Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Tekstil Ürünlerinin Toptan Satışı Hakkında

BaşlatanserdarcTarih25/11/2014 23:20:57Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Merhaba! Koniks üyeleri,mefruşat ürünlerinin toptan satışını yapmak istiyorum.Toptan satışını yapmak istediğim ürün grupları aşağıdadır:

* Fermuarlı Yastık kılıfları

*Lastikli çarşaflar

*Nevresim grubu (nevresim ürünleri markalı)

Toptan satış konusunda sizin yardımlarınızı bekliyorum.Yukarıda bahsettiğim ürünlerin toptan satışını gerçekleştirmek için uygulamam gerekenler nedir? Satışlarda istikrarı sağlamak için neler yapmalıyım? Fiyat ve kalite dışında dikkat etmem gerekenler nedir?

Bu konularda ve sizin önereceğiniz konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye21 yazı
Günceldir.

Yeni Üye30 yazı
85 adet yatak örtüsü takımı var elimde uygu n fiyata bırakıyorum düşünürseniz görüşebiliriz adet Fiyatı 225 Tl
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı

merhaba
ev tekstilin de farklı konseptler de inci ve renkli taşlarla bezenmiş masa, sehpa, konsol ve peçeteler üretiyoruz. yıldız şeklinde ünite örtülerimiz var. düşünürseniz iletişim ahvagulu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye82 yazı
ev tekstili imalatım var . isteyen özelden yazsın .
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye21 yazı
ev tekstili grubunda olan yukarıda belirttiğim fermuarlı yastık kılıfları,lastikli çarşaflar,nevresimler,nevresim takımları ile ilgilenen varsa mail adreslerine ürünlerimizle ilgili tüm bilgileri gönderebilirim.Mail adresim:serdarcinoglu@hotmail.com

Yeni Üye1 yazı
öncelikle hiç kimsenin düşünce ve fikrine uyma ve dinlemede yapıcağın iş basit ve kolay iş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
kendi ürettiğimiz fiskos örtüsü masa örtüsü çocuk ve yetişkin taytı vardır fiatlarımız uygundur mallarımız kalitelidir....
0541 303 58 42 nolu telden ulaşabilirsiniz yada talharumu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Gyda
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve ucuza mal arıyorsanız veya daha fazka müşteriye ulaşmak istiyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancılarıyla çalışıyoruz ama portalımızda kuzey Afrika, ABD ve Arap ülkelerinden toptancı kullanıcılarımız ilanlar veriyor. Ürün yelpazesi çok geniş. İsterseniz siz de portalımızda kayıt olup satış yapabilirsiniz. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk