Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba, Etüt merkezi şubesi açmak için bir dükkan bulduk. Büyük bir sitenin bloklarından biri altında bulunan bu dükkanın, kendine ait çevrilmiş müstakil bir bahçesi var. 300 m2 kapalı alanı olan bu dükkanın, 1000 m2 civari bahçesi var. Biz de bu dükkana ek bölüm yaptırmak istiyoruz. Tıpkı büyük restorantlardaki camlı sabit kapalı alanlar gibi. Kafelerin naylonlanmış sündürme bölümleri gibi değil fakat. Kalıcı, belediyeden resmi prosedürü uygulanarak yapılmış bir bölüm Pvc camekan ile kapanan behçeli ev garajları ya da balkonlar gibi. Belediyeye sordum evraklarını getirin bakalım dediler. Fakat öncesinde bilgisi olanlara buradan danışmak istedim. Böyle bölüm ilavelerinde nasıl bir yol izleniyor tapuda vs... ve resmi masrafları nasıldır. Şimdiden teşekkürler...
Belediye evraklarını getirin bakalım demiş, burada kim ne söylerse söylesin yanlış olur, Belediye Arsanın imar durumu ne ise ona göre hareket edecektir. örnegin Arsa 1000 qm %35 imarlı ise 350 qm kapalı alan yapılır aradan 5 sene geçti ben buraya izin alıp 5 qm daha yer yapayım diyemezsiniz onun için Belediye Fenişleri ne derse odur, ayrıca sitenin Bahçesi ortak alan olduğundan imkansız birşey bence.
etüd merkezinde ve dğer kurslarda meb denetimi çok sıkıntılı ingilizce kursum var idi hiç bir masraf yapmadan belediyeden kisişleri itfaiye raporu alacak kişileri keşfe getirin daha sonra masraf yapın ..
Almila
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz