Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Pazarcılık Üzerine

Başlatanmuhammet ayranciTarih23/04/2015 17:38:47Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
herkese hayırlı günler...tanıdığım bi yakınımdan çocuk ,yetişkin taytı,kaliteli boxer alıp satmak istiyorum...memleketimden de üretim yapan arkadaşlarımdan havlu ve pike getirtip satmak istiyorum....sormak istediğim daha önce pazarcılık yapmadım bu benim ilk iş deneyimim olacak türkiyede...yıllardır hep işçilik yaptım bi yere kadar artık diyorum...rızkın 10/9 u ticeret ve cesarettedir hadisi şerifine mucip niyetle bu işe gelecek ay başlamak istiyorum...siz değerli arkadaşlarımdan tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum...şimdiden çok teşekkür ederim..

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye229 yazı
allah yardımcın olsun kardeşim
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı
Agizin cok bla bla yapiyor mu? Ikna kabileyitin kuvvetli mi? Bikmadan usanmadan bir seyi sabir derecesini zorlayacak kadar anlatibilir misin?

Yerleşim Yunanistan / SelanikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı

toptan bayan badi tişört verebilirim toptan fiyattan isterseniz bu sezonun ürünleri elinizde kalmaz biz hep toptan hem perakende satıyoruz 15 tl parakende fiyatı isterseniz temin ederiz
Selçuk surer

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye116 yazı
Pazarciya Toptancilara parekendiciye Klozet takimi yolluk paspas imalatçısiyim her türlü çeşit çeşit istenilen adette ebatlarda yapılıp teslim ederim direk birinci elden satis

Not:eğer istenirse mail veya watsap yoluyla resim atabilirim. 
Gsm:0533 491 62 52 nolu numaradan da ulasabilirsiniz.telefona cvp veremezsem msj çek iniz ben donus yaparım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama