merhaba arkadaşlar tek kullanımlık ıslak mendiller ve toz paketleme yapıyoruz ( tuz şeker ) bunları türkiye geneline nasıl pazarlarım pazarlamacı ile bunu nasıl çözerim..
Merhaba lokanta restaurant cafe gibi işletmelere tedarik hizmetleri sağlıyorum temizlik ürünleri satıyorum bazen soranlar oluyor ebu_bekirsen@hotmail.com adresime fiyat ve ürün görsellerinizi atarsanız yardımcı olurum
Merhaba GELENEKSEL KANAL işletmelere 3 araçla Konya güney ilçelerinde tedarik hizmetleri sağlıyorum temizlik ve gıda ürünleri satıyorum. Islak mendil tecrübem var. sefaakar1973@gmail.com adresime fiyat ve ürün görsellerinizi atarsanız görüşebiliriz
ıslak havlu mendil üretimi yapmaya başlıyoruz.tesisimiz 15 güne kadar faaliyete başlayacak.yaklaşık 800bin tl bütçe ile tesisimizi kuruyoruz.kendi markamızla yada sizin istediğiniz bir marka yada isimle adınıza üretim yapabiliriz. irtibat için, kurledar@gmail.com Saygılarımızla
müşterilerimizin bu tip talepleri sürekli oluyor. Fiyat bilgisi alabilir miyiz? bilgi@tablom.com adresine mail olarak fiyat bilgisi rica ediyoruz.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz