Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

Hisseli Tapulu Arazi Kiralama

BaşlatanaalijannYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı7 katkı
Profil alanıMühendis
Profil konumuIsparta, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaşlar dedemin hissedar olduğu bir arazi var dedemle beraber 28 kişi hissedar resmiyette. Aralarında paylaşmışlar ve 1100 m2 dedeme d0ğmüş. Ben buraya 1000 m2 besane yapmayı düşünüyorum. Hissedarlar bana arsa kiralayabilir mi yasal olarak. Toplam alan 14250 m2 . Yani illa hissedarlardan biri mi kiralamak zorunda

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 4Profil alanı YöneticilikProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Merhaba, hisseli arazilerin parça, parça kiralanabilmesi yasal olarak mümkün değildir. Tüm hissedarlar ile yapacağınız bir kiralama sözleşmesi ile tamamının kiralamasını resmi olarak yapabilirsiniz.

Saygılar

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aalijann
Arkadaşlar dedemin hissedar olduğu bir arazi var dedemle beraber 28 kişi hissedar resmiyette. Aralarında paylaşmışlar ve 1100 m2 dedeme d0ğmüş. Ben buraya 1000 m2 besane yapmayı düşünüyorum. Hissedarlar bana arsa kiralayabilir mi yasal olarak. Toplam alan 14250 m2 . Yani illa hissedarlardan biri mi kiralamak zorunda
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm
EwArsa Gayrimenkul Yatırım Değerleme A.Ş. Broker&Owner

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet