Yeni Üye Toplam 5 yazı |
| ||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
FikretBulut Üye Toplam 150 yazı | 08/01/2016 : 11:12:12 Alıntı
Hiç uğraşma boşuna ben çok araştırdım imkansız ve yasak tek yol Hurda olarak mümkün gibi onun içinde özel izin alman gerekli ve Tesisin olmalı, Retour ürünleri ithal etmek istiyorsunuz değilmi? Yerleşim : Türkiye / Tekirdag |
mcangiri Yeni Üye Toplam 73 yazı | 08/01/2016 : 13:18:19 Alıntı
murat Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Gökmen Demet Üye Toplam 434 yazı | Afrikaya satabilirsiniz. Ürünlerin içeriğini bilmiyorum ama senegal iyi bir başlangıç hem devredersiniz hiç uğraşmazsınız peşin para. Gökmen Demet gokmen.demet@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
FikretBulut Üye Toplam 150 yazı | 08/01/2016 : 18:28:49 Alıntı
Evet Senegal Ghana gibi Ülkelere ikinci El çok yollamıştık, Arkadaşın dediği ikinci El değil tam olarak onun için Pahalı geliyor oralara Yerleşim : Türkiye / Tekirdag |
ilhanman Yeni Üye Toplam 5 yazı | 08/01/2016 : 21:23:37 Alıntı
Sadece Retour ürünleri değil aslında elktroniğin çeşitli alanlarında turkiyede nasıl bir tesisgerekli aceba ve özel izinler nerden alınması gerek bilgi verebilirmisiniz tesisi bir şekilde ben halledebilirim bu konuda benimle çalışabilecek arkadaşlarda varsa iletişime geçebilirler belki birlikte bir yol bulup yapabiliriz Yerleşim : ALMANYA / Köln | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
ilhanman Yeni Üye Toplam 5 yazı | 08/01/2016 : 21:29:11 Alıntı
malesef telefon piyasasıyle çok ilgim yok ayrıca bildiğim kadarıyla avrupa ile türkiye fiyatları arasında pek büyük bir rakam yok şuan Yerleşim : ALMANYA / Köln | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
FikretBulut Üye Toplam 150 yazı | 08/01/2016 : 22:39:34 Alıntı
Türkiyede Hurda geri dönüşümü için Tesisiniz olsa ve ithal etseniz dahi piyasaya sürüp satışını yapamazsınız bu ürünlerin, satabileceğiniz içinden çıkardığınız ayrıştırılmış Metaller ve plastiklerdir buda getirip işlemenize değmez, Yerleşim : Türkiye / Tekirdag |
ilhanman Yeni Üye Toplam 5 yazı | 08/01/2016 : 22:54:12 Alıntı
Sanırım baya bi deneyn olmuş teşekkür ediyorum ilginiz için ozaman en iyisi başka sektöre yönelmek başka arayış içine girmek en mantıklısı Yerleşim : ALMANYA / Köln | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Famil2016 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 24/01/2016 : 23:37:05 Alıntı
Merhaba sen elektronik ürünl#601;rin çeşidini v#601; adlarını yaz m#601;n Azerbaycana iznini sorum Yerleşim : Azerbaycan / Berde | Meslek : Ticaret |
d-dayy Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/02/2021 : 15:40:03 Alıntı
ilk yaziyin üzerinden 5 sene gecmis nerdeyse. Bu konu hakkinda kanuni bir degisim oldu mu? Yoksa durum hala ayni mi? Yerleşim : ALMANYA / Stuttgart | Meslek : İthalat / İhracat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |