İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Pazarlama Yardım. . . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorumG
Yeni Üye29 yazı
H
Yeni Üye83 yazı
G
Yeni Üye29 yazı
Tamam Hakan Bey....
I
Yeni Üye30 yazı
G
Yeni Üye29 yazı
Merhaba bana ürün fiyatlarını gönderirseniz özelden sevirinirm . Teşekkürler ...
G
Yeni Üye29 yazı
Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
L
Yeni Üye27 yazı
1. Kalitede Doğal Ağaçlardan Ahşap masa üretimi yapıyoruz Yurt içi ve yurtdışı firmalara ve Alıcılara pazarlamak istiyoruz nasıl bir yol izlemeyeliz neler yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz
E
Yeni Üye17 yazı
Sirket olarak yurtdisi temsilciligi vermeniz gerekecektir. Eger urun katalogu ve fiyat listeniz varsa bir bakabilirim Latin Amerika'ya veya direk Amerika birlesik devletlerine gonderilmek uzere bir calisma yapilabilir. Ilgilenirseniz ozelden mesaj yollayin detaylari konusalim.
G
Yeni Üye29 yazı
Tesekkurler
G
Yeni Üye29 yazı
G
Yeni Üye22 yazı
Gülzadeofficial; Ürün kataloğu ve fiyat listenizi mail ile gönderebilir misiniz?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
G
Yeni Üye29 yazı
Güncel...
G
Yeni Üye22 yazı
Gülzadeoffical bilgi beklemekteyiz.
G
Yeni Üye29 yazı
Guncel...
A
Yeni Üye15 yazı
cevize ihtiac varsa yardimci olurum
ali
M
Yeni Üye17 yazı
18/09/2016 : 21:36:49#16
Web sitesi
Alıntı
Her çeşit ürün egzamel yani xml arıyorum. Varmı tavsiye edecek veya xml vermeye gönüllü olan. ?
K
Yeni Üye15 yazı
özelden ürünlerinizi tanıtır fiyat listesi gönderirseniz yardımcı olurum.(www.ufukkircali.wix.com/butterfly)
UK
G
Yeni Üye29 yazı
Guncel...
G
Yeni Üye29 yazı
Guncel...
G
Yeni Üye22 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - g_z Gülzadeofficial; Ürün kataloğu ve fiyat listenizi mail ile gönderebilir misiniz? Teşekkürler. |
G
Yeni Üye29 yazı
Güncel...
G
Yeni Üye29 yazı
Güncel...
A
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Gülzade hanım, çağrı merkezi dataları işinize yarar ise ücreti karşılığında yardımcı olabilirim. Ticaret odası kayıtlarıda mevcut.
G
Yeni Üye29 yazı
Güncel...
I
Yeni Üye13 yazı
09/10/2016 : 12:15:08#25
Web sitesi
Alıntı
Öncelikle çok güzel bir kurumsal kimlik çalışması yapın ve ardından ali baba gibi b2b yapılan platformlarda hesabınız olsun. Çok büyük bir potansiyeli var ve gerçekten iş yapılıyor. Bununla birlikte yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen uluslararası fuarlara muhakkak katılım gösterilmeli. İş bağlantısı kurmak için çok güzel bir ortam yaratıyor. Bununla birlikte bağlı bulunduğunuz odada kümelenme projesi var mı araştırın ve katılın. Ticaret heyeti olarak yurtdışındaki sanayi odalarına geziler düzenleyeceklerdir. Ve son olarak muhakkak internetten görünür olun. İnsanlar sizi aradıklarında bulabilsinler. Bunun için de en başta Google Adwords hesabı açın ve bir uzmanla çalışın, dijital PR çalışmasını muhakkak yapın. Ve daha bir sürü şey aslında.
Dijital pazarlama ve yönetim ile ilgili blog yazılarım için: ibrahimaksen.com.tr
Dijital pazarlama, SEO, Google Adwords hizmetlerimiz için: yapiyoo.com
Dijital pazarlama, SEO, Google Adwords hizmetlerimiz için: yapiyoo.com
G
Yeni Üye29 yazı
Güncel...
M
Üye546 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gulzadeofficial Güncel... |
Hocam yanlış anlama ama iaksen kardeşim emek vermiş tecrübelerini yazmış sen bir teşekkür bile etmeden güncel yazıyorsun.Senin daha diğer insanlara saygın yokki satış işinde nasıl başarı sağlayacaksın..Mucizemi bekliyorsun satış için bilmiyorum ama o bahsettiği şeylerden başlayabilirsin.
B
Üye450 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Masor07
Hocam yanlış anlama ama iaksen kardeşim emek vermiş tecrübelerini yazmış sen bir teşekkür bile etmeden güncel yazıyorsun.Senin daha diğer insanlara saygın yokki satış işinde nasıl başarı sağlayacaksın..Mucizemi bekliyorsun satış için bilmiyorum ama o bahsettiği şeylerden başlayabilirsin. |
Altına aynen imzamı atarım.
Makina Mühendisi/İstanbul
G
Yeni Üye29 yazı
Arkadaşlar bütün yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim ancak şuan sağlık sorunlarım nedeniyle konuyla ilgilenemiyorum sadece arkadaşıma konuyu güncel tutmak amaçlı bu şekilde yazmasını söyledim.Tüm arkadaşların tüm yorumlarına saygı duyuyorum ve hepsiyle ayrıca iletişime geçeceğim.Teşekkürler...
G
Yeni Üye29 yazı
Merhaba arkadaşlar üretmiş olduğum lokum tarzı ürünlermi yurtiçi ve yurtdışı nasıl pazarlayabilirim ? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum .Teşekkürler....
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz