Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar ben üniversite öğrencisi idim.Okulu bıraktım.Şimdi KOSGEB'e başvurdum 30.000 tl hibe desteği alacağım inşallah.Kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum.Yeni bir dükkan açmak istiyrm abim mimar onun düşüncesi bi iç dekor malzemeleri dükkanı açalım diyor.Benmde aklıma yattı ama karaqrsızım ,hem kariyerim hem param olsun istiyrm .Ayrıca bundan hariç ne iş yapabilrim ,bana akarını korkarını bi anlatın bea Allah rızası için ne iş yapayım benn
kariyeri şimdilik boşver önce para sonra iş değişikli yaparsın kariyer yaparsın benim tavsiyet bot imalatı yap bu aralar revaçta çok bisey gerekmiyor kesim için aparat yapıstırıcı sertleştirici bot kumaşı pvc kumaş lakin tekel ürün sadece mehler diye firma satıyor kumaşı dupont 2009 da üretime son vermiş çinden getirende pek yok getirende bot olarak getiriyor
Saygılarımla Çağdaş İNAL Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
İç dekorasyon ürünleri satışını ciddi olarak yapıyor ve iç mimari işleri v.s. yapıyorsanız. Yardımcı olabileceğimiz ürünler konusunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz