Yeni Üye Toplam 71 yazı |
|
buzul Üye Toplam 187 yazı | Yerleşim : Türkiye / Erzincan | Meslek : Satış / Pazarlama |
Bartoloucci Üye Toplam 1347 yazı | 16/09/2008 : 20:11:19 Alıntı
O iş de yakında büyük para babalarına ihale edilecek. Dedi dersin. Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
aslan59 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 16/09/2008 : 20:46:11 Alıntı
selam tekirdag merkezden kemal altaki forum yazımda ortak arıyorum demiştim ilginize teşekür ederim yanlız ben tekirdag merkezde ikamet ettigimden diger illerden mesajlar gelmiş orda bir düzeltme yapmak istiyorum benim kamyonete ihtiyacım var eski bişey alırım ama tamircilerle ugraşmak istemiyorum yatırımcı arkadaşlar varsa sozleşmeli uzun donem devamlı olmak şartı ile kamyonet kiralamak istiyorum model 95 model ve yukarı olması şartı ile üçreti günü gününe yatacaktır renta car başvurun demeyin vergilevhasız vermiyolar istedigim arac kamyonet ruhsatlı olması şarttır ehliyetim b sınıfıdır düşündügüm arac bmc veya ford yani anlıyacagınız kasası kucuk olmuyacak hurda karton ve kagıt hakında bilgi isteyenler benimle iletişim kurabilir saygılar geridonusum59@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Tekirdağda ki fabrika kombassanın yani konyadaki haşim hocanın fabrikası idi hala elinde tutmayı başardıysa. izmittede bir karton fabrikası var kartonsan. Karton fabrikalarının %90 hammaddesi atık kagıtlardır getiren herkese para verirler. İyi iştir. Ama zor iştir. Kamyonu İstanbuldan almalısın. Ucuza eski model bir kara şanzıman MAN alsan pekte sorun yaşamazsın ve de sudan ucuz fiyatlara bulursun. Tamirciye bir kere para harcar sonra afiyetle kullanırsın. Sıradışı bir marka alırsan tamiri pahalı olur. mesela mercedes corona gibi. Ucuzdur ama MAN da 50 liraya yapılacak tamir CORONA da 300 liraya anca çıkar. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
n/a deleted Toplam 81 yazı | 22/09/2008 : 00:43:02 Alıntı
hell olsun demek lazım utnılack bı sey yok ben de balon satmıstım utanarak kucukken ama kazancın helalı olsun saygılar Yerleşim : / denizli | Meslek : Esnaf |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | aslan59: utanacak birşey yapmıyorsun ki. paran olsaydı da batsaydın o zaman utanırdın, utandırırlardı. bizim halkımız fakiri değil, zengini ve sonradan fakir olmuşu sevmez. sana sonuna kadar destek veriyorum ama kamyon yer gibi masraflar girince masrafın artacaktır. aynı karı yapamayabilirsin. Deploy: birçok Avruka ülkesinde olduğu gibi, çöp toplama işine büyük şirketler girecektir ama senin benim çöpümü toplayacaklar sadece. Nasıl mı? Çöp tenekeleri koyacaklar her sokağa. İnsanları çöp konusunda alışkanlığa itmeye çalışacaklar. Cam demir ve kağıt olarka ayrılacak çöp tenekeleri. Bunlar üreticiden para alacaklar. yani devletin aldığı parayı. çöpüde değerlendirecekler. ha en güzel tarafıda çöpü toplarkende devletten milyonlarca dolar para alacaklar. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
Bartoloucci Üye Toplam 1347 yazı | 22/09/2008 : 05:29:30 Alıntı
Milletimiz çöp ayırma bilincinde değil.. karton/cam/pil vs gibi ayrı çöp kutuları bile kondu ama birbirlerine sürekli farklı türde çöpleri atmakta halkımız... Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | aslında biraz kültür artışı gözlenebilir teşvik edilebilirse. çöpleri ayırmıyoruz gerçekten hepsi yerlerde. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
aslan59 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 22/09/2008 : 23:43:18 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
enginy Yeni Üye Toplam 73 yazı | 23/09/2008 : 14:12:11 Alıntı
selam aslan59 benim Mersin'de yapmayı düşündüğüm işi sen orada hayata geçirmişsin tebrikler...sen toplama yaparken belediye zabıta falan karışmıyor mu...Mesela burada belediye her apartmana veya hurda kağıdın çok olduğu kurumlara birkaç tane karton kutu koymuş apartman site sakinleri bu kutulara atıyor hurda kağıtları sonra belediye gelip topluyor...Ayrıca toplama ve depolama belgeleri hakkında bilgi verebilirmisin. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Diğer |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | Türkiye hurda piyasaları yeniden beklemede Uzun zamandır düşüş eğiliöi gösteren hurda fiyatları, Türk üreticilerin dip nokta beklentisi içerisinde hurda alımlarını ertelemerine sebep oldu. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
turk3458 Üye Toplam 277 yazı | 23/09/2008 : 16:23:54 Alıntı
Peki arkadaşlar mesala istanbul için konuşursak; topladığınız bu kartonları nereye veriyorsunuz. Ve kaçtan alıp kaçtan veriyorsunuz. Ayrıca depolamak için yer gerekiyor mu yoksa kamyonu doldurunca sattığınız firmaya boşaltıp devam mı ediyorsunuz yoksa depolama ihtiyacı duyuyormusunuz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnsan kaynakları |
n/a deleted Toplam 81 yazı | 23/09/2008 : 19:21:33 Alıntı
Yerleşim : / denizli | Meslek : Esnaf |
turk3458 Üye Toplam 277 yazı | 24/09/2008 : 09:15:35 Alıntı
Bana bak seninle muatap olmuyorum. seni ciddiye bile almıyorum. burdaki soruda sana sorulmuş değil. Her yere burnunu sokupta insanlara laf atma. senin karnın niye ağrıyor onu söyle. Öbür tarafta rezil etmişler seni gördüm. yazılarını niye kaldırdın o kadar doğruyu söylüyorsun da. Kapasitemin olup olmadığı veya ne iş yapıp yapayacağım hatta ne sorduğum seni ilgilendirmez. Sen git önce kültürünü geliştir. Görgü ve adabı insanlara saygı göstermeyi öğren. Bir sosyal forumda nasıl konuşulması gerektiğini öğren adam ol öyle gel buraya. Sığır. Ayrıca bildiğim bir konu olsa zaten sormazdım embesil. Soruyorum ki öğrenmeye çalışıyorum. Daha fazlasını söylerdim ya neyse. Terbiyem müsade etmiyor. Herhalde sende erdoğanın çanağından yaladın bu kadar hayasız ve ***** olduğuna göre. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnsan kaynakları |
brokenheart1982 Yeni Üye Toplam 88 yazı |
bu cümle gerçekten çok orjinal tebrikler :) GRP TEKNOLOJİ www.grpteknoloji.com Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Satış / Pazarlama |
diyar2121 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 24/09/2008 : 11:21:04 Alıntı
ASLAN59 yaptıgın ıse saygım sonsuz bende bu ıse baslamak uzereyım. buyuk yerlerle gorusecem pıkap a sahıbız. benım sıze sormak ıstedıgım bı kac soru var cevaplarsanız benı cok mutlu edersınız sımdıden tskkurler. 1-)topladıgımız pet şişelerin renkleri genelde beyaz ama arada yeşil gazoz pet şişeleride olabiliyomu. 2-)plajdanda toplama yapacaz camurlu yanı pıslenmıs sıse ve ezılmıs deforme olmus pet sıselerde olabılıyomu. 3-)kola kutusu ezılmıs olmasının bı sorunu varmı hanı yuklerken hacım kuculsun dıze ezdırecez. 4-)kola kutusu 2 ytl demıssınız ben pet sıseyı bılıyorum sadece 85ykrs bıde sızden naylonun,beyaz kagıt,gazete fıyatını ogrenmek ısterım. bıde kucuk sanayı sıtelerınde gezıyosanız atık yag fast food ları dolsama ımkanınız varsa atık patates kızaratma yaglarını toplayabılırsınız saygılar. ALLAH yolunuzu acık etsın hayırlı gunler Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Mühendis |
aslan59 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 24/09/2008 : 22:04:30 Alıntı
selam toplama ve depolama belgesi cok şart degil yanlız alınırsa ilerde dahada buyumek geri dönüşümü kendin yapmak istiyorsan şarttır arkadaşlar bide bunu isterseniz vergiye kaydolabilirsiniz %2 vergi oranınız vardır bu sayede bagkurlu olabilrsiniz yılda cıkacak vergi mesala 15 milyar lık cektiniz 300 ytl vergi odersiniz yıllık bide bunun bi avantajı daha var ilerde fabrikalar faturasız mal alamıyacaklar bu mecbur kılınacak benim düşündügüm yerlerde belediye bu işle ugraşmıyo belediye bu işle ugraşıyorsa veya bazı kuruluşlar bu işle ugraşıyorsa ilk başta öne sürecekleri laf cevreyi korumak için yapıyoruz diyolar ama aslında hiç alakası yok para için yapıyolar turk3458 e cevap hadım koyde karton fabrikaları mevcut orda iyi bir pazarlıkla 220 ytlye tonunu satabilirsiniz depo şart degil kamyonetiniz varsa 500 kg gunluk toplasanız akşama kadar sabahta topladıgınızı satarsınız tekrardan indir bindir yapmaya gerek yok artı en son akşam işin bittikten sonra cok degil biraz ıslarsan yakıt paranda oyle cıkar mesala ıslama oranı %20 gecirmeminiz lazım gecirrseniz fire yazarlar diyar2121 e cevap selam pet şişe işi için balya makinası lazım alıcam diyorsan ikinci elleri piyasada 2 bin 3 bin ytl beyaz ve yeşili karıştırabilirsin ama siyah peti karıştırma cok camurlu topraklı olan malları ser biyere vurup üstündeki kaba gitsin yani pet şişe kirli olsun onemli degil zaten geri donuşum yapılacagı zaman yıkanıyo teneke kutuları zaten ezmen lazım yanlız teneke kutuları hurdacıya satarsan 1.25 1.50 fiyat veriri yani anlıyacagın bu işte herzaman 1 çi ele satacan malını once 1 eli bul istanbulda tüm geri dönüşüm fabrikaları mevcuttur bazı fabrikalar peşin calışmaz cek veya senet verir oda artık sen ayarlarsın fabrikalar milyon dolara kurulan fabrikalar yani paran kalmaz teneke kutular aluminyum olarak gecer sadece teneke kutular degil bazı sanayi bolgelerinde sprey kutuları olur alumınyum onlar daha agırdır bazı parfum kutuları tencere tava paslanmaz vs bu gibi ürünler aluminyum dur bakır bulabilirsen onu elini öpene satarsın bakırda kablolardan cıkar mesala ben gecen bir havan ve eli satın aldım bakırdan yapılmış 20 ytl ye satın aldım 50 ytl ye sattım tabi bu herzaman cıkmaz naylonu ben 50 kuruştan satıyorum istanbulda 60 kuruştan hatta daha da yuksekten alan var yanlız naylon temiz olmalı naylon genelde marketlerde cok cıkar ben gunde 10 kg kadar topluyorum onuda motora benzin parası cıkıyo ben defter gaste ayırmıyorum hepsini karıştırıyorum aslında defter biraz daha kıymetli ama okadarı düşünmüyorum bide defter ve gastede en cok hoşuma giden yer kaplamaması dır yani bir cuval defter 50 kg kadar agır olur ben gecen matbbadan hatalı basımları aldım 300 kg tutu inan bana onu koydugum yere kartonu koydugum zaman ancak 60 - 70 kg karton alır yag dan bahsetmişsiniz ben kamyonet aldım ve oglen cıkıyorum evden akşama kadar cok yogun geciyor işim kantar gir cık boşalt yukle derken akşam oluyo tekradan soluyorum caresiz kalan arkadaşlar varsa işsizlikten cok bunalan bu işe girebilir ilk başta bende utandım yapmaya ama şimdi zevkle yapıyorum cöplerden toplamıcaksınız karton tuketen müseselerden konuşacaksınız size bu işyerlerini tekrar yazayım süper marketler yanlız buyuk şirketler uyanmış vermiyolar kendileri geri donderiyolar ana merkeze mobilya disbiritorleri mesala bellona vs bunların depolarından inanamıyacagnız kadar cıkar doner fabrikaları ve tavukcularda yapı malzemeleri satanlar da inşaatlarıda takip etmelisiniz parkelerin kartonları cok cıkar sannayilerde parca satan işyerlerinde nalburlarda hırdavatcılarda ayakkabıcı dersanelerde kitap defter cıkar semt pazarlarında cok cıkar tüm tekstil fabrikalarında karton bobin vs buyuk alışveriş magazalarında takip etmelisiniz bu saydıgım yerlerden bazıları kabuletmez yada başkasına veriyo olabilirler cüzi bir fiyat teklif ederseniz kabul ederseniz belki anlaşırsınz bakın bide bu işlerde biraz uyanık olmalısınız mesala bakın tekirdag merkezde sadece karton topluyan 10 kişi var yani herşeyden once anlaşmanız lazım alacagınız yerlerde işiniz bittikten sonra süpürme gibi bazı temizlik işlemleri yapmanız lazım tekirdag ve cevresinde kartonu gastesi defteri kitabı vs olan varsa en az 1 ton olmak şartı ile yerinden alırım saygılar geridonusum59@hotmail.com geridonusum59@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
aksanm Yeni Üye Toplam 2 yazı | 13/12/2008 : 20:22:34 Alıntı
slm arkadaşlar herkese hayırlı işler bol kazançlar benim çalıştığım şirkette günlük 500 kg civarı karton ve kağıt çıkıyor ankarada bunu nasıl değerlendiririn kg kaç kuruş eder nereye verebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim assss Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
aslan59 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 15/12/2008 : 19:53:40 Alıntı
selam ankarada dernek var onlar size yardımcı olur yanlız kriz nedeni ile fiyatlar yarı yarıya düştü ben size email adrersini vereyim siz irtibat edin saygılar atık kagıt işçileri dernegi katik_aki@mynet.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
aksanm Yeni Üye Toplam 2 yazı | 21/12/2008 : 18:32:32 Alıntı
mail adresi vermişsin ama açmıyorlar arkadaşım tlf var mı rica etsem assss Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 21/12/2008 : 18:46:13 Alıntı
arkadaslar aslinda cok degerli bir konu bu karton , sise ,camsiseler, ve plastik bu isin supe bir sekilde geliri var ve avrupada bu isi belediyeler sirketlere veriyo. ben dusunmedim degil ama inanin cok sermaye istiyo organizacion icin bu isin imparatorlari var avrupada. inaniyom yakinda turkiyeye de gelir bu sistem ve ufakcilar kalkar ortadan Yerleşim : İspanya / Tarragona |
Engineer38 Üye Toplam 170 yazı | 21/12/2008 : 19:19:44 Alıntı
Bu işe bir tanıdığım girdi. Arkadaşının yardımlarıyla alman ford kamyonet aldı. İşsizdi o zamanlar ve kirada oturduğu için kirasını ödemekte güçlük çekiyordu. Karton ve hurda toplamaya başladı. Şimdi 1 adet 50NC denen büyük kamyoneti, 2 adet ford kamyoneti, altında passat otomobili, kapalı bir dönüşüm işletmesi ve 10 tane işçisi ve de güzel bir 140m2 evivar. Bunların hepsi 4 yılda gerçekleşti. Yani getirisi ne kadarmış görün. Bence karlı bir iş. Süper Gelecek Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Grafiker |
joshua Yeni Üye Toplam 23 yazı | 22/12/2008 : 03:54:12 Alıntı
tamamen karlı cünkü elinde mal kalma derdi yok ehrzaman müşteri var en olmadı masrafını cıakrtıp üzerine para kalıyor kriz etkilemiyor sadece kar marjın düşüyor yani her halukarda kar ediyorsun benim tanıdıgım bazı matbalar var birkaçta ambalaj firması onlara söyledim bunları neden atıyorsunuz satın diye nasıl dedi talaş makinası al stokla sonrada sat en azından firmanın telefon ve elektirik masrafı cıkar diye şşimdi onlara bu kartonları talaşlayacak yada istifleyecek makina araştırıyorum bina içinde kullanılacak cinsten dışardada olur Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 22/12/2008 : 22:55:25 Alıntı
arkadaslar aranizda ticareti para kazanmak icin is kafasina sahipseniz ve sermayeniz varsa ben size bu isin puf noktasini anlatayim. kimseye bir kurus verip toplatmana gerek yok. halki egitecen ve sana halk verecek , hem ulkemize , hem sehrimize, hem semtimize faydali olacaz hemde para kazanacaz. zarar yok , batma yok, krizden etkilenme olayi yok. hergun kilo sayisi artacak . copculugu veya toplamayi bu isin krali olarak yapacanparayi bir yilda vurursun, ama sermaye lazim , avrupada bu copcu sirketleri sahibinin nasil yasadigini biliyomusunuz, , kim dusunebilir veya aciklayabilir bu isi Yerleşim : İspanya / Tarragona |
turk3458 Üye Toplam 277 yazı | 22/12/2008 : 23:05:21 Alıntı
peki arkadaşım nasıl olduğunu neden yazmadın. Geçen gün rastlantı bu yazıyı gördüm ve çevreme bu manada alıcı gözle bakmaya başladım. Meğer yakınımda inanılmaz potansiyel varmış. Meğer ben saatler geçirirken ne yaparım ne iş yaparım diye hergün üstüne basıp geçiyormuşum paranın. Tuzlada oturuyorum ve çevremde deri sanayi 10 dk., gebze org 10 dk. vs vs toplam 8 organize bölgesi saydım. dilovasına da inmedim daha. Bugün olmasa da yarın bu işi mutlaka yapacağım. Peki niye bugün yapamıyorum. 1. kıytırık bi araba alacak 3.000 ytl'yi bile bir araya getiremiyorum. Aslında var da ah şu eş dost aldıklarını verse. 2. ah şu banka kredileri hesapsız harcamanın bedeli. Bir bitse de kurtulsak. veeee bugün çalıştığım iş yeri kriz önlemlerini yürürlüğe koymaya karar verdi. Tabi siznde bildiğiniz gibi ilk önlemleri personel çıkarmak veya ücrestsiz izin. yakındır işsizliğim. Yani sözün özü para her yerimde yatıyor, sadece toplayacak biri lazım amaaa ben 3-4 bin ytl lik bir arabayı dahi alamıyorum. Peki niye yaşıyoruz biz bu ülkede. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnsan kaynakları |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 22/12/2008 : 23:38:49 Alıntı
arkadasim bulundugun bolgede copler nasil toplaniyo. yani millet copunu nereye atiyo. Yerleşim : İspanya / Tarragona |
turk3458 Üye Toplam 277 yazı | 23/12/2008 : 00:04:12 Alıntı
çöpler tabiki belediye tarafından toplanıyor. Biz kağıtlardan konuşuyoruz sanıyordum. Üstüne basıyorum işin mecazı idi. Fabrikaların kağıt, ambalaj, büro kağıtlarından falan bahsediyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnsan kaynakları |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 23/12/2008 : 01:35:47 Alıntı
tamam bende onu sordum bu artik kagitlar nereye atiliyo.? sokagami yoksa koseyemi konuyo, ve ya cop bidonlaina veya konteynerlerinemi atiliyo bunu sormak istedim Yerleşim : İspanya / Tarragona |
turk3458 Üye Toplam 277 yazı | 23/12/2008 : 09:49:34 Alıntı
atıklardan çöpe atılan da var şirketlerden toplanan da var. örneğin karşıda ki fabrika üretimde çıkan kağıt torbaları çöpe atıyor. Çalıştığım fabrika ise bu hafta bir dernekle anlaştı. Karşılıksız olarak derneğe vermeye başladı. Daha büyük çaplı olanlarda ise kontayner bırakıyorlar. Ama hala potansiyel var.Yani 8 organize vebinlerce fabrikayı düşünürsek bize de ekmek düşer. Mesala bir arkadaş var akşam işten çıkınca bir kaç fabrika ile anlaşmış haftalık onların kağıtlarını alıyor karşılığında ise fabrikaya şeker çay falan alıyor. Kazandırıyor demekki. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnsan kaynakları |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |