Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Yerel Ürün Satışı

BaşlatananestezicTarih23/08/2016 23:03:47Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
İş yerinde çevremde sağda solda ek iş olarak satılmak üzere yerel ürün satmak istiyorum.Yerel üründen kastım; lezzetiyle ün yapmış olan yörenin ürünlerini satmayı planlıyorum.Sizden de fikirlere açığım.
Mesela Kayseriden Mantı, Tokattan Yaprak, Pestil, Mardinden ve o yöreden sumak, isot, kuru sebzeler, nar ekşisi gibi.Fikirlerinize açığım.Potansiyelinin olabileceğini düşündüğünüz ürünleri bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye21 yazı
Ev yapımı biber salçası satabileceğinizi düşünürseniz temin edebilirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
Sana 0.8 asit sızma yağ sağlayabilirim.
Dergun

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Saty? / Pazarlama
Üye100 yazı

EV YAPIMI TARHANA CEVIZ ICI KUSBURNU KOY YUMURTASI INEK YAGI 05353971170

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
Ahşap masa , zeytinyağı, kabuklu badem için mesaj atabilirsin piyasanı çok altında satıyoruz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye14 yazı
Mardinde sumak bahcem var uygun fiyata verebilirim.Ayrica nevsehirden 8 mm 1 kalite kuru fasulye fasulye verebilirim
GÖKHAN TEPRET

ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye72 yazı
Sana sinop toz tarhanasi saglayabilirim ve tokat yapragi toptancisidir dayim bizimbag yaprak.0536 5659855

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye13 yazı
Yerel ürün dışında bir önerim olacak. Bildiğiniz internet sitelerindeki en uygun satış fiyatı 35tl olan bir temizlik ürününü 15tl ye verebilirim. İlgilenirseniz 05325870804

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
Yeni Üye45 yazı
iyi günler bol satışlar kendi ürettiğimiz doğal kestane balı verelim size şuan satışa hazırlanıyor toptan 130tl gibi düşşünüyoruz ama pazarlık sünnettir ürünün pazardaki fiyatı ise 180 ile 200 tl arasında çok kazançlı bi iş sizin için hepimiz kazanırız işallah

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gyda
Yeni Üye70 yazı
Dağ çayı temin edebilirim. İnternette 100 gramı 20 tl ye satılıyor. Çok Uyguna toptan temin edebilirim. % 100 doğal toros dağlarından binbir emekle toplanıyor..

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
tulum peyniri ve tereyağı temin edebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
merhaba,piyasada çok kolay satabileceğiniz 1.kalite kavrulmuş siirt fıstığı için yardımcı olabilirim.düşünürseniz detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / SiirtMeslek Di?er