Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Bayan Çanta Dükkanı Açmak Mantıklı Mı ?

BaşlatandarngloveTarih07/03/2015 15:23:16Yorum7

İlk mesaj
Üye335 yazı
istanbul anadolu yakasında yaya ve araç trafiğinin olduğu cadde üzerinde kendime ait 20 m2 bir dükkanım var , istoç ve tahtakale civarında çanta alıp eşimle birlikte satmayı düşünüyoruz bu işle ilgilenenler yorumlarınızı bekliyorum mesela gg de satılan 39,90 lık çantalar ne kadar geliyor..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye67 yazı
kesınlıkle ıyı fıkır getırısı yuksek ama 20 m2 yetmez bence. urun cok çeşitli. musterı bayan olunca 5 lıraya bıle temın ettıgınız bır urunu 50 lıraya bıle satarsınız yeterkı hosuna gıtsın. ayrıca hıc bır sey yapamazsanız 5-10 tl ye aldıgınız dökme urunlerı koyun kapının onune bı tezgaha 15 lıraya aksama kalmaz.. ama urun alımını kesınlıkle cevrenızdekı bayanlara yaptırın.. erkek gozuyle urun almayın

5-10 lıraya cantamı olur dıye yazan arkadaslar olabılır :) evet var arastır bulacaksın. hıc bır sey yapamadın batan tuhavıyelerın urunlerını kapat. acele etme .. alırken kazan
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykut0648
kesınlıkle ıyı fıkır getırısı yuksek ama 20 m2 yetmez bence. urun cok çeşitli. musterı bayan olunca 5 lıraya bıle temın ettıgınız bır urunu 50 lıraya bıle satarsınız yeterkı hosuna gıtsın. ayrıca hıc bır sey yapamazsanız 5-10 tl ye aldıgınız dökme urunlerı koyun kapının onune bı tezgaha 15 lıraya aksama kalmaz.. ama urun alımını kesınlıkle cevrenızdekı bayanlara yaptırın.. erkek gozuyle urun almayın

5-10 lıraya cantamı olur dıye yazan arkadaslar olabılır :) evet var arastır bulacaksın. hıc bır sey yapamadın batan tuhavıyelerın urunlerını kapat. acele etme .. alırken kazan

fikirler icin cok tesekkur ederim , ana cadde ve trafik oldugu icin basarili olacagimi dusunuyorum. Disariya buzdolabi buyuklugunde cam rafli dolap yaptirmayi dusunuyorum boylece bircok urunu vitrin olarak disariya sunabilirim diye dusunuyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı

bayan deri çanta ve deri ceket imalati yapmaktayım düşünürsenız watshaaptan ulaşabilirsiniz 05388500219
yarkin_1453@hotmail.com watshaap 0538-850-02-19

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ymalat
Üye335 yazı
Guncel

Yeni Üye61 yazı
çanta ve takı alımı için yardımcı olabilirim tahtakaledeki mağazamızda da misafir edebiliriz ilgilenen olursa evamagaza@gmail.com adresinden iletişime geçebilir kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye335 yazı
çanta satan ve buna benzer iş yapanlardan fikirler bekliyorum sizce bu işe girilir mi ?

Üye335 yazı
günceldir...