Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Avm De Karlı Bir İş

BaşlatanspiderfbTarih29/11/2016 12:15:59Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Ben istanbuda ikamet ediyorum ve bu iş istanbulda,istanbulda veya büyük şehirlerde olanlar bilirler ki en iyi sektör hazır gida fast food,özllikle istanbulda her köşe başında dönercileri görürsünüz, iş yerlerinin oldukça fazla olduğu,yaya trafiğinin kalabalık olduğu eminönü şişli-mecidiyeköy,kadıköy beşiktaş gibi semtlerde ufacık dükkanların cafelerin dönercilerin önüne koydukları 2 masa bile hemen dolmakta,insanlar kum gibi aktığı sokaklarda olan bu tür yerler oldukça iyi kar yapmaktadır,bu basettiğim semtlerin birinde kalabalık bir AVM DE bir mühendis arkadaşımın franching bayiği ve ev yemekleri salata bar tarzı lokantasını devretmekte,kendisi antalyaya gideceği ve güneş enerjisi sistemleri üzerine iş yapacağı için uygun fiyata devretemesi konusunda kararlı,ben yarı yarıya alabiliyorum şuanki maddi gücüm bunu elveriyor,arkadaş ise tamamı peşin istiyor (45 bin bende var toplam 90 bin tl) iş yerinin avantajları maddeler halinde;

1-AVM iş yerlerinin olduğu yerde ve çalışan hazır müşterieri var

2- hafta içi günlük ortalama 1500_2000 tl ciro

3-hafta sonu yoğun olmamakla beraber aylık toplam 45 ve 50 bin arası ciro

4-tüm masraflar çalışanların maaşı kira aidat çıkınca net 10 bin tl kar

5- yazın sıcak değil kışın soğuk değil

6-çalışma saatleri 10.00-22.00 arası ancak iş yeri sahibi öğle yoğun olan saatlerde 3 -4 saat kasada durması yetiyor

7-yemek sepeti,çevre şirketlerle anlaşma ve paket servisi konusunda yapılacak reklamlarla kar daha da artacak

8-kendi işin olunca insan daha bir zevkle çalışıyor.AVMlerin yemek katlarını bilirsiniz,geçekten iş yapan bir yer oldukça karlı oluyor.

eğer elinizde 45 bin tl var ise benimle buranın devrini alıp ortaklaşa hazır müşterili yeri işletebiliriz

bugün al yarın kazan.

eğer kendi iş yrimizi kurmaya kalksak,müşteri tanıyana veya yapılacak iş tutana kadar ne sermaye yeter ne de riske girmeye değer,bu yer inanın altın gibi yer,ortak olmak isterseniz varsa 2 günlük vaktimiz var,çocuk restoranı satmak üzere,ben ikna etmeye çalışıyorum,sadece sermayeli ve mümkünse istanbulda ikamet eden veya edebilecek bir ortak lazım, kar yüzde 50 ve bizzat kendimiz işleteceğiz

gerçekten kaçırılmayacak bir yer,mantı üzerine bu yer ve ev yemekleri,salata bar da bar da var,tşkler şimdiden

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum