Herkeze iyi calismalar truf mantari ile ilgilenen arkadaslar ozelden ulasabilirler.![]()
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mrf slm lar yerınız bolgenız nerede ne kadar uretımınız var ve faıt ve teslımat hakkın bılgı atarsanız sevınırım ( xxmrf@hotmail.com) murat |
Yazıyı gönderen - zekaigulin Allah rızası için bir sorun var bana cevap verin hocalarım , şuan dolar 2,60 kuruş Bir toner sitesine sordum fiyat istedim (bu site bayilik veriyor kendi ithal ettiği tonerleri. ) sorum şu fiyat listesini gonderdi bana listede 7,14 dolar . EE ben şimdi mesela ürün alıcam bu adamdan bugun diyelim . 7,14*2,60= 18,60 TL yapıyor . Ben bir sitede gördüm adam benim 18,60 Tl ye alıp satıcagım urunu 20,25 + KDV şeklinde satıyor ben bu işi anlamadım hocam . bana bir yardım edin . |
Yazıyı gönderen - zekaigulin yok abi benim demek istedim sey su banada aynı fiyata veriyor onada aynı fiyata veriyor acaba o dolar düşükken mi aldı da fu fiyata satabiliyor . |
Yazıyı gönderen - sezenpet TRUF YETİŞTİRMESİ İŞİ BOZMUYOR MU KENDİLİĞİNDEN YETİŞMESİ GEREK MİYOR MU BİLDİĞİM KADARIYLA EN PAHALI MANTAR ARKADAŞIM TURKIYENIN EN BUYUK MANTAR İHRACATÇISI 05336534425 GÖRÜŞÜRÜZ SİZLE DE TANIŞTIRMAK İSTERİM ARKADAŞI BU ŞEKİLDE YETİŞTİRİLEBİLEN BİR MANTARIN PİYASADAKİ DEĞERİ NE ACABA BEN DE MERAK ETTİM |