Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Pazarlama Yardım. . . .

BaşlatangulzadeofficialTarih20/08/2016 12:13:29Yorum45

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar üretmiş olduğum lokum tarzı ürünlermi yurtiçi ve yurtdışı nasıl pazarlayabilirim ? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum .Teşekkürler....

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

bana özelden ulaşırmısınız lütfen

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat

Tamam Hakan Bey....

ceviz ve şeker ihtiyacınız var ise yardımcı olabilirim...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba bana ürün fiyatlarını gönderirseniz özelden sevirinirm . Teşekkürler ...

Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

1. Kalitede Doğal Ağaçlardan Ahşap masa üretimi yapıyoruz Yurt içi ve yurtdışı firmalara ve Alıcılara pazarlamak istiyoruz nasıl bir yol izlemeyeliz neler yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Sirket olarak yurtdisi temsilciligi vermeniz gerekecektir. Eger urun katalogu ve fiyat listeniz varsa bir bakabilirim Latin Amerika'ya veya direk Amerika birlesik devletlerine gonderilmek uzere bir calisma yapilabilir. Ilgilenirseniz ozelden mesaj yollayin detaylari konusalim.

Yerleşim Türkiye / Ciudad De MexicoMeslek Ythalat / Yhracat
Gülzadeofficial; Ürün kataloğu ve fiyat listenizi mail ile gönderebilir misiniz?
Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Gülzadeoffical bilgi beklemekteyiz.

cevize ihtiac varsa yardimci olurum
ali

Yerleşim Bulgaristan / SilistraMeslek Ticaret
Her çeşit ürün egzamel yani xml arıyorum. Varmı tavsiye edecek veya xml vermeye gönüllü olan. ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
özelden ürünlerinizi tanıtır fiyat listesi gönderirseniz yardımcı olurum.(www.ufukkircali.wix.com/butterfly)
UK

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - g_z
Gülzadeofficial; Ürün kataloğu ve fiyat listenizi mail ile gönderebilir misiniz?
Teşekkürler.

Merhaba Gülzade hanım, çağrı merkezi dataları işinize yarar ise ücreti karşılığında yardımcı olabilirim. Ticaret odası kayıtlarıda mevcut.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Öncelikle çok güzel bir kurumsal kimlik çalışması yapın ve ardından ali baba gibi b2b yapılan platformlarda hesabınız olsun. Çok büyük bir potansiyeli var ve gerçekten iş yapılıyor. Bununla birlikte yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen uluslararası fuarlara muhakkak katılım gösterilmeli. İş bağlantısı kurmak için çok güzel bir ortam yaratıyor. Bununla birlikte bağlı bulunduğunuz odada kümelenme projesi var mı araştırın ve katılın. Ticaret heyeti olarak yurtdışındaki sanayi odalarına geziler düzenleyeceklerdir. Ve son olarak muhakkak internetten görünür olun. İnsanlar sizi aradıklarında bulabilsinler. Bunun için de en başta Google Adwords hesabı açın ve bir uzmanla çalışın, dijital PR çalışmasını muhakkak yapın. Ve daha bir sürü şey aslında.
Dijital pazarlama ve yönetim ile ilgili blog yazılarım için: ibrahimaksen.com.tr

Dijital pazarlama, SEO, Google Adwords hizmetlerimiz için: yapiyoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gulzadeofficial
Güncel...

Hocam yanlış anlama ama iaksen kardeşim emek vermiş tecrübelerini yazmış sen bir teşekkür bile etmeden güncel yazıyorsun.Senin daha diğer insanlara saygın yokki satış işinde nasıl başarı sağlayacaksın..Mucizemi bekliyorsun satış için bilmiyorum ama o bahsettiği şeylerden başlayabilirsin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gulzadeofficial
Güncel...

Hocam yanlış anlama ama iaksen kardeşim emek vermiş tecrübelerini yazmış sen bir teşekkür bile etmeden güncel yazıyorsun.Senin daha diğer insanlara saygın yokki satış işinde nasıl başarı sağlayacaksın..Mucizemi bekliyorsun satış için bilmiyorum ama o bahsettiği şeylerden başlayabilirsin.

Altına aynen imzamı atarım.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Arkadaşlar bütün yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim ancak şuan sağlık sorunlarım nedeniyle konuyla ilgilenemiyorum sadece arkadaşıma konuyu güncel tutmak amaçlı bu şekilde yazmasını söyledim.Tüm arkadaşların tüm yorumlarına saygı duyuyorum ve hepsiyle ayrıca iletişime geçeceğim.Teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar üretmiş olduğum lokum tarzı ürünlermi yurtiçi ve yurtdışı nasıl pazarlayabilirim ? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum .Teşekkürler....