İstanbuldayım. Çeşitli kurumsal firmalarda 14 sene çalıştıktan sonra tesadüf ve hayatın akışı neticesinde ''Frelancer'' (Serbest bağımsız çalışan) olarak kendi işimde çalışmaya başladım. Daha önce dış ticaret alanında kurumsal firmalarda uzun süreler edindiğim tecrübelerim neticesinde; Yaklaşık 4 senedir Yabancı bir-iki firmanın ürünlerini TR pazarındaki ithalatçı firmalara pazarlama ve satışını belli bir pay (komisyon) karşılığında yapmaktayım. Şu zamana kadar işi başarılı bir şekilde ***ürdüm ve bu konuda belli bir piyasa edinmiş durumdayım. Fakat TR.deki ekonominin belirsizliği vb. başka etkenlerinde olumsuz anlamda etkilemesiyle bu sene satışlar eskiye göre yavaş gidecek gibi durmakta. Sorunum ve sorum şu; çok fazla boş zamanım oluyor, ve bu zaman çoğunlukla boş yere harcanmakta. Zamanın boş boş verimsiz geçmesi de, henüz başka işler yapmak için enerjim varken canımı sıkmakta. Şu an atılda (bankada) nakit olarak 300 bin TL civarında bir nakdim mevcut. Nakdi fazla riske atmadan beni oyalayacak ve tabi ki bunun yanında bir miktar getiri de getirecek ne gibi işler önerirsiniz...? Arabalardan biraz anlarım; aklıma araç alım satımıyla ilgilenmek geldi, lakin bu piyasada çok fazla fırıldak/ mevcut. Gayrimenkul işi de olabilir lakin o olursa küçükten başlamak gerekecek vs. Tabi buda ne kadar vaktimi doldurur bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum..
İlk mesaj