Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kendi İşimi Yapmak İstiyorum Ama Nasıl?

BaşlatankenbaTarih07/05/2015 10:35:18Yorum31

İlk mesaj
merhaba

Bu siteyi neredeyse 3-4 yıldır takip etmekteyim.Bu sabah tarafıma yöneticim tarafından gonderilen bir mail sonucu artık kendi işimi yapmak istiyorum.Tam 22 yıldır banka sigorta satıs danışmanlığı yapmaktayım.işim dürüst bir şekilde yapmaya çalisiyorum zaten öyle olmasa bu kadar uzun süredir bu işi yapamazdım.Fakat sürekli farklı şehirlerde çalişmak ne müsteriyi ne şirketi ne de yoneticimi memnun edememek yüzünden artık bu işi yapmak istemiyorum.İyi bir satış pazarlamacı olduğumu düşünüyorum.Sanayilerde araba ile cay simit poaça Çorba mantı gibi işleri yapmak istiyorum.Ankarada bu konunun prosedürleri nedir.bana yardimci olurmusunuzÇok para kazanmak niyetinde değilim.2 çocuğumu geçindirecek kadar kazanayım bana yeter.Yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Merhaba

Yazimi okuyunca kendimi yeterince ifade edemedigimi fark ettim ve ek yapmak istedim.

Ankarada yaşıyorum halen bir işim var 22 yıldır banka sigortacılığı yapiyorum.orta düzey yönetici olarak çalışıyorum Fakat işimizde müşteri şirket üst düzey yöneticileri arasında kalmaktan bıktım Kimseyi memnun edemiyorsun.Allaha şükür iyi para kazanıyorum ama huzurum yok.Artık az para kazanıp huzurlu olmak ve kendi kendimin patronu olmak istiyorum.neyse bu kadar içimi döktükten sonra yapmak istediğim işi size anlatayım.Camekanlı basit bir arabayla sanayide kahvaltı corba poaca simit vb şeyler satmayı düşünüyorum en azından temiz leziz ve ucuz yaptıktan sonra malımı sattığım müşteriyi memnun edebilirim.Bu konuyla ilgili olarak Ankaradaki prosedürleri bilmiyorum.Yanlış bir şey yapıp daha sonra sıkıntı yasamak istemiyorum.Konuyu bilen ve farklı düsünceleri olan arkadaşların yardım ve desteğine ihtiyacım var.Yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
www.crepesy.com.tr yeni bir firma... crepe satis standlari veriyor AVM'ler icin ...
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama

Arkadaslar

Ankarada yasıyorum iyi bir satışcıyım çalışkanım 22 yıldır evime ekmegimi sigorta satarak ***ürüyorum ama artık sigorta satmak istemiyorum.ne satacağımıda bilmiyorum.bana bir destek olun masal 06 akin selcuk sizden de yorum bekliyorum sitenin bu konuyla ilgili birçok yazisini okudum ama bana ozel bir seyler istiyorum.

Bana yardimci olun lutfen.

Arkadaslar

Ankarada yasıyorum iyi bir satışcıyım çalışkanım 22 yıldır evime ekmegimi sigorta satarak ***ürüyorum ama artık sigorta satmak istemiyorum.ne satacağımıda bilmiyorum.bana bir destek olun masal 06 akin selcuk sizden de yorum bekliyorum sitenin bu konuyla ilgili birçok yazisini okudum ama bana ozel bir seyler istiyorum.

Bana yardimci olun lutfen.

Merhaba,
2 adet ürünümüz var.
facebook sayfalarımız
1 - "Geçici Sprey Dövme - Mozz Art - Tattoo"
2 - "Nanolife 2 yıl etkili duşakabin su ve kireç lekesi önleyici"
isterseniz bir inceleyin.
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
merhaba,

sizin çalışma hayatınızdan biraz fazla bir yaşım var.tavsiye vermem ne kadar doğru ne kadar ciddiye alınır bilemiyorum ama fikrimi paylaşmak istiyorum.

22 yıllık iyi bir satışçı olduğunuzu belirtmişsiniz.
müşterilerinizle birebir uzun süreli ilişki kurduğunuzu düşünürsek sahip olduğunuz networku hayal bile edemiyorum.
siz bunu göz ardı edip,bana göre küçük işler düşünüyorsunuz.belki bunun için özel sebepleriniz vardır bilemiyorum.
düşündükleriniz elbette yapılır kazandırır ama sahip olduğunuz bağlantılar yanında komik kaldığını düşünüyorum.
bana göre müşterilerinizi düşünün,sorunlarını,ihtiyaçlarını gözden geçirin,bunları nasıl giderdiklerini inceleyin.hangileri size uygun ve bunlarda nasıl fark yaratabileceğinizi düşünün.ürün yada hizmet ihtiyaçları var ve eğer daha uygun daha kaliteli bunu sağlarsanız daha önce de iş yaptığınız insanlar sizi tercih edecektir. hepsi değil elbette ama bu da sizin satış yeteneklerinize kalıyor.

sizi ve müşterilerinizi tanımadığımız,tanıyamayacağımız için şunu yapın diyemeyiz lakin benim sorunuz hakkındaki düşüncelerim bu şekilde.iş fikirlerinizi bu şekilde şekillendirmenizin yararlı olacağını düşünüyorum.

başarılar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Merhaba, şu an izmir ve istanbul ağırlıklı olarak bayiliklerle satışını yaptırdığımız ürünlerimiz var dilerseniz rsdizmir@gmail.com adresinden bana ulaşın sizinle görüşelim ve konu hakkında bilgi vereyim size. Ankara da satışı çok güzel olacak bir ürün ve Ankarayada girmek istiyorduk zaten bu vesile olabilir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba Okullarda 3d film ve hologram bayiliği veren bir firmayız bayilik için isim hakkı ücreti olmadan sadece film, ekipman ve teknik desteği alabileceğiniz bayilik sistemi ile düşük sermaye ile ciddi gelir edebilirsiniz,

Detaylı bilgi için 5304352873

BAYİLİK HİZMETİ

Ve-ga Organizasyon olarak eğitim kurumlarına yönelik hologram, 3D, 4D, 5D ve 7D mobil sinema sistemleri hizmeti sunmaktayız. Okullara yönelik hologramve 3D filmleri gerekli hak sahiplerinden yerli ve uluslararası anlaşmalar çerçevesinde daha önce okullarda gösterimi yapılmamış Kültür Bakanlığı Onaylı ve Milli Eğitim Müdürlüklenince Onaylatılan filmlerin gösterimini yapıyoruz.
FİLM DETAYLARI

Temin ettiğimiz filmler, okullarda gösterime uygun olarak tamamı orjinal hologram ve 3D olup, polarize ve red-cyan formatları mevcuttur. Fimler çocukların hem eğlenip hemde temel konular üzerinde bilinçlenmelerini ve birçok konuda yeni şeyler öğrenmeleri sağlıyor.
BAYİLİK DETAYLARI

Bayilik Nedir ?: Bayilik denilen sistem firmamız ve tarafınızla yapılan anlaşmalar çerçevesinde belirlenen bir il veya ilçede Ve-ga Organizasyonu yani bizi temsil ederek, gerekli Hologram -3D – 4D – 7D sinema sistemleri ile freelancer çalışarak kazanç sağlıyorsunuz. Burdaki temel çalışma prensibi kazan kazandır mantığıdır. detaylı bilgi için lütfen bilgi isteyiniz.

1. Bayilik için gerekli tüm ekipman eksiksiz olarak temin edilir.

2. Yetki verilen bir bölgeye başka bir yetki verilmez böylece bayii bölgesi korunmuş olur.

3. Gerekli materyallerin ücretleri talep edilen ilin büyüklüğüne ve potansiyeline göre değişmektedir.

4. Ödemelerinizi kısmen vade şeklinde yapabilirsiniz.

5. A’dan Z’ye merak ettiğiniz tüm sorulara istediğiniz zaman cevap alabilirsiniz.

6. Bayilik sonrası tüm resmi evrak işlemleri tarafımızca düzenlenmektedir.

7. Bayilik sonrası yerinde teknik destek hizmeti verilmektedir.

8. Tüm afiş,broşür,bilet, kartvizit gibi baskı işleri tarafımızca bastırılmaktadır.
KAZANÇ SİSTEMİ

3D Film veya HOLOGRAM Film Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda,anaokullarında,kreşlerde izletilebilir Okullarda sosyal etkınlık olarak görülen tiyatro gösterimi-3D fılm HOLOGRAM Film gösterımı sosyal etkınlık alanındadır.

Okullar her ay bır gösterim yapmaktadır.Okullarda Eylül ayında basla**** randevu alınır, alınan randevu tarıhden 2-3 gun önce firma yetkılerı okulu ziyaret ederek sınıfları dolaşır öğrencılere fılmi ne zaman izletileyeceği, fılm hakkında bilgi verilir ve okulun panolarına film ile ilgi afişler asılır.

Film izletme zamanı fırma yetkılerı okulun gösterdıği uygun alana gereklı malzemlerını kurar. Öğrenciler salonun kapasitesine göre ıcerı alınır biletlerı alınan öğrencilere film 3d ise gözlük verilir.Film bitiminde gözlükler toplanır.

Okulda bilet ücretleri okulun bulunduğu il ve semte göre değişiklik gösterebilir. Ama genel olarak her ilde 3 tl olarak satış yoğunluğu vardır. Okul aile birliği satış işlemini gerçekleştirir.Gösteriler bittikten sonra kazanılan meblağının anlaşmaya göre bir kısmı Okul Aile Birliğine bağış yapılır.Kazanç sistemini öğrenmek ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN: http://www.ve-gaorganizasyon.com/index.html

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kenba
merhaba

Bu siteyi neredeyse 3-4 yıldır takip etmekteyim.Bu sabah tarafıma yöneticim tarafından gonderilen bir mail sonucu artık kendi işimi yapmak istiyorum.Tam 22 yıldır banka sigorta satıs danışmanlığı yapmaktayım.işim dürüst bir şekilde yapmaya çalisiyorum zaten öyle olmasa bu kadar uzun süredir bu işi yapamazdım.Fakat sürekli farklı şehirlerde çalişmak ne müsteriyi ne şirketi ne de yoneticimi memnun edememek yüzünden artık bu işi yapmak istemiyorum.İyi bir satış pazarlamacı olduğumu düşünüyorum.Sanayilerde araba ile cay simit poaça Çorba mantı gibi işleri yapmak istiyorum.Ankarada bu konunun prosedürleri nedir.bana yardimci olurmusunuzÇok para kazanmak niyetinde değilim.2 çocuğumu geçindirecek kadar kazanayım bana yeter.Yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

merhaba ben Huncalife ta çalışıyorum...yani network yapıyorum.ve satış ekibim var...altın kariyerindeyim.kazancım kendi ihtiyaçlarımı ve ailemin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum.2 000 tl kadar prim kazanıyorum...ama farklı bir çalışma yapıyorum...doğal ve bitkisel ürünlerin satışını yaptığımız huncalife ta kimlere iş teklif ediyorum biliyormusunuz...Firmalara satış ekibime dahil olmalarını teklif ediyorum.mesela kuaförlere,mesela eczacılara,mesela giyim satan ayakkabı satan ,fırıncısına lokantacısına vs hertürlü firmaya teklif ediyorum.böylece hem onlaraa kazannç sağlıyorum hemde kendime...ürün yelpazesi herkesime hitap ediyor...ben networkü firmalarla birlikte yapıyorum.ilgilenirseniz sizede yardımcı olabilirim.
gundess

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Saty? / Pazarlama
çok özür diliyorum firma ismi vermek reklam yasakmış şimdi okudum... ben sadece arkadaşa network çok farklı ve kaliteli bu şeekilde yapılabilir örneğini vermek isedim...saygılar...
gundess

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Saty? / Pazarlama
Ruhsatsız yaptırmıyolar.bende yapacaktim ama olmadi.düşündüğünüz işi bir dükkan tutup ta yapabilirsiniz.
En karanlık zaman,güneş doğmadan hemen öncedir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Kenba (bey?)

Araştırdıysan 4şekilde para kazanabileceğini kavramışsındır.
1- Maaşlı çalış. Yarısını vergiye yatır. Gerisini enflasyona karşı faiz/kar payı ile korumaya çalış (yani kaybet)
2- Yönetici ol. Gm ol. Ama hala maaşlısın. O yüzden "daha çok" çalış.
3- Girişimci ol. İş kur ama sen durduğunda iş durmasın. Yoksa para kazanamazsın.
4-Yatırımcı ol. İlk üçünün maaşını öde. Senin için çalışsınlar ama kazık yeme.

Hangisini seçersen seç, sevdiğin işi yap. Bir kaç yıl çevreni genişlet. İş ortağı veya müşterin hazır olsun iş değişimi öncesi.
Ama bir yandan pasif gelir için çalışmalara başla. Hasta olduğunda para az da olsa sana gelmeli.
Şans faktörü hep var, sen onu görecek yeterliliği kazandın mı ona bak.

Emre Göver

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis
Arkadaslar söyledigim gibi işim iyi kazancim da fena degil bazilariniz ne simarik adam hersey yolunda iken is degistirmek maceraya atilmak istiyor diyebilir ama işimde hiç huzurlu degilim ve maceraya atilmamak için önerilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacim var emin olun hersey para degil insan eşine çocuguna daha iyi bir hayat sürdürtmek için onlarin yüzünü bile göremiyor.yaşlanıp gidiyor.bu arada kimseden takdirde görmüyor.işte bu yüzden yardım ve desteğinize ihtiyacım var.

Veyron neden olmadi yada nerede takildin detayli bilgi verirmisin

Kenba kardeşim ben seni gayet iyi anlıyorum. Hak veriyorum. Ama attan inip eşeğe binmekde olmaz. Daha uygun bir şekilde işini değiştirebilirsin. Mesela kendine bir işyeri açarsan daha mantıklı olur kanaatindeyim.
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Veyron neden olmadi yada nerede takildin detayli bilgi verirmisin

Kenba bey siz kafayı yemişiniz,söylediğiniz şeyi yapmak kolay değil,yürek ister sen maaşını al devam et.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Her insan kendi işini yapmak ister, istemez mi... Kaldı ki benim hayalim de bu idi. Ama ülkedeki ekonomik ve siyasi istikrarsız, sürekli huzursuz ortam, birşeylere yatırım yapmaya çekindiriyor insanı. Bizler öyle zengin insanlar değiliz ki, 100 binlirayı gömelim riske batarsa batsın. Son atımlık 3-5 kurusumuz var, o bittimi bizde biteriz. Galiba en güzeli eski sektörüm Turizm sektörüne geri dönmek, ücretleri yerlerde gezse de...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Turizm

töptan abajur avize ve gece lambası satışı yapıyörum.el işlemesi subağı ve daha faklı ve tarzda urunler için ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kenba
merhaba

Hocam merhabalar

Size nacizane bir tavsiyem olacaktır,belki daha önce araştırmıssınızdır fakat ben yapan güzel paralar kazanan biri olarak size fikrimi söylemek istiyorum.
Simit ,açma bunu herkes satıyor aşağıda resmini koyduğum kahvaltı arabasıyla veya sanayi içerisinde küçük bir dükkanla sandviç kahvaltı ve tost üzerine çok güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.
Müşteri Tuzlu ve Tatlı kahvaltı çeşitlerinden hangisini seçmek isterse onu veriyorsunuz.
Atom veya Yarım ekmeğe koyabilirsiniz.
Ben 1 yıl önce devretmeden 3,5 tl den veriyordum
Ürünleri bim ve a101 den çok uyguna temin edebilirsiniz
Sadece sabahlık bir ürün olarak düşünmeyin biz dükkanda gün boyu satış yapıyordum.

Ekmeğe ilk önce krem peynir veya labne sürüyorsunuz yumuşatıyorsunuz ve üzerine geri kalan istediklerini koyuyorsunuz.

TUZLU ÇEŞİTLERİ

Krem peynir
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Patates kızartması
Yeşil biber
Domates
Salata
Salam
Dilim yeşil zeytin
Dilim siyah zeytin
Yumurta
Tereyağ

TATLI KAHVALTILIKLAR

Bal
Kaymak
Reçel
Çikolata
Helva
Fındık kreması

BUDA BENİM TEZGAHIMIN KALAN RESİMLERİ SEYYAR TEZGAHTA İNTERNETTEN BULDUĞUM TAVSİYEM

[/url][/url]

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Kenba bey,
aynı duygu ve düşüncelerle ben de istifa ederek başka bir şirkete geçtim. Uzun yıllar çalıştığım şirketimden ayrıldım,
Bu işler gerçekten kolay değil, maaşından memnunsan sabret

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Kenba bey,
aynı duygu ve düşüncelerle ben de istifa ederek başka bir şirkete geçtim. Uzun yıllar çalıştığım şirketimden ayrıldım,
Bu işler gerçekten kolay değil, maaşından memnunsan sabret

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Sigorta acentesi açın olur mu ? ne güzel bildiğin bir iş var o yöne odaklan çayla simitle uğraşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
onca tecrubiyeye yazık olur. bence işten çıkmadan planınızı yapın hesabınızı yapın öyle ayrılın işten. yanımda ki mesai arkadaşım şubat ayından itibaren planın kurmaya ve alt yapıyı kurmaya başladı ve mayısta istifasın verdi çekti gitti. sizde hemen istifanızı vermeyin iyice düşünün, karar verin ne yapacağınızı, alt yapınızı olusturun sonra her şey hazır deyince gönül rahatlığıyla işten çıkabilirsiniz.

allah yolunuzu açık etsin...
Hürmetlerimle,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Taşınma sebebiyle devren işyerim satılık
3 ayrı dükkan 1 depo düşünün 1 bölüm sadece kırtasiye ve oyuncak üzerine 2 ci bölüm hediyelik eşya ve mutfak bölüme 3 bölüm ise açık detarjan dan hırdavat ürünlerine ve yine mutfak eşyaları mevcuttur .depomuz da dışarıda sergiledigim mallarımız var plastik malzemeleri takı ve tokalar temizlik malzemeleri ve hırdavat ürünü ve kiralık bir langırt masamız birde sakız makinamız mevcuttur sakız makinasından 100/25 kaznıyorum langırt masasından ise yarı yarıya kazanıyorum çevremdeki okula en yakın kırtasiye benim dir,. allaha şükür hep dürüstlügümden dolayı fazla kazanayım diyipte insanları kazıklamadım. bunu çevremdeki insanlar diger kırtasiye ve bu işe yapanlar dan çok beni tercih ediyorlar alıcı arkadaş zaten bunu yanımda bir mütted kalarak bunu anlayacaktır . işyerimin heryerinde kamera sistemi vardır ve alarm sistemi fotokopi makinası raf sistemlerini söylemeye gerek yok zaten istedigim 35000 tl dir pazarlık payım vardır . eger bayrama kadar vermezsem satmayı da düşünmem. 05457424209 ve 05467424209

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
TON BAZINDA ARİEL (DAĞ ESİNTİSİ) VE OMO MATİK İSTEYEN VARSA YARDIMCI OLURUM.5 KG PAKET HALİNDE 15.5 TL..8 kg omo matik 22 tl faıry bulaşık deterjanı 1litre 2.50 VE İSTEDİĞİNİZ BAŞKA TEMİZLİK ÜRÜNLERİNDE FİYAT İSTEYİN(kizilkaya_67@hotmail.com) ... 05333147806..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
22 Senedir o işi yapıyosan emeklılık zamanı gelmiştir zaten diye dusunuyorum. Kaç sne kaldı emeklılıge
askerden gelınce baslasan 45 yaslarındasın az kalmıstır emeklılıge :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
kenba mail adresinizi yazarsanız, işlerle alakalı çeşitli bilgiler resimler yollayabilirim... faydalı olacaktır düşüncesindeyim. selamlar...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Eğer istanbulda yaşıyorsanız genc emekli iseniz kendinize ek iş arıyorsanız çok az sermayeyle gunde size net en az 100 lira kazanabileceğiniz bir iş fikrim var. Ama bunun için muhakkak bir arabanız olması lazım en ucuzundan bir Anadol kamyonet bile işinizi görebilir. Bizzat kendim bu işi Antalyada yapıyorum şu anda
Ve İstanbul yada Ankarada benimle çalışacak bir partner arkadaş arıyorum ilgilenenler lütfen arayınız detaylı bilgi verilecektir. Ama kısaca bahsedecek olursam başlıktada belirtildiği gibi işin özü mantar satışı bunun için elinizde 500 lira nakit birde kamyonetiniz olması yeterli İrtibat 0 533 0210797 Ahmet

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret