Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
istanbul ümraniye huzur mahallesinde 266 m2 arsamız var buraya 350 m2 inşaat alanı verildi. 58 m2 den 6 daire yapıyor bu 6 dairenin toplam maliyeti ne kadar tutabilir birde arsada 2 katlı ev var kentsel dünüşüme başvurup bina çürük ise yaklaşık 200.000 tl kredi alıp evi kendim yaptırmak istiyorum.bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum. herkese teşekkür ederim.
Bu konuda sağlıklı bilgi alabilmek için bir inşaat mühendisine veya mimara başvurman gerekiyor. Ayrıca bina maliyet tablosunu internetten indirip, listede yer alan aşamaları için çıkıp tek tek araştırma yapman gerekiyor.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
200 kredi ve risk ortalama 350 lağzım size kendinizi sıkıştırmaya bunaltmaya gerek varmı bilmiyorum www.ozyapiinsaat.com.tr den bize ulaşabilirsiniz
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Ege Bölgesi Başta Olmak Üzere konut, otel ve iş yeri vb gayrimenkul projelerinizde projelendirme, anahtar teslim kaba ve ince inşaat taahhüt hizmetleri başta olmak üzere, iç mimarlık, restorasyon ve gayrimenkul geliştirme çalışmaları üzerine de faaliyet göstermekteyiz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz