Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Herkese mrb. Arkadaslar gecen sene, Mersin/Silifke-Altinkum- Sazbasi mevkiinde denize 500mtr. Uzaklikta bitisik 2 arsa aldim. Tanesi 400 mtr. Tripleks izinli, 5 kat icin basvuru yapilmis inceleniyor. (Arsanin toplam büyüklügü 38 dönüm, 32 parsellik. ) Sorum: Bölgede ki genel gelisme nasil? Beklemek mi satmakmi, daha mantikli? 32 parsel ile beraber bir proje daha mi mantikli? (Yakinlarda Marpessa villalari var) Bölgeyi taniyan arkadaslar varsa fikirleri icin simdiden tsk. ederim.
Hocam ben Mersinliyim ama oralar ne kadar gelişir bilmiyorum.Ama ülke genelinde inşaat sektörü hızla ilerliyor.İllaki orada da bir kıpırdama olacaktır.Benim tanıdım birisi Silifkede inşaat yapmıştı en son satamıyordu.Ama Silifkenin neresindedir bilmem tabi.Piyasayı iyi araştırmak gerekiyor.Dilerseniz bir satışa cıkartıp piyasa yoklaması yapabilirsiniz.Hemen gidecek gibiyse bırakın kalsın ilerde karar verebilrsiniz
Sefercan bey merhaba işlerim Silifke de olduğu için,ben Silifke de ikamet ediyorum. Arsa aldığınız yer civarı biraz sıkıntılı, emlak sitelerine bakın, hep satılık hem de değerinin çok altına gidiyor genelde.Tercih sizin. Sanırım o civada aşırı suriyeli,mevsimlik işçi yığılmasından olsa gerek. Taşucu tarafları daha çok değerli aklınızda olsun. Silifke'ye gelirseniz çay içmeye beklerim.
Ne kadara aldiniz? Sizi tatmin edecek fiyata satabiliyorsaniz sarin derim... Beklense de bir faydasi olmayabilir... buyuk kar birakmayabilir, tl bazinda kar yapmis gorunse de doviz bazinda deger bile kaybetmis olabilir.. uzerine yatirim yapilsa da harcanan miktari bile kurtarmak zor olabiliyor bazen... O bolgede kelepir fiyata satilik emlak cok var... villanin bakimi zor ve masrafli oldugundan, kisa sureli, yazlik olarak kullanmak ta bazi kisilere pek mantikli gelmiyor... uzakta bir arsa alip insaarini takip etmekmyerine bitmis konit, villa tercih edenler de var...
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz