Üye Toplam 574 yazı |
|
kenane123 Yeni Üye Toplam 33 yazı | 22/04/2015 : 12:18:55 Alıntı
emreguclude@gmail.com Yerleşim : ALMANYA / Düsseldorf | Meslek : Satış / Pazarlama |
ankara2929 Üye Toplam 574 yazı | 23/04/2015 : 00:37:09 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
doksan Yeni Üye Toplam 94 yazı | 09/12/2015 : 18:08:06 Alıntı
Konu acilali bayagi olmus ama, eger JavaScript, Java, HTML5, CSS3 and JQuery2 PHP dillerine hakimseniz size ciddi bir teklifim olabilir. TR' de olmayan bir firma olabiliriz Yerleşim : / Tekirdağ | Meslek : Turizm |
kuzeyburakylcn Yeni Üye Toplam 29 yazı | 03/02/2016 : 16:48:02 Alıntı
BENİM ÇOK İYİ BİR İŞ TEKLİFİM VAR.BENDE İNTERNET GOOGLE ADSENSE,ADWORDS VE YT İLE İLGİLENİYORUM.EĞER GERÇEKTEN YAZILIM KONUSUNDA ÖZELLİKLE C# VE JS BİLİYORSAN LÜTFEN MAİL İLE ULAŞ BANA.ORTAK BİRŞEYLER YAPABİLİRİZ. kuzey.kby@gmail.com Dış tüccar FEDAKARLIK YOKSA, ZAFER DE YOKTUR. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
sard Yeni Üye Toplam 5 yazı | 21/03/2016 : 00:41:24 Alıntı
benimde yazılım, adwords konularında uzmanlığım var, fikirlere açığım, özelden ulaşmak isteyenler mesaj atsın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
yasin3232 Yeni Üye Toplam 7 yazı | 21/03/2016 : 02:11:32 Alıntı
kim internet üzerinden para kazanmak isterse bana ulasabilir. asrin en iyi kazandirma platformunu biliyorum. burada paylasmak bagzi seyleri sanirim yasak o yüzden yazamicam. ery03@web.de bu mailden bana ulasin insallah Yasin Yerleşim : ALMANYA / Recklighausen | Meslek : Grafiker |
yasinertok Üye Toplam 117 yazı | ase Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
evdecorium Yeni Üye Toplam 47 yazı | sadececanta hırdavatdiyari.com alanadları satılıktır Yerleşim : Türkiye / Aksaray | Meslek : İnternet |
Numşsmatic Yeni Üye Toplam 6 yazı | 22/06/2016 : 02:30:17 Alıntı
younow.com tarzı site aç hepsinden daha iyi en azından reklamdan kazanırsın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Fotoğrafçı |
mithatiger Yeni Üye Toplam 46 yazı | 26/06/2016 : 17:12:46 Alıntı
Burada herkes yazılımcı arıyor sanırım. Benim Wordpress siteleri yapma konusunda bilgim var , kendim C# konusunda çalışıyorum şuan ama genede Wordpress konusu basit olduğundan öğrenmek uzun sürmüyor. Tavsiyem sizlerde en azından biraz Wordpress üzerinde çalışırsanız çoğu siteyi yapabilecek kıvama gelirsiniz. Eğer illa bir yazılımcı (c# veya Wordpress ile ilgili) arıyorum diyorsanız. mithatcanozdemir@outlook.com mailinden bana ulaşabilirsiniz. İşin kolaylığına göre aynı gün sitenize kavuşabilirsiniz (kesinlikle pazarlama işlerine bakmıyorum , zaten anlamıyorum :D anlasam kendim site açar meşhur ederim , sadece siteyi yapma konusunda yardımcı olabilirim) Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Turizm |
beyazkalem Yeni Üye Toplam 2 yazı |
http://www.internetmilyoneri.net/ bu adresten internetten para kazanmanın yollarını araştırabilirsin oldukça faydalı bilgiler yer alıyor Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Yazılım konusunda kendine güvendiğini belirten bir çok arkadaşın mesajlarını görmekteyim. Bu arkadaşlardan gerçekten kendine güvenenler var ise sürekli ve Freelance olarak çalışacak yazılımcı arayışım var ilgilenenler mesaj atabilir. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
meloshop Yeni Üye Toplam 75 yazı | 09/12/2016 : 18:35:19 Alıntı
Merhaba 2 adet yazılım sırketimiz var. Freelance elemanlarımız var. Buyuk sirketlere outsource eleman sagloyoruz. Yazılımcı atrayan arkadaslar benle iletişime gecebilir. burak.sulun@cmvteknoloji.com burak.sulun@sekizc.com Meloshop Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
gurkanakin Yeni Üye Toplam 3 yazı | 16/01/2017 : 17:53:11 Alıntı
merhaba internet uzerinden kazanc elde etmek icin emailden bana ulasabiliriniz. gurkanakin77@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
hsthome2@gmail. com Yeni Üye Toplam 29 yazı | Mobil yazilima yonel derim..adroid marketler icin.ben bilsem var birkac program fikrim..ama nasil soylenirki..soylesen adam kendi yapar koyar.bana neden versin Yerleşim : Türkiye / Aydin | Meslek : Sanatçı |
haskan Yeni Üye Toplam 26 yazı | 04/02/2017 : 21:26:42 Alıntı
şahsen bende yazılımcı arıyorum ve de hsthome2'nin de dediği gibi mobil yazılım sektöründe tecrübeli olanında şimdiden teşekkürler bu arada ofisim kolay ulaşımı olan İstanbul'un en güzel caddelerinden birindedir... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
temelistan Yeni Üye Toplam 74 yazı | Hakkınızda hayırlısı olsun. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
Ata34 Üye Toplam 114 yazı | %50 -%70 Marj ile Tns Telecom İpTv Bayisi Olmak istermisiniz. ? . Hiç bir teknik bilgi olmaksızın bu işi yapabilir kazanç sağlayabilirsiniz. Önümüz kış sezonu herkes evlere kapanacak ve alternatif yayınlar aranacak ..1000 lerce Kanal Tablet Telefon bilgisayar Televizyondan izleme imkanı Detaylı Bilgi için bize ulaşabilirsiniz : whatsapp no :+1(507) 353-1139 veya ------------- >>>>>>> www.facebook.com/hizliiptv/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | 08/09/2017 : 03:03:38 Alıntı
Augmented Reality 3D projection Holography Haptic Programming. Big Data. Blockchain Apps. Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek |
Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | 08/09/2017 : 03:07:39 Alıntı
Ben Kidemli yazilim muhendisiyim , ev-ofis calisiyorum . :D Mobil Uygulama gelistirmek icin parca basi yaparim . Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek |
haskan Yeni Üye Toplam 26 yazı | 08/09/2017 : 19:48:57 Alıntı
Erdener Bey sizinle iletişime geçebileceğim bir mail adresi söylerseniz sizinle iletişime geçmek isterim iyi günler dilerim...
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | 08/09/2017 : 22:09:18 Alıntı
Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek |
Selom Yeni Üye Toplam 2 yazı | . . EN İYİSİ BENİM GİBİ BİR http://www.gazetemansetleri.site AÇ VE GELSİN PARALAR İLK BAŞTA BİRAZ AZ OLUR BİR KAÇ AY SONRA TATMİN EDİCİ GELİRE SAHİP OLURSUN. Http://www.burdanseyret.com Http://www.gazetemansetleri.site Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
ihracatco Üye Toplam 105 yazı | Fikir vermesi açısından linkteki makaleyi inceleyebilirsiniz http://www.ihracat.co/2017/01/internetten-para-kazanmanin-7-temel.html ihracat ithalat bilgi platformu. ihracat, ithalat, lojistik, e-ticaret, pazarlama, yenilikçi iş fikirleri www.ihracat.co Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
bukozmetik Yeni Üye Toplam 43 yazı | 10/10/2017 : 23:55:31 Alıntı
Arkadaşım bak zorla başına iş açmak istiyorsun bırakın bu ayakları artık. Yok o yok bu isim vermiyorum milletin kanına girmeyin. Yakında siz ve sizler gibileri için nasıl soruşturma başlatılır öğreneceksiniz Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
bukozmetik Yeni Üye Toplam 43 yazı | 11/10/2017 : 00:00:57 Alıntı
Yetkili yatırım bayi ile en kısa sürede tanışmak istiyorum lütfen açık adres ve şirket bilgilerini verirmisiniz. Bakın sizin gibi yapmıyorum her başlığa kopyala yapıştır değil hepsine ayrı ayrı yazdım. Size verilen önemi bir düşünün. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
selçuk can Yeni Üye Toplam 3 yazı | 16/09/2019 : 02:18:49 Alıntı
yemek sipariş uyguluması sıfır komisyon ek olarak restoranlarada siparişleri haricinde yüzde beş kazandıracak farklı bi gelir modeli var yatırımcı arıyorum herşey hazır yazılım donanım hazır finansman koyacak Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer |
selçuk can Yeni Üye Toplam 3 yazı | 16/09/2019 : 03:17:35 Alıntı
gelir modeli sahada test edildi denendi Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer |
caliskanh Üye Toplam 142 yazı | 16/09/2019 : 09:18:57 Alıntı
selçuk can özel mesaj gönderdim sana Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
ticaret_q Yeni Üye Toplam 74 yazı | 04/10/2019 : 15:35:28 Alıntı
ben kimseye bu internet işleri yapmak için işte e ticaret olabilir mobil uygulama olabilir freelance çalışanları tavsiye etmiyorum çok fazla sorun çıkıyor 2 bin 3 bin verin ama bulunduğunuz şehirde ki bir yazılım şirketine yaptırın kurumsal bir firma olsuın tabi Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Sporcu |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |