İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Iç Findik-kıyılmış Findik-findik Unu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumF
Üye130 yazı
M
Üye179 yazı
ms
F
Üye130 yazı
Fiyatlar ozelden gönderilmiştir.
E
Yeni Üye73 yazı
F
Üye130 yazı
Yukarda numaramı yazmıştım rica etsem eklerseniz whats app dan atayım resimleri fiyat konusuna gelince 100 kg ile 1000 kg alacak olanlar arasında fiyat farkı olur.talebinizi bildirirseniz ona göre fiyat versek daha mantıklı olur.ama şunu da belirteyim giresun kalite çifte kavrulmuş 13-15 mm en iri ve lezzetli findik.
A
Üye175 yazı
taze fındık fiatı alabilirmiyim
F
Üye130 yazı
Taze findik derken neyi kastettiginizi anlayamadım yeşil olarak yani cotanak dediğimiz mi yoksa yeni mahsul mü? Bu arada yeni mahsul henüz toplanmaya başlamadı 20 gün sonra başlanır toplanmaya .0 536 9797964 ararsanız daha net yardımcı olabilirim
A
Üye175 yazı
yeni mahsul yani yeni hasad edilmiş yeşil kabuklu 15 gundur pazarlarda satılmaya başladı
F
Üye130 yazı
Birincisi Duzceden gelmiş olabilir ikincisi evet burada da satıyorlar yeşil halini yani cotanak dediğimiz halini ama içi tam olgunlasmamistir.Eğer diyorsanız nasıl olduğu fark etmez gönderelim satın ne kadar isterseniz tedarik edebilirim.hemde cerezlik olarak tabir ettiğimiz ince kabuk yağlı findik yani yenebilecek en lezzetli findik.
F
Üye130 yazı
F
Üye130 yazı
Cotanak yani yeşil fındığın kg fiyatı 6 tl nakliye hariç
E
Yeni Üye55 yazı
18/07/2016 : 19:10:35#12
Web sitesi
Alıntı
Fiyat ve ürün görsellerini PM alabilirmiyim..
http://KobiForum.Net
Yeni İş fikirleri Bilgi Paylaşım Platformu
Yeni İş fikirleri Bilgi Paylaşım Platformu
F
Üye130 yazı
Buraya resim atmayı bilmiyorum numaram 0536 979 79 64 eklerseniz whats app dan yardımcı olabilirim .
L
Üye153 yazı
20/07/2016 : 10:29:02#14
Web sitesi
Alıntı
uretim sizemi ait, urun ve fiyat bilgis atabiirmisinz?
mr_lacivert@hotmail.com resim de göderiirseniz sevinirim
mr_lacivert@hotmail.com resim de göderiirseniz sevinirim
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/
enucuzfiber.com/
F
Üye130 yazı
Arkadaşlar numaram yazılı resim isteyen arkadaşlar eklerse yardımcı olabilirim.bu arada rekolte beklenenin altında olduğu için fiyatlar yavaş yavaş artıyor
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz