Üye Toplam 782 yazı |
|
selami Üye Toplam 782 yazı | 30/11/2014 : 16:29:19 ![]() insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır. Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Satış / Pazarlama |
gokhank Yeni Üye Toplam 92 yazı | benim sakarya kuzuluk kaplıcalarına yakın ankara bolu yolu üzerinde 40 dönüm yerim var. 150 dönüme kadar tamamlayabilirim. ayrıca buraya ballıkaya baraj inşaatı başladı. yani turizm ve kaplıca termal için uygun arazi. büyük ihtimalle sıcak suda cıkabilir. tabi bunun araştırılması için para harcanması lazım. ben yapmadım. sonuç olarak bende burayı satmayı düşünüyorum. bölgede araplar ve ünlü bi oto distribitörü yüzlerce dönüm yer aldılar. ama ben bi türlü bunlara ulaşamadım. izym Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
gokhank Yeni Üye Toplam 92 yazı | ayrıca google a parselsorgulama yazın. cıkan ilk link i tıklayın. önünüze açılan sayfaya il ilçe mah mevki ada parsel nolarını girin. size imar durumu arsa tarla vs yer konum bilgileri ve harita üzerindeki yeri önünüze gelecektir. izym Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
gokhank Yeni Üye Toplam 92 yazı | izym Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
selami Üye Toplam 782 yazı | 30/11/2014 : 18:10:47 ![]() Ilginiz icin tesekkur ederim. Hem bilgi paylasmak, bilinmeyenleri degerli arkadaslarimiz tarafindan bilgilendirmeleriyle ogrenmek hemde elinde yerleri olan Arsa,Arazi,Tarla,Villa,Ev,Gayrimenkul ne varsa burada tanitimini yaparak ihtiyaclarinin en hizli sekilde sonuclandirmak olsun. insaat ile ilgili her turlu malzeme tanitimi,talebide olur. insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır. Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Satış / Pazarlama |
gokhank Yeni Üye Toplam 92 yazı | doğru bi yaklaşım. inşallah insanlar istediklerine ulaşırlar. dediğim gibi bende yerimi satmak istiyorum. bakalım hayırlısı. buralar yeşil cenneti. havası suyu.. illaki isteyen çıkacaktır. izym Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
selami Üye Toplam 782 yazı | 30/11/2014 : 18:56:48 ![]() Yerini detaylandirsan daha iyi olmaz mi. Kac m2,imar durumu,tapu,ada,parsel durumu,fiyati ve bolge adres bilgisi vb.hakkinda yazarsan daha cabuk arayanlara ulasir. insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır. Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Satış / Pazarlama |
gokhank Yeni Üye Toplam 92 yazı | Önce bu tarz bi yatırım düşünen biri olsun. Onla paylaşırım bu bilgileri. Arsa tapuda tarla olarak geçiyor. Üzerinde fındık var. 40.000 m2 izym Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
securex20 Üye Toplam 125 yazı | 14/12/2014 : 18:44:28 ![]() Arkadaşlar her türlü türlü arsa ve arazilerinizi mal takası yapıyoruz tekstil giyim ayakkabı kırtasiye elektronik inşaat kumaş malzemeleri elimizde mevcut yaklaşık olarak depomuza girdiğinizde 15 trilyonluk üründen istediklerinizi seçip karşılıklı olarak değiştirebiliriz Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Esnaf |
deta41 Yeni Üye Toplam 13 yazı | 05/01/2015 : 02:22:40 ![]() geldik,gidiyoruz... Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
tmy Yeni Üye Toplam 1 yazı | 06/05/2016 : 11:05:44 ![]() arkadaslar cok güzel yatırmlık yerlerim var antalyada merkezde al aynı anda kazan düşünmekte fayda var 05325811024 Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Danışmanlık |
varnali77 Üye Toplam 550 yazı | Arkadaslar ceviz bahcesi mi kurmak almak istiyorsunuz bana ulasin yeter karli cikarsiniz Donum maliyeti 7000 tl Size bahcenin kapi kilit anahtarini veriyoruz Arazi fidani sulamasi Telciti hersey hazir halde. Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Gıda |
varnali77 Üye Toplam 550 yazı | Simdide kiwi bahcesi adan z ye anahtar teslimi balikesir gonende 17.000 tl ye kuruyoruz ve teslim ediyoruz. enginberber76@mynet.com Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Gıda |
PAŞA35 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 01/09/2016 : 16:30:47 ![]() Yatırım amaçlı yerler arayanlar ulaşabilirier... Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
Araziuzmani Yeni Üye Toplam 5 yazı | Yıllık %30 Kar Garantili Tarla Almak İsterseniz Bana Ulaşabiliriniz. Üstelik m2 Fiyatı Sadece 7 TL. ''Yatırım Yapacaksan Arsa Al. Arsa Altındır, Üzerine Bina Dikersin Gümüş Olur, İçine Birde Kiracı Koyarsın Teneke Olur.'' -VEHBİ KOÇ- Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Emlakçı |
selami Üye Toplam 782 yazı | 21/01/2017 : 17:00:35 ![]() Kat karşılığı yerleri olanlar yazarsa ilgilenenler olur. Yüzde kaçla verileceğini Kaç daire çıkacağını İnşaat kitlesinin kaç olduğunu Yerin nerede olduğunu yazın. insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır. Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Satış / Pazarlama |
Murat.P Yeni Üye Toplam 3 yazı | 28/12/2017 : 23:15:51 ![]() izmir geneline hakim konumdayım en başta çevre vasıtası ile bilgi sahibi oluyor insan müteahit içinde başka bir çevre bilgiler bir kaynaktan diğerine aktarılıyor yer beğenmek yetmez ada parsel bilgileri gerekir bunun için android de tapusor gibi programlarla ada parsel bilgileri edinilebilir ama ya sonrası sonrası belediyeden o ada parsel kayıtlarında kime yada kimler üzerine kayıtlı buna bakılır burda şans yine yüzde elli çünkü mal sahibi genelde bu iş için yetkilendirdiği kişi yada kişiler olabiliyor yerin imarlı olması şuurlu olmaması emsalin uygun olması ve çevredeki yapıların kalitesi ve fiyatı arsanın değerini belirliyor Yerleşim : Türkiye / Izmir |
disk_online Üye Toplam 188 yazı | ![]() ![]() Tekirdağ / Malkara / Ahievren Köyü sınırları dahilinde ( E/84 ) Karayolu`na ( Tekirdağ / İpsala - Hudut ) cephe köy yerleşim alanı içerisinde 2600 M2 tarla satılıktır. İl - Tekirdağ İlçe - Malkara Köy ( Mahalle ) - Ahievren Mevkii - Pazartepe Alan / M2 - 2600 Birim / M2 - 135,00 TL Tapu Nitelik - Tarla Ada - ( mevcut değil ) Pafta - 3 Taşınmaz Kimlik No ( TKGM ) - 32889326 Net Fiyat - 350.000 TL Not - Tapu devir işlemleri için ayrıca harç bedeli talep edilmeyecek olup devir teslim işlem maliyetleri tarafımızca karşılanacaktır.. İyi Çalışmalar.. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Tekstil |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |