Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Pazarlama Ve Reklam İçin Yardım Bekliyorum

BaşlatanturgaTarih14/08/2008 15:57:54Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
değerli arkadaşlar ben tarım alet ve makinaları satışı yapmaktayım.bu sebeble müşterilerimde çiftçi ben satışlarımı artırmak istiyorum bunun için birçok firmadan bayilik aldım bunları çiftçilere satmak istiyorum satmış olduğum makinalar hep piyasa malı ve tutulan markalar ama ben bir türlü satışlarımı artıramıyorum.reklamımı iyi yapamıyorum satışılarımda mı bir sorun var iletişimimdemi bir sorun var bunu bilemiyorum satışlarımı artırmak için ne yapabilirim bana yardım ederseniz sevinirim.
ts

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye992 yazı
slm kardesim
bu meslek dalindan bilgim olmadigini der ama bir ticaret olarak dusundunmu bazi fikirler verebilirim.bence hitap ettigin kesim cifci diyosun bu cifciler ne gibi tarimla ugrasiyo ilk once bunlari bir bir ayir siniflarina gore ,sonra kisilerin maddi durumlari ve imkanlarina gorede ayir,sonra hangileri ne gibi mali ,aleti veya makinalari var ne ye ihtiyaclari var,
simdi otur dur dusun sende ne var ne yok eksik nedir, tabi bunu cifciye oyle vereceksinki en cok ragbet goren is dalidir bence,cifci senden aldigini baskasindan alamayacagina inanacak,cifciye satislarda kolayliklar sagliyacan ,yaratacan imkan cifciye
o dusunmeden sen onun istedigini ve en iyi imkanlarda ona sunacan.bence boyle baslamak en iyisi,biraz zaman alir ama saglam basmanin bence yonudur
sana basarilar dilerim. ispanyadan arkadasim

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye85 yazı

radyolara reklam vermeyi denediniz mi işe yarıycaktır sanırım o işin içinde olduğumdan biliyorum

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye42 yazı
bol miktarda yüzyüze ziyaret... müşterinizin damarlarında kanıyla beraber dolaşmanız lazım. her an müşteri ziyaretleriyle onlara yakın olun derim. onlarla birlikte olmakta fayda var. muhakkak web siteniz güncel bir halde olsun. sektörünüzden anlamam ama pazarlamanın olmazsa olmaz kuralını iletmiş oldum size. tek patron müşteridir, dileği anda ayağını kesmek suretiyle işinize son verebilir. kendi işinizin sahibi olarak sadece müşteri sorunlarıla uğraştığınız; başka insanların ağız kokusunu çekmek zorunda olmadığınız için çok şanslısınız. bu şansı müşterilerinize önem vermeyerek tepmeyin...
saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
turga arkadaşım şunu söylemek isterim en iyi reklam müşteri memnuniyetidir ben böyle düşünüyorum satılan ürünler piyasa zaten tanılıyo diyosun derimki müşteriyle olan diyologlarını dikkat et 1 müşteri+ 1 müşteri demektir... ve şöyle bi rudum daha var satış yamış olduğun ürünler dayanıklı mallar arasında yani ekmek gibi sürüm olan bişey değil zamanla herşey iyi olur fazla takma derim :))

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ynternet
Yeni Üye2 yazı
websitesi pek fazla cozum olacagini zannetmiyorum. ulasmak istedigi kisiler CIFTCI dir.. yani pek internetle alakalari yoktur...

en iyisi yerel TV de veya radyo da reklam ver ( tarladayken cifticler radyo dinler ;) )

www.EvdenPara.Com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?imci