Yeni Üye Toplam 4 yazı |
|
hüseyin burak u s Yeni Üye Toplam 4 yazı | ![]() ![]() şiir gayet açık siz sorunuzu açarsanız cevap verebilirim hüseyin us Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İletişim |
hüseyin burak u s Yeni Üye Toplam 4 yazı | ![]() ![]() aslında o uzun bir şiir yazı olarak algılandığı zaman elbette böyle sorular çıkabilir. ama ben sorunuza abes demedim. sadece anlamadığımı söyledim. o şiir yazarken, ben bulunduğum ile uzak bir yerdeydim. ve geri dönüş param yoktu. orada kesinlikle intihar falan muhabbeti yok. şiir olarak okunduğu zaman zaten bu açıkca görülüyor. aklımda kalan en son mısraları var size onu göndereyim. eğer ölüme bir pazar kursaydın tanrım ağaç kesme vakti zilimiz çalmazdı kadınlar çoğalırdı denize hiç gitmezdik maalesef bu kadarı aklımda ama size şiirin bütününü gönderecğim. ilginiz çok teşekkür ederim. bu arada sizi izin verdiğiniz ölçüde tanıma imkanım var mı? hüseyin us Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İletişim |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |