Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Atatürk Gibi Bir Adam Mı Gelmeli Yoksa Ne?

BaşlatanLeventTarih13/08/2004 13:08:21Yorum2

İlk mesaj
Üye488 yazı
Türkiye'nin kurtulması için Atatürk gibi bir adama muhakkak ihtiyaç var mı? Zaman zaman şu sözü duyuyorum: Atatürk gibi biri olmadan biz düzelmeyiz. GErçekten sorunumuz bu mu? Sorunumuz bu değilse ne?
Her türlü mandacılığa karşıyım. Egemenlik milletindir. Egemenlik, A.B'ye, orduya ve IMF'ye devredilemez. Demokrasi mandacılığa karşı olmaktır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye20 yazı
"Atatürk gibi biri olmadan biz düzelmeyiz." CÜMLESİ ÇOK BASİT İNSANLARIN KULLANACAĞI BİR CÜMLE.EĞER İNSANIMIZ KENDİNİ DÜZELTMEK İSTEMİYORSA DEĞİL ATATÜRK, PEYGAMBER GELSE YİNE BİRŞEY DEĞİŞMEZ.

TÜRKİYENİN KURTULMASINDAN ÖNCE İNSANIMIZIN KENDİNİ KURTARMASI LAZIM. YANİ
YALAN SÖYLEMEK
DOLANDIRICILIK
İNSANLARI ALDATMAK
DEVLETİ HORTUMLAMAK
NEFSİNİN ESARETİ ALTINDA EZİLMEK
TEN SEVDASINDAN KURTULAMAMAK
RABBENA HEP BANA DEMEK VE BENZERİ ŞEYLERDEN KENDİMİZİ KURTARAMIYORSAK İSTER ATATÜRK BEKLE İSTER PEYGAMBER BEKLE.....

Yerleşim Türkiye / KAYSERYMeslek YAZILIM DESTEK
Üye1122 yazı
Bizim insanımız gerçekten merhametli ve asildir. Sadece bizi bir yerlere iten, motive eden bir şeylerin eksikliği içerisindeyiz. Devlet için çalışma ruhunu devletimiz bize veremiyor. Refah seviyemizin düşüklüğünden dolayı bu hale geldik. Diyip işin içindende sıyrılmak olmaz tabii ki ancak eğitimle bir şeylerin düzeleceğine, halkımızın eğitilerek devlete katkıda bulunmasını sağla**** bu kötü ortamdan kurtulacağımızı düşünüyorum. Devlet için çalışma motivasyonunu kullanarak, aşırı nüfus patlamasından dolayı, aile planlaması eğitimi vererek, vatan severlik ruhunu insanlara aşıla**** bir takım şeylerin düzeltilmesi yoluna gidilmelidir. Cahil, eğitimsiz bir halkla hiç birşey yapılamaz. Atatürk' de zamanında buna çok önem vermiştir.
İnsanların devleti sevmesini sağlamak için de devletin en azından insanların, yeme içme, barınma, sağlık gibi ihtiyaçlarını karşılaması, özürlüsüne, yaşlısına, duluna, yetimine sahip çıkması gerekir.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans