Üye Toplam 691 yazı |
|
canerkus Üye Toplam 281 yazı | 14/08/2008 : 09:53:32 ![]() Evlere de servis yapan bir firmanın sahibi olarak bu konuda bana tavsiyelerinizi , servis işinin kolaylıkları ve zorlukları yahut bu işin olmazsa olmazlarını belirtip bana yol gösterirseniz sevinirim. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Diğer |
okanbaray Üye Toplam 691 yazı | Yerleşim : İsviçre / Basel | Meslek : Turizm |
snakebar Yeni Üye Toplam 2 yazı | 08/09/2008 : 22:20:36 ![]() merhabalar okan bey. bu konuyu gorunce ınanın cok sasırdım. cunku cok samımı bır arkadasım ısvıcrede yasıyor. ufak bı donercı bufesı var. bu pızza ısını konusuyorduk gunlerdır.orda bole bı yer acmayı dusunuyor. arkadasıma yardımcı olabılır mısınız? şimdiden cok tesekkurler colllopsxx Yerleşim : Türkiye / Sınop | Meslek : İletişimci |
okanbaray Üye Toplam 691 yazı | aklinda bulunsun ben basel de yasiyorum belki onun icin önemlidir.basarilar dilerim. okan.baray@live.de Yerleşim : İsviçre / Basel | Meslek : Turizm |
kajmeram Üye Toplam 537 yazı | 08/09/2008 : 23:01:53 ![]() hocam benim merak etdiğim şey ben fast food işinde çalışdım okurken ancak piza yapımı çook merak ediyorum bunun okulu yok bi ustadan ders almayı düşünüoorum sen nasıl başladın bu işe? Yerleşim : Türkiye / Ankara |
okanbaray Üye Toplam 691 yazı | selam,türkiyede bir okulu varmi bilmiyorum,ama avrupada bu isin okulu da var.ancak pizzacilar daha cok isin icinde pratikten yetisiyor.isin bizzat icinde calisan bir pizzaci eger iyi bir ustanin yaninda ise 6 ayda iyi bir pizzaci olabilir.ben is yerini actigimda ayni zamanda yanimda calisan bir arkadasim vardi.zaten bana isi ögretmek icin benim yanimda calisan bu arkadas cok iyi bir pizzaciydi,bana ögrettikten sonra kendi isine gecti,öyle ögrendim. Yerleşim : İsviçre / Basel | Meslek : Turizm |
arcatera Yeni Üye Toplam 18 yazı | 17/09/2008 : 09:24:16 ![]() merhaba okan bey bende zamanında bu sektörde yer almayı çok istedim özellikle oturduğum muhit açısından tüketim hat safhada gerek dükandan gerek evlere servisden ama maliyet makina ve yapım açısından hiç bir bilgim olmadığı için hep uzakdan bakınmakla yetindim Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
okanbaray Üye Toplam 691 yazı | selam arcatera ,hangi makinalara ihtiyac duyacagin hangi giderlerin olacak vs.konularinda bilgi verebilirim sayet düsünceni yatirima dönüstürme asamasina gelirsen.basarilar Yerleşim : İsviçre / Basel | Meslek : Turizm |
arcatera Yeni Üye Toplam 18 yazı | 17/09/2008 : 23:58:54 ![]() anladımda mesela ben leventteyim ve leventte sanırım istanbulda gerek insan kesmi gerek maddi gelir açısından bu tip fastfood evlere servis restaurantlarının en çok tüketimi yapıldığı ilk beşin içindedir burda pizzahut veya dominos inanırmısınız motorları durmuyor adamların 20 motoru var biri geliyor biri gidiyor burda biliyorumki bir pizzacı daha açılsa oda tutar çünkü arz talep çok fazla ama benim bilgim hiç yok yani pizza yapımı açısından makine maliyetleri falan Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
okanbaray Üye Toplam 691 yazı | Yerleşim : İsviçre / Basel | Meslek : Turizm |
arcatera Yeni Üye Toplam 18 yazı | 18/09/2008 : 00:14:51 ![]() evet onu bildiğim için hep uzakdan izledim bu sektörü yoksa frençayzink teklifi gelmişdi zamanında bir pizza markası için epeyde ucuzdu ama bilmediğim işe girmem dediğiniz gibi bir yerde işçi olarak çalışıp işi öğrenmek lazım işin doğasını tabiatını nasıl yapıldığını yoksa yarın öbürgün bir çalışanınız yanlış bir iş yapdımı bilemessiniz .. Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
umit dogan Yeni Üye Toplam 1 yazı | 08/03/2009 : 19:17:05 ![]() okan bey slm ben sıfırdan yetısmıs bar restant ısletıs halende ıtaly rest ısletmecılıgı yapan kendı capında bır yerım var cocugumun gelecegı acısından ısvcrede boyle br ıs yapmak ıstıyorum sıze ıkı sorum var alanımız aynı oldugundan emınım bana cok ardımc olacaksınız bırıncısı orda ısyerını acmak ıcın oturrma ızını oolan bırıyle yapıyosam benım stume dusen nedır ıkıcı sorum ıse benım ıcın esas onemlı olan sey mutfak mazemelerı ve tum rest mazemelerını burdan oraya tasıma ımkanı verırmı oranın iş mevzuatı sımdıden ılgın ıcın tesekkur edıyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
yusuf kadam Yeni Üye Toplam 41 yazı | http://www.mucizekurek.com/?pnum=6&pt=Kavun%20Karpuz%20salatal%C4%B1k%20kabak imalatını yaptığım bu ürünü yurt dışına satmak isterim ilgilenenler siteye mail atabilir. yusuf kadam Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Satış / Pazarlama |
Genco_Merdo Yeni Üye Toplam 2 yazı | 29/12/2013 : 03:21:53 ![]() Merhaba Okan bey bende isvicrede yasiyorum.Bu imbiss take away isi yapmak istiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.. Tek bildigim;sey hicbirsey bilmedigimdir... Yerleşim : İsviçre / Aarau |
otocenter Üye Toplam 207 yazı | 21/05/2017 : 00:28:22 ![]() isvicre konusu kapanmis herhalde ! OSKAR IMP EXP ALMANYA Yerleşim : ALMANYA / Wiesbaden | Meslek : İthalat / İhracat |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |