İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Lazer Kesim Ve 3 Boyutlu Puzzle
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorumM
Üye247 yazı
Selim KILIÇ
S
Yeni Üye13 yazı
M
Üye247 yazı
Çalışmalarınız güzel. Boyutları nedir? Ayrıca fiyat yapıları hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Selim KILIÇ
S
Yeni Üye13 yazı
T
Yeni Üye61 yazı
15/04/2015 : 23:25:28#5
Web sitesi
Alıntı
ayakkabı imalatçıları, tekstil üreticileri ile görüş. sadece puzzle işine bağımlı kalma. fason işler al. kazancın artınca doğal olarak puzzle ve diğer ürünlerde de büyümüş olursun. pazarlamacı alırsın, makine sayını arttırırsın vs. sektörün çok büyük tabi burada aldıgın makinenin gücüde önemli. tekstilde bayan şalı, t-shirt işlemeleri vs yapabilirsin. ayakkabı da işleme, bayan ayakkabı modelleri, sandalet tarzı işler yapabilirsin.
C
Yeni Üye2 yazı
Makinayla ortaya cikan urunler enfes derecede guzel!sadece merak ettigim icin soruyorum bu ise amator olarak ilgilenmek mumkun mu? Kurs almk ? Bu makinanin piyasadaki ortalama degeri kac civarinda?
F
Üye141 yazı
Merhaba yıllardır lazer de iş yaptırırım ama sizinki gibi ilk duydum hem ahşap hem plexi hem plastik .. sizin ki nasıl bir lazer hiç bilmediğim bir şey.. ???? Benim bildiğim lazer sadece metal vb. kesiyor ..Biraz açıklama yapar mısınız ..
S
Yeni Üye13 yazı
cylarr_heroes: bu işle amatör olarak ilgilenmek biraz mantık dışı.Hobi olarak yapıcaksanız hobi modelleme ye bakmanız lazım oda bu olaydan baya farklı.Makinalar oldukça pahalı onu söyleyebilirim hele de dolar 2.72 olmuşken
frontera206 Sizin yaptırdığınız işler ya plazma kesimdir yada yag lazer benim lazerim daha düşük güçte çalışan metal dışı kesim yapabilen bir lazer.
frontera206 Sizin yaptırdığınız işler ya plazma kesimdir yada yag lazer benim lazerim daha düşük güçte çalışan metal dışı kesim yapabilen bir lazer.
M
Üye247 yazı
Nihai tüketici tahmini fiyatı yaklaşık olarak ne kadar olacak acaba ?
Selim KILIÇ
S
Yeni Üye13 yazı
S
Yeni Üye22 yazı
aslinda gelecek vaad eden bir girisim, diyelimki sizde bir evin yada istedigimiz objenin resmini verirsek ahsaptan birebir yapabilirmidiniz?
World Trade
K
Yeni Üye33 yazı
merhabalar serdar bey ,
Bizde almanyadakı dükkanımıza firma olarak BMS lazer makinası aldık iyi tanıtılmadıgı zaman kolay pazarlanabılınen ürünler değil bu ürünler insanlar cok begeniyor genelde dükkana gelen mesela düğün çiftleri için kafa modulleri 3 boyutlu almanyada pahalı olmasına ragmen baya iyi satılıo size yardımcı olabılecegım konular:
Türkiyede bu alanda ilk 3 e oynayan işlevsel bir web sitesi yapabbılırım uzmanım üni menunuyum bu alanda
Google Seo çalısmaları optimizasyon
Avrupada ürünlerinizin pazarlamasına yardımcı olabılırım hem onlıne ebay,amazon hemde firmalara teklif gönderip satabılırım.
Ürünlerinizin tanımımı broşur ,grafik tasarımı,insanlarla 1-1 iletisim pazarlama örnek modüllerin dağıtımı iletim desteği
Eğer ilgilenirseniz tanısalım saygılar,
Emre Guclu
emreguclude@gmail.com
Bizde almanyadakı dükkanımıza firma olarak BMS lazer makinası aldık iyi tanıtılmadıgı zaman kolay pazarlanabılınen ürünler değil bu ürünler insanlar cok begeniyor genelde dükkana gelen mesela düğün çiftleri için kafa modulleri 3 boyutlu almanyada pahalı olmasına ragmen baya iyi satılıo size yardımcı olabılecegım konular:
Türkiyede bu alanda ilk 3 e oynayan işlevsel bir web sitesi yapabbılırım uzmanım üni menunuyum bu alanda
Google Seo çalısmaları optimizasyon
Avrupada ürünlerinizin pazarlamasına yardımcı olabılırım hem onlıne ebay,amazon hemde firmalara teklif gönderip satabılırım.
Ürünlerinizin tanımımı broşur ,grafik tasarımı,insanlarla 1-1 iletisim pazarlama örnek modüllerin dağıtımı iletim desteği
Eğer ilgilenirseniz tanısalım saygılar,
Emre Guclu
emreguclude@gmail.com
F
Üye150 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - serdar585869 Yokmu bir fikri olan arkadaşlar yaptığım ürünlerden bazıları bu link te var https://www.dropbox.com/sh/y7kwby4p0hsbe71/AACbkKwancw7pglBEKpG8Qk6a?dl=0 |
Resimler sizin kendi yaptıklarınız değil sanırsam. :-)
gittigidiyor Ebay Amazon etsy gibi bir çok platformda listeleyip satabilirsiniz, ama önce kendinize bir web sayfası yapın.
F
Üye150 yazı
3mm kalınlığlnda cam kesilirmi bunlarda?
S
Yeni Üye13 yazı
öncelikle mesaj yazan ve ilgilenen herkese teşekkürler.
FikretBulut : Fikret Bey koyduğum linkteki resimlerde 1 adet modelin yapılmış ve boyanmış hali mevcut tamamının yapılmış halini koymadım başlığı açarken birkaç resim ekledim sadece ama gördüklerinizin tamamını boyanmış modelde olduğu gibi yapabiliyorum :)Granite resimlerin tamamı kendi çalışmalarım. 3mm cam sorusuna gelince cam kesemiyoruz ancak camın üzerine de kazıma yazı ve hertürlü resmi yapabiliyorum.
kenane123:Emre bey ilgilendiğiniz için sizede ayrıca teşekkür ederim.Aslında orta vade de planlarımız arasında bir web sitesi planımız var ancak şuan için ayırabileceğimiz bir bütçemiz yok.Pazarlama kısmında Avrupa da yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz özelden telefon numaranazı yazarsanız gün içerisinde iletişime geçip etraflıca konuşabiliriz.
FikretBulut : Fikret Bey koyduğum linkteki resimlerde 1 adet modelin yapılmış ve boyanmış hali mevcut tamamının yapılmış halini koymadım başlığı açarken birkaç resim ekledim sadece ama gördüklerinizin tamamını boyanmış modelde olduğu gibi yapabiliyorum :)Granite resimlerin tamamı kendi çalışmalarım. 3mm cam sorusuna gelince cam kesemiyoruz ancak camın üzerine de kazıma yazı ve hertürlü resmi yapabiliyorum.
kenane123:Emre bey ilgilendiğiniz için sizede ayrıca teşekkür ederim.Aslında orta vade de planlarımız arasında bir web sitesi planımız var ancak şuan için ayırabileceğimiz bir bütçemiz yok.Pazarlama kısmında Avrupa da yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz özelden telefon numaranazı yazarsanız gün içerisinde iletişime geçip etraflıca konuşabiliriz.
K
Yeni Üye16 yazı
5.000tl sermaye ıle bahıs yaparak gunluk 2.000tl hıc kayıpsız kazanmak ıstersenız yazın bana.gereksız msj lar atmayın lutfen.+25 yaş üzeri yazarsa daha ıyı sohbet olur.
F
Üye150 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - katip93 5.000tl sermaye ıle bahıs yaparak gunluk 2.000tl hıc kayıpsız kazanmak ıstersenız yazın bana.gereksız msj lar atmayın lutfen.+25 yaş üzeri yazarsa daha ıyı sohbet olur. |
Sen kendin kazan o kadar garanti ise.
T
Yeni Üye61 yazı
17/04/2015 : 12:10:46#18
Web sitesi
Alıntı
ürünleriniz gerçekten güzel. fakat tek bir sektöre yoğunlaştıgınızda kazancınız sizi tatmin etmeye bilir.
S
Yeni Üye13 yazı
Teknolojik.Net: Tek bir sektör üzerine yoğunlaşmamaya çalışıyorum aslında şuan mermercilere mezar başına granit üzerine kazıma resim yapabiliyorum, puzzle,dekoratif ayna ve takı çalışmalarında tasarımlar ve fiyat belirleme üzerinde çalışıyorum.Plexi üzerine ışıklı levha ve resim ahşap üzerine resimde yapabiliyorum ancak bunu nerde kullanırım daha bilmiyorum acaba fotografçılarımı dolaşsam diye de düşünmüyo değilim.Bu tarz makinalarla resim yapma olayı zor bir olay ve ben bunu zar zor çözdüm bunun üzerinden yürümek istiyorum biraz
B
Yeni Üye99 yazı
23/04/2015 : 17:58:15#20
Web sitesi
Alıntı
en fazla kaç mm kesiyo makinanız.
S
Yeni Üye13 yazı
Kesilecek olan materyale göre değişir ancak 30 mm e kadar kesim yapabiliyoruz plexi de lazerimiz 150w
K
Yeni Üye21 yazı
04/05/2015 : 11:18:15#22
Web sitesi
Alıntı
Serdar Bey, çalışmalar gerçekten harika görünüyor, benim ilk aklıma gelen başta izmir olmak üzere, inşaat-mimarlık-peyzaj ofislerine uygun bir broşür hazırla**** modelleme yapabileceğinizi belirtebilirsiniz, daha sonra biraz sermaye elde ettiğinizde perakende internet üzerinden farklı tekniklerle satış yapabilirsiniz, internetten satış konusunda sormak istedikleriniz olursa imzamdaki mail adresimden bana ulaşabilirsiniz, iyi günler dilerim.
Lütfen iletişim için karakayabilisim@gmail.com adresini kullanınız.
B
Yeni Üye99 yazı
06/05/2015 : 18:02:30#23
Web sitesi
Alıntı
mdf yi sormuştum
T
Üye405 yazı
20/12/2016 : 07:53:33#24
Web sitesi
Alıntı
http://www.puzzlematik.com/ bu sitedeki gibimi ürünler üretmek istiyorsunuz veya satmak istiyorsunuz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz