Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

Vakıfdan Kiralanan Yere Ortak Olmak

BaşlatanKörkemYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

YazarKörkem
Topluluk katkısı1 katkı
Profil alanıSanayici
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni ortaklığa başladığım bir yer var. Vakıftan 49 yıllığına çok düşük bir mevlaya kiralanmış. Kira sözleşmesi ortağın üzerine, ortaklık için yüksek bir para verdim. Şimdi bu kira sözleşmesini ortak yapabiliyor muyuz? Bunu daha iyi bilenleriniz varsa sizden yardım bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Her gün daha iyisi, bir gün en iyisi.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 67Profil alanı MimarProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Selamlar Ortak oldugunuz eger şirket ıse yanı Şirket altında hısse payınız varsa zaten otomatik olarak hak sahıbısınız. Ancak Bıreysel bır kıralama olduysa bunun kontrat detaylarına baglı olarak duzenlenebılır. Sahsı fıkrım kontratta genelde devır ortak vb gıbı ıslemlere ızın verılmıyor.
Size tavsıyem kıra kontrat ornegını alıp avukata göstermek olacaktır.
Yuksek bır para verdıgınızı soyluyorsunuz. BU tarz ıslemlerde ortaklıklarda mutlaka 1 degıl en az 2 farklı avukata sormanız sızın faydanıza olacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet