Online Bir İş Kuralım Ama Ne? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Online Bir İş Kuralım Ama Ne?

ankara2929
Üye

Toplam 574 yazı
22/04/2015 :  02:14:26 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Arkadaşlar ben yazılımcıyım, firmam var vergiye kayıtlıyım, internette ilginç yasal bir iş kurmak istiyorum, sizce konusu ne olmalı, var mı değişik fikirleri olan arkadaşlar. Ne yapılsa milletin ilgisini çeker. Fikirlerinize açığım.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Mühendis
kenane123
Yeni Üye

Toplam 33 yazı
22/04/2015 :  12:18:55  Alıntı
Bana bu mailden ulaşırsan cok iyi bir iş fırsatım var. Büyük maliyete gerek yok iyi bir site yönetimi yaparsan SEO dan tut hepsini yaparaım dersen site bilinir olur 10 güne o derece 10 gün evet.Çünkü müsterisi simdiden mevcut. yatırımcı bıle buluruz.ve kendini cok iyi geliştirmis elektronık ve bilgisayar müh arkadasım vardı ikitane ben pazarlamacıyım, fakat elemanlar ıyı cocuklar ama gevsek usta bilincle yapmıolar zorla iş yaptırıorm 2 tane baska arkadasımla gırmıs oldugumuz işimiz var hala bu arada bu iş başka e-ticaret neyse ögrenci kafası var yanı bu cocuklarda bana iş yapıcak siteye sahıp cıkıcak gel,ştirecek biri lazım önce iş dicek para kazanılır sistem oturtacak pes etmıcek bırı lazım ve dürüst olursan bir sahıbınden.com olacak kapasitede.Detayları konuşalım ok.Türkiyeye kesin dönüs yapalı 1 hafta oldu hat alıcam en kısa sürede .Fakat bu koniks. comda yım dolanıorm burda evet ama hep hayal dünyası millet olmayan paralara olmayan bilgilere yatırımlar. Ayakları yere basan ne yaptıgını bilen disiplinli insanlara ihtiyacım var evet.

emreguclude@gmail.com

Yerleşim : ALMANYA / Düsseldorf  |  Meslek : Satış / Pazarlama
ankara2929
Üye

Toplam 574 yazı
23/04/2015 :  00:37:09  Alıntı
konu günceldir.

doksan
Yeni Üye

Toplam 94 yazı
09/12/2015 :  18:08:06  Alıntı

Konu acilali bayagi olmus ama, eger JavaScript, Java, HTML5, CSS3 and JQuery2 PHP dillerine hakimseniz size ciddi bir teklifim olabilir. TR' de olmayan bir firma olabiliriz

Yerleşim : / Tekirdağ  |  Meslek : Turizm
kuzeyburakylcn
Yeni Üye

Toplam 29 yazı
03/02/2016 :  16:48:02  Alıntı
İYİ GÜNLER

BENİM ÇOK İYİ BİR İŞ TEKLİFİM VAR.BENDE İNTERNET GOOGLE ADSENSE,ADWORDS VE YT İLE İLGİLENİYORUM.EĞER GERÇEKTEN YAZILIM KONUSUNDA ÖZELLİKLE C# VE JS BİLİYORSAN LÜTFEN MAİL İLE ULAŞ BANA.ORTAK BİRŞEYLER YAPABİLİRİZ.

kuzey.kby@gmail.com
Dış tüccar

FEDAKARLIK YOKSA, ZAFER DE YOKTUR.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
sard
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
21/03/2016 :  00:41:24  Alıntı
benimde yazılım, adwords konularında uzmanlığım var, fikirlere açığım, özelden ulaşmak isteyenler mesaj atsın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
yasin3232
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
21/03/2016 :  02:11:32  Alıntı
kim internet üzerinden para kazanmak isterse bana ulasabilir.
asrin en iyi kazandirma platformunu biliyorum.
burada paylasmak bagzi seyleri sanirim yasak o yüzden yazamicam.

ery03@web.de

bu mailden bana ulasin insallah
Yasin

Yerleşim : ALMANYA / Recklighausen  |  Meslek : Grafiker
yasinertok
Üye

Toplam 117 yazı
06/06/2016 :  12:08:36 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
detaylı bilgi istiyorum

yasinertok@hotmail.com
ase

evdecorium
Yeni Üye

Toplam 47 yazı
06/06/2016 :  23:08:09 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sadececanta
hırdavatdiyari.com alanadları satılıktır

Yerleşim : Türkiye / Aksaray  |  Meslek : İnternet
Numşsmatic
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
22/06/2016 :  02:30:17  Alıntı
younow.com tarzı site aç hepsinden daha iyi en azından reklamdan kazanırsın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Fotoğrafçı
mithatiger
Yeni Üye

Toplam 46 yazı
26/06/2016 :  17:12:46  Alıntı

Burada herkes yazılımcı arıyor sanırım. Benim Wordpress siteleri yapma konusunda bilgim var , kendim C# konusunda çalışıyorum şuan ama genede Wordpress konusu basit olduğundan öğrenmek uzun sürmüyor. Tavsiyem sizlerde en azından biraz Wordpress üzerinde çalışırsanız çoğu siteyi yapabilecek kıvama gelirsiniz.

Eğer illa bir yazılımcı (c# veya Wordpress ile ilgili) arıyorum diyorsanız. mithatcanozdemir@outlook.com mailinden bana ulaşabilirsiniz. İşin kolaylığına göre aynı gün sitenize kavuşabilirsiniz (kesinlikle pazarlama işlerine bakmıyorum , zaten anlamıyorum :D anlasam kendim site açar meşhur ederim , sadece siteyi yapma konusunda yardımcı olabilirim)

Yerleşim : Türkiye / Istanbul  |  Meslek : Turizm
beyazkalem
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
03/08/2016 :  15:43:06 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kenane123
Bana bu mailden ulaşırsan cok iyi bir iş fırsatım var. Büyük maliyete gerek yok iyi bir site yönetimi yaparsan SEO dan tut hepsini yaparaım dersen site bilinir olur 10 güne o derece 10 gün evet.Çünkü müsterisi simdiden mevcut. yatırımcı bıle buluruz.ve kendini cok iyi geliştirmis elektronık ve bilgisayar müh arkadasım vardı ikitane ben pazarlamacıyım, fakat elemanlar ıyı cocuklar ama gevsek usta bilincle yapmıolar zorla iş yaptırıorm 2 tane baska arkadasımla gırmıs oldugumuz işimiz var hala bu arada bu iş başka e-ticaret neyse ögrenci kafası var yanı bu cocuklarda bana iş yapıcak siteye sahıp cıkıcak gel,ştirecek biri lazım önce iş dicek para kazanılır sistem oturtacak pes etmıcek bırı lazım ve dürüst olursan bir sahıbınden.com olacak kapasitede.Detayları konuşalım ok.Türkiyeye kesin dönüs yapalı 1 hafta oldu hat alıcam en kısa sürede .Fakat bu koniks. comda yım dolanıorm burda evet ama hep hayal dünyası millet olmayan paralara olmayan bilgilere yatırımlar. Ayakları yere basan ne yaptıgını bilen disiplinli insanlara ihtiyacım var evet.

emreguclude@gmail.com

http://www.internetmilyoneri.net/
bu adresten internetten para kazanmanın yollarını araştırabilirsin oldukça faydalı bilgiler yer alıyor

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
tablom
Üye

Toplam 518 yazı
22/09/2016 :  10:05:03 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Yazılım konusunda kendine güvendiğini belirten bir çok arkadaşın mesajlarını görmekteyim.
Bu arkadaşlardan gerçekten kendine güvenenler var ise sürekli ve Freelance olarak çalışacak yazılımcı arayışım var ilgilenenler mesaj atabilir.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Sanatçı
meloshop
Yeni Üye

Toplam 75 yazı
09/12/2016 :  18:35:19  Alıntı
Merhaba

2 adet yazılım sırketimiz var. Freelance elemanlarımız var. Buyuk sirketlere outsource eleman sagloyoruz. Yazılımcı atrayan arkadaslar benle iletişime gecebilir.

burak.sulun@cmvteknoloji.com
burak.sulun@sekizc.com
Meloshop

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Turizm
gurkanakin
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
16/01/2017 :  17:53:11  Alıntı
merhaba

internet uzerinden kazanc elde etmek icin emailden bana ulasabiliriniz.

gurkanakin77@gmail.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
hsthome2@gmail.
com

Yeni Üye

Toplam 29 yazı
16/01/2017 :  23:20:25 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Mobil yazilima yonel derim..adroid marketler icin.ben bilsem var birkac program fikrim..ama nasil soylenirki..soylesen adam kendi yapar koyar.bana neden versin

Yerleşim : Türkiye / Aydin  |  Meslek : Sanatçı
haskan
Yeni Üye

Toplam 26 yazı
04/02/2017 :  21:26:42  Alıntı
şahsen bende yazılımcı arıyorum ve de hsthome2'nin de dediği gibi mobil yazılım sektöründe tecrübeli olanında şimdiden teşekkürler bu arada ofisim kolay ulaşımı olan İstanbul'un en güzel caddelerinden birindedir...

temelistan
Yeni Üye

Toplam 74 yazı
02/03/2017 :  01:58:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
Ata34
Üye

Toplam 114 yazı
06/09/2017 :  01:12:21 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
%50 -%70 Marj ile Tns Telecom İpTv Bayisi Olmak istermisiniz. ? . Hiç bir teknik bilgi olmaksızın bu işi yapabilir kazanç sağlayabilirsiniz.
Önümüz kış sezonu herkes evlere kapanacak ve alternatif yayınlar aranacak ..1000 lerce Kanal Tablet Telefon bilgisayar Televizyondan izleme imkanı

Detaylı Bilgi için bize ulaşabilirsiniz : whatsapp no :+1(507) 353-1139
veya ------------- >>>>>>> www.facebook.com/hizliiptv/

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
Erdener_Abi
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
08/09/2017 :  03:03:38  Alıntı
Augmented Reality
3D projection Holography
Haptic Programming.
Big Data.
Blockchain Apps.

Yerleşim : İngiltere / Nottingham  |  Meslek : Serbest meslek
Erdener_Abi
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
08/09/2017 :  03:07:39  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - haskan
şahsen bende yazılımcı arıyorum ve de hsthome2'nin de dediği gibi mobil yazılım sektöründe tecrübeli olanında şimdiden teşekkürler bu arada ofisim kolay ulaşımı olan İstanbul'un en güzel caddelerinden birindedir...

Ben Kidemli yazilim muhendisiyim , ev-ofis calisiyorum . :D

Mobil Uygulama gelistirmek icin parca basi yaparim .

haskan
Yeni Üye

Toplam 26 yazı
08/09/2017 :  19:48:57  Alıntı
Erdener Bey sizinle iletişime geçebileceğim bir mail adresi söylerseniz sizinle iletişime geçmek isterim iyi günler dilerim...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erdener_Abi
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - haskan

Ben Kidemli yazilim muhendisiyim , ev-ofis calisiyorum . :D

Mobil Uygulama gelistirmek icin parca basi yaparim .

Erdener_Abi
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
08/09/2017 :  22:09:18  Alıntı
mkovulmaz@msn.com

0534 586 34 55

Selom
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
14/09/2017 :  08:30:36 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
.
.
EN İYİSİ BENİM GİBİ BİR
http://www.gazetemansetleri.site
AÇ VE GELSİN PARALAR İLK BAŞTA
BİRAZ AZ OLUR BİR KAÇ AY SONRA
TATMİN EDİCİ GELİRE SAHİP OLURSUN.
Http://www.burdanseyret.com
Http://www.gazetemansetleri.site

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
ihracatco
Üye

Toplam 105 yazı
06/10/2017 :  15:48:57 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Fikir vermesi açısından linkteki makaleyi inceleyebilirsiniz

http://www.ihracat.co/2017/01/internetten-para-kazanmanin-7-temel.html
ihracat ithalat bilgi platformu.
ihracat, ithalat, lojistik, e-ticaret, pazarlama, yenilikçi iş fikirleri www.ihracat.co

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : İthalat / İhracat
bukozmetik
Yeni Üye

Toplam 43 yazı
10/10/2017 :  23:55:31  Alıntı
Arkadaşım bak zorla başına iş açmak istiyorsun bırakın bu ayakları artık. Yok o yok bu isim vermiyorum milletin kanına girmeyin. Yakında siz ve sizler gibileri için nasıl soruşturma başlatılır öğreneceksiniz

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Satış / Pazarlama
bukozmetik
Yeni Üye

Toplam 43 yazı
11/10/2017 :  00:00:57  Alıntı
Yetkili yatırım bayi ile en kısa sürede tanışmak istiyorum lütfen açık adres ve şirket bilgilerini verirmisiniz. Bakın sizin gibi yapmıyorum her başlığa kopyala yapıştır değil hepsine ayrı ayrı yazdım. Size verilen önemi bir düşünün.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Satış / Pazarlama
selçuk can
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
16/09/2019 :  02:18:49  Alıntı
yemek sipariş uyguluması sıfır komisyon ek olarak restoranlarada siparişleri haricinde yüzde beş kazandıracak farklı bi gelir modeli var yatırımcı arıyorum herşey hazır
yazılım donanım hazır finansman koyacak

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Diğer
selçuk can
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
16/09/2019 :  03:17:35  Alıntı
gelir modeli sahada test edildi denendi

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Diğer
caliskanh
Üye

Toplam 142 yazı
16/09/2019 :  09:18:57  Alıntı
selçuk can özel mesaj gönderdim sana

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
ticaret_q
Yeni Üye

Toplam 74 yazı
04/10/2019 :  15:35:28  Alıntı
ben kimseye bu internet işleri yapmak için işte e ticaret olabilir mobil uygulama olabilir freelance çalışanları tavsiye etmiyorum çok fazla sorun çıkıyor

2 bin 3 bin verin ama bulunduğunuz şehirde ki bir yazılım şirketine yaptırın kurumsal bir firma olsuın tabi

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Sporcu

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

14.3 saniye.
15:14:41, 22 Ocak 2025, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım