Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Bayan Abiye - Satış Ağımı Nasıl Genişletebilirim?

Başlatannihat_gTarih19/03/2015 15:43:10Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
merhaba arkadaşlar. yardımcı olabileceğinizi düşünerek sizlere birşey danışmak istiyorum.

gayet kaliteli bayan abiye gurubu ve gece kıyafetleri üretiyoruz. bu ürünleri laleli grubuna ve yurtdışına satıyoruz. fakat herkesin malumu pazarda bir daralma var ve iç pazara açılmayı düşünüyoruz. bununla ilgili bir fuara da katılımcı olarak iştirak ettik. Ayrıca arap ülkelerine de satış yapmak istiyoruz. bu konuda da araştırmalarımız devam ediyor.

bilmek istediklerim şunlar;

* iç pazarda pazarlama çalışmalarını nasıl yapmalıyız. yani bir pazarlamacı tutup kataloglarımızı ve bazı ürünlerimizi verip anadoluda bu işin potansiyeli olabilecek yerleri gezmesini mi sağlamalıyız. ya da aklınıza gelebilecek diğer yöntemlerden birini mi uygulamalıyız?

* bu ürün grubu türkiyede nerelere satılabilir, bu konuda lokomotif iller nelerdir, yani hedef kitlemiz nerelerde?

* ayrıca arap ülkelerine bu tarz ürünlerin pazarlamasını nasıl yapabiliriz. bu konudaki yöntemler nelerdir.

* bu ürün grubunda hangi ülkeler ve pazarlar ile daha sağlıklı çalışma ortamı bulabiliriz?

pazarımızı genişletmek istiyoruz ve bu konudaki fikirlerinizi bekliyoruz. fikirlerinizle yardımcı olursanız çok memnun olurum.

şimdiden yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Üye254 yazı
urunlerin foto ve fiyatlarini gonderebilirmisiniz. cankk01@gmail.com viber 0098 9374568836

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
değerli bilgiler için teşekkürler, tavsiyelerinizi mutlaka değerlendireceğim.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leo091
arap ulkelerinde 9 yil yasadim bahreyn katar kuweyt gibi ulkelere satabilirsiniz simdi 3 ay vizesiz kalabiliyorsunuz oraya gidin bir tercumaniniz olursa iyi olur ordaki mucammelerde (cadde ustu avmler) alt kat magazalari var hepsi bayan abiye ve fantezi ic giyim uzerinedir onlara urunlerinizi gosterin illaki alim yapan olacaktir ozellikle turk malina ragbet var turkiye turuna cikip urunlerinizi magazalara pazarlayin kendinizi tanitin begenilirse surekli alirlar sonra facebookta sayfaniz olsun instagram uzerinden satislar yapin bende kendi magazama urun alacagim zaman facedeki bir cok toptanciyla iletisime geciyorum faydasi coktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye18 yazı

merhaba, size birkaç gün içerisinde bazı ürünlerimizin fotoğraflarını ve fiyat bilgilerini mail atacağım. iran ilgi duyduğumuz bir pazar açıkçası.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ckaltun
urunlerinizin foto ve fiyatini belirtirebilirmisiniz.iran pazari icin soruyorum.esim iranli.iranda yasiyorum ve bayan giyim magazamiz var. fiyat uygunsa toptan musteri potansiyeli de olusturabilirim. cankk01@gmail.com viber 00989374568836

Yeni Üye38 yazı
merhaba nihat bey ben 10 yildir iranda yasiyorum aslen kuzey kibris ve turkiye vatandasiyim adim suleyman duman burda ben elbise isi yapiyorum genellikle iran ic piyasasinda calisiyorum kendime ait toptan musterilerim var piyasa beni taniyor seyyar calisiyorum eger ilgilenirseniz tebriz e direk istanbuldan ucak var gelin misafirim olun urunler sizden pazarlayip satmak benden seklinde calisabiliriz ilgilenirseniz email adresim suleymand@hotmail.com viber no 0098 921 413 7812 tesekkurle
suleyman07

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
slm iyi geceler bende denizliden nevresim üretimi imalatı yapıyorum bende yırt dışına açılma istiyorum yokmu banada yardımcı olacak pazar sorunum var yabancı dilim yok ihraz iznim var havlu bornozda yapıyorum 05377719263

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye50 yazı
merhaba
ürünlerin detaylarını iletirmisiniz , ihracat için istiyorum
omersaglam gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye106 yazı
Fiyat ve urun foto adana ilinde sadece abiye magazasi acmayi dusuniyorum sizinle calisabilirim kadirizm1984@mynet.com
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Yeni Üye61 yazı
internet ortamını etkin kullanabilirsiniz. sosyal ağlar üzerinden bir satış politikası izleyebilirsiniz.
adetli rakamlar yerine kar oranı daha yuksek satışlar gerçekleştirebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar merhaba abiye ve gelinlik üretimi yapıyorum yurtdışına pazarlamak istiyorum. mervehavinn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye992 yazı
fotograf ve fıat lıstesı gondermenızı rıca ederım. corek.sl@gmaıl.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye38 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Merve Kaya
arkadaşlar merhaba abiye ve gelinlik üretimi yapıyorum yurtdışına pazarlamak istiyorum. mervehavinn@hotmail.com

almanyada satisiniza yardimci olabilirim ürün ve fiyat göderirseniz sevinirim
selcukyil@gmx.de

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
almanyanın hangi şehrindesiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hersey
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Merve Kaya

almanyada satisiniza yardimci olabilirim ürün ve fiyat göderirseniz sevinirim
selcukyil@gmx.de

dortmund

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Arkadaslar ferace uretimi yapan bir firmayiz. Kendi markamizi yeni olusturduk. Bu urunu yurtici ve yurtdisinda nasil pazarlarim. Fikirlerinizi bekliyorjm.

Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - asgizcollection
Arkadaslar ferace uretimi yapan bir firmayiz. Kendi markamizi yeni olusturduk. Bu urunu yurtici ve yurtdisinda nasil pazarlarim. Fikirlerinizi bekliyorjm.

bana katalogunuzu ve fıyatlarınızı göndermenizi rıca ederim ,arap ülkelerden müşterimiz olur.
larosa1989@hotmail.com
ithalat ihracat

Yerleşim Türkiye / Çorlu
Yeni Üye37 yazı
Eski bir yazışma konu başlığını açan arkadaşımız gecen 1,5 senede neleri başardı bilmiyorum. Paylaşırsa sevinirim. Bir müşterim ihraç fazlası ürünler satın almak istiyor elinizde bu tür ürünler var ise ürün resimlerini ve fiyat bilgilerini ersoys@tooneffects.com mail adresime atarsanız sevinirim.
Bir fikre mi ihtiyacın var? Veya başarılı olmak ve değer görmek istiyorsan görüşelim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye16 yazı
eticaret düşünürseniz yardımcı olabilirim size siz bana ürün tedarik edip kargolama yaparsınız diger herseyle benilgilenirim boyle düşünen vaşka arkadaslarada destek sağlarım
kocaeli

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Yeni Üye41 yazı
katalogunuzu ve fiyat listesini bana yollayabilirmisiniz ?? e_bas@hotmail.de
Hakkimda ne düsünüyorsan, allah sana iki mislisini versin

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar ferace kap tunik satışımız mevcut ama satış alanını genişletmek istiyoruz toptan ve parekende satışı mevcut nasil yol izlemelıyız ilgilenenler bana mail yoluyla ulaşabilir toptan mal satışı yapıyoruz.
ibrahimaydin60@outlook.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny