİ ERTESİ SABAH GELİP YEMEĞİNİ ÇIKARABİLİR. DÜKKAN HAZIR BİR HALDEDİR.
ÜST KATTA SİGARA İÇMEK İÇİN AYRICA BİR TERAS ALANI MEVCUTTUR.
BİZE MALİYETİ : 150.000 TL OLAN BU İŞ YERİNİ ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI OLDUKÇA UYGUN FİYATA DEVREDİYORUZ.
BU FIRSATI KAÇIRMAYIN !!!
DEVİR ÜCRETİMİZ : 65.000 TL DİR.
KİRASI : 6.500 TL DİR.
VADE YAPILIR...!!!
B
Yeni Üye13 yazı
10/05/2017 : 19:29:20#34
Web sitesi
Alıntı
Aylık bir miktar ajansa ayır . Bir miktarını script ve hosting giderlerine. Sonrasında sağlam bir facebook sayfası ile harika işler çıkartabilirsin.
Örnek site kendi projem : www.haberege.com.tr
:)
L
Üye153 yazı
11/05/2017 : 20:25:08#35
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - BoRN Haber sitesi açmalısın. Aylık bir miktar ajansa ayır . Bir miktarını script ve hosting giderlerine. Sonrasında sağlam bir facebook sayfası ile harika işler çıkartabilirsin. Örnek site kendi projem : www.haberege.com.tr |
biraz açıklayıcı olun lutfen ?
haber sitesi yapmanın ne gibi kazancı var?
kazanç şartları nelerdir? aylık kazanç miktarı ne kadardır vs.
bu konularda açıklayıcı olursanıız iyi olur. yoksa buradan sitenize tık çekmek için yapılmış basit bir oyun olur ki buradan gelecek tık size hiçbirsey kazandırmaz
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/
enucuzfiber.com/
C
Yeni Üye13 yazı
Nutella krep yapabilirsin. Youtube da videolar var. Türkiye de hiç olmayan birşey tutma ihtimali yüksek. Kar marjı yüksek. Sermayesi az. Ben kendime ortak bulabilsem güvenilir açmayı düşünürüm lakin dürüst insan bulmak zor. Şuanki işim nedeniyle de malesef onun başında duramam. Örnek video https://www.youtube.com/watch?v=itPo4t2DyfM
N
Yeni Üye7 yazı
Merhaba, bahsettiğiniz miktarla oto yıkama işi yapılabilir, yerinizi sanayiden tutarsanız dükkan kirası da daha düşük olur tahminimce. günde 10 araba gelse bile kazanırsınız.
Umarım hayallerime bir gün ulaşacağım
A
Yeni Üye19 yazı
paranız varsa size harika bir iş önereyim.
A
Yeni Üye42 yazı
03/07/2017 : 18:01:37#39
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - dadyatekstil bence en iyi iş pazarcılıkta, ailem istanbul bahçelievlerde yaşıyor. onları her ziyarete gittiğimde cumartesi pazarını gezerim, burda benim 3-3,50 tl ye sattığım kaliteli havluları 5-7-10 tl civarında hatta toptanda 4-9 tl arası verdiğim işlemeli nakışlı çeyizlik havluları 10-15 tl civarında satıyorlar. bunun yanında çarşafı yastık kılıfı paspası çok rahat tedarik edilebilen şeyler. %50-%100 arası kar marjı ile satabileceğin ürünlerden edilecek kazanç bence gayet iyi.. toptan da %10-20 arası kar yapabiliyoruz. hayat pazarda :) ayrıca bu ara çok talep gören çıkarılabilir havlulu mutfak önlükleri bayanlar tarafından resmen yağmalanıyor :) ilgilenen olursa her türlü havlu bornoz ve ev tekstil ürünleri için iletişime geçebilirsiniz. info@dadyatekstil.com iş hayatınızda başarılar dilerim. |
Pazarda tezgah açmak çok mantıklı, vergisi yok, çek yok, senet yok, al gülüm ver gülüm... bir de güzel ürün bulabilirseniz mevsimine uygun, gayet iyi para kazanilabilir diye düşünüyorum....
A
Yeni Üye36 yazı
01/10/2017 : 17:12:25#40
Web sitesi
Alıntı
Size Netwok marketinig öneririm.
Numan Yakut
05064350266
05064350266
A
Üye114 yazı
05/10/2017 : 21:53:01#41
Web sitesi
Alıntı
Yazılım sektörü bacasız sanayidir , bu alanı düşünebilirsin , illaki yazılımı sen üretmen gerekmiyor bayilik alıp eğitimlerine katılabilirsin ,
A
Üye114 yazı
05/10/2017 : 21:55:43#42
Web sitesi
Alıntı
Yazılım sektörünü değerlendirebilirsin , bayilik alıp eğitimlerine katılabilirsin ,
H
Yeni Üye52 yazı
belki işinize yarar https://www.karliisfikirleri.com/yapilacak-en-karli-isler-nelerdir/
I
Üye105 yazı
12/10/2017 : 18:00:49#44
Web sitesi
Alıntı
Kendi işini kurmak isteyen fakat yatırım sermayesi olmayan ya da mevcut birikimini riske atmaktan korktuğu için bu konuda çekimser kalan pek çok insan var. Yatırım için sermaye tabiki önemli ama insan önce ne yapabilir nasıl yapabilir buna dair fikir edinmeli alttaki başlıktaki konu sizlere farklı fikirler verebilir:
SERMAYE GEREKTİRMEYEN YENİLİKÇİ İŞ FİKİRLERİ:
http://www.ihracat.co/2017/01/sermaye-gerektirmeyen-yenilikci-is.html
ihracat ithalat bilgi platformu.
ihracat, ithalat, lojistik, e-ticaret, pazarlama, yenilikçi iş fikirleri www.ihracat.co
ihracat, ithalat, lojistik, e-ticaret, pazarlama, yenilikçi iş fikirleri www.ihracat.co
Y
Yeni Üye31 yazı
o para ile bir cacık cıkmaz :)))))
a
T
Yeni Üye82 yazı
arkadaslar tavuk restaruantim var ana caddede tam merkezde 65 metrekare super magaza is ler cok iyi yogun
kurulu darphane 400 bin alip dinlenecegim biraz
hayale gerek yok reel is
yoruldum ekip ile devrediyorum
kurulu darphane 400 bin alip dinlenecegim biraz
hayale gerek yok reel is
yoruldum ekip ile devrediyorum
M
Yeni Üye25 yazı
21/01/2018 : 23:01:04#47
Web sitesi
Alıntı
İnternette gezinirken denk gelmiştim 10 bin sermayeli işler hakkında bilgi almak isteyenler bu konuya göz atabilirler.
Kaynak: https://isfikirlerinet.com/10-bin-tl-sermaye-ile-yapilabilecek-is-kurma-fikirleri/
Kaynak: https://isfikirlerinet.com/10-bin-tl-sermaye-ile-yapilabilecek-is-kurma-fikirleri/
Kredi Bilgileri: https://kredispara.com
B
Üye432 yazı
22/01/2018 : 22:59:29#48
Web sitesi
Alıntı
P
Üye160 yazı
21/02/2018 : 15:22:18#49
Web sitesi
Alıntı
Pazar yada dükkanda satışını yapabiliceğin kazançlı iş alanı bebek ve çocuk giyimdir ozellıkle 0-6 yaş arası ınanılmaz sırkıluasyon var ilgilenırsen toptan sitemizi inceleyebilirsiniz www.pedibebe.com
www.pedibebe.com
B
Üye432 yazı
25/02/2018 : 14:20:38#50
Web sitesi
Alıntı
https://pamukseker.org/
PAMUK ŞEKER : 55 kr
PATLAMIŞ MISIR 15 GR, HEDİYELİ : 16 kr
FİYATLARIMIZ TOPTAN ALIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR
0543 7237677
PAMUK ŞEKER : 55 kr
PATLAMIŞ MISIR 15 GR, HEDİYELİ : 16 kr
FİYATLARIMIZ TOPTAN ALIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR
0543 7237677
N
Yeni Üye1 yazı
28/02/2018 : 23:14:32#51
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar, eğer kapalı bir deponuz varsa istiridye mantarı üretimi yapabilirsiniz.
S
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar bence sıfır sermayeli risk gerektirmeyen işlerde var, network marketing olarak, belki inanmayacaksınız ama tanıdığım ayda 20-30 bin TL'den fazla para kazanan insanlar var ve çalıştıkları şirket tarafından altlarına verilen lüks şirket araçları ile bunu yapıyorlar...bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum
Safa AKBIYIK: 0532 246 90 56
Safa AKBIYIK: 0532 246 90 56
T
Yeni Üye41 yazı
21/07/2018 : 17:13:24#53
Web sitesi
Alıntı
Merhaba, gerçekten beklemediğim türde cevaplar yazılmış :) öncelikle müşteriyi iyi anlamanız gerekiyor...bir düşünün, yurt dışına satmak mı yurt içine satmak mı?
ben olsaydım ki bu anlatımda kendimi ele alarak cevap vericem...paypal hesabı açmak için yurt dışına giderim, bu ülkenin özellikleri : ikametgah adress almak, iş açmak kolay olmalı..sonra pasaportum ve sürücü belgemde var ise hazır gidiyim...sıra geldi internetten satış yapmaya, bu arada ben kendi alışveriş sitem kurdum ve kapattım, niye? adamlar güven istiyor ama ben hızlı para istiyorum..insanların siteye güvenmesi 2 yıl tutsa benim okadar sabrım yok e ben ne yaptım ebayde satış yaptım...ebay hesabım kapandı felan ama şimdi aklımdaki dünyanın en popüler satış sitesi olan AMAZON .. ürün alıp depo yapmak + kargo ücreti : iyi bir başlangıç değil bu gün için..
peki iyi bir başlangıç nedir? zaten ürünü yapan ve amerikaya gönderen bir çinli üreticiden size sipariş geldikçe satış yapmak, kargoyu da o gönderiyor..
ben bunu yaptım, çinli bir yüzük fabrikasının sahibi ile anlaştım ama baseball takımı benim şikayet etti, lanet . kargoyu adam ödüyordu ben sadece sipariş alıp siparişte bulunuyordum..bu yurt dışı satış.
unutmayın ki ilk seferde başaramaya bilirsiniz ama kazananlar aldığı acıya rağmen devam edenlerdir, aman ebay kalbimi çok kırdı diye pes edenler değil.
Tuğba Denizci
ben olsaydım ki bu anlatımda kendimi ele alarak cevap vericem...paypal hesabı açmak için yurt dışına giderim, bu ülkenin özellikleri : ikametgah adress almak, iş açmak kolay olmalı..sonra pasaportum ve sürücü belgemde var ise hazır gidiyim...sıra geldi internetten satış yapmaya, bu arada ben kendi alışveriş sitem kurdum ve kapattım, niye? adamlar güven istiyor ama ben hızlı para istiyorum..insanların siteye güvenmesi 2 yıl tutsa benim okadar sabrım yok e ben ne yaptım ebayde satış yaptım...ebay hesabım kapandı felan ama şimdi aklımdaki dünyanın en popüler satış sitesi olan AMAZON .. ürün alıp depo yapmak + kargo ücreti : iyi bir başlangıç değil bu gün için..
peki iyi bir başlangıç nedir? zaten ürünü yapan ve amerikaya gönderen bir çinli üreticiden size sipariş geldikçe satış yapmak, kargoyu da o gönderiyor..
ben bunu yaptım, çinli bir yüzük fabrikasının sahibi ile anlaştım ama baseball takımı benim şikayet etti, lanet . kargoyu adam ödüyordu ben sadece sipariş alıp siparişte bulunuyordum..bu yurt dışı satış.
unutmayın ki ilk seferde başaramaya bilirsiniz ama kazananlar aldığı acıya rağmen devam edenlerdir, aman ebay kalbimi çok kırdı diye pes edenler değil.
Tuğba Denizci
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz