Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Makarna Üretim Fabrikasi

Başlatani.halilTarih29/10/2014 15:05:20Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar..Makarna hattı üzerine araştırma yapıyorum saatte minimum 500 kg maximum 1000 ve üzeri kapesiteli üretim yapan sıfır veya 2.el hat arıyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz ?
i.halilbisen@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye67 yazı
Merhaba, Makarna uretım işi yapıyormusunuz hala ? pıyasa nasıldır ? saatte 500 kg uretım yapabılecek makına arıyorsunuz, aylık toplam satıs kac tonu bulur ? cok özel degıldır ınsallah sorularım
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykut0648
Merhaba, Makarna uretım işi yapıyormusunuz hala ? pıyasa nasıldır ? saatte 500 kg uretım yapabılecek makına arıyorsunuz, aylık toplam satıs kac tonu bulur ? cok özel degıldır ınsallah sorularım

Bazı soruların cevaplarını sizi tatmin etmek için ben vermek isterim. Saatlik 500kg üretim kapasitesine sahip bir makina ile çalışıldığında. 8 saatte (1 vardiya) 4ton eder. 3 vardiya çalışır ise makina o zaman 12ton eder. Tüm gün max üretim kapasitesi ise 16 ton eder.

1 vardiya ile ayda çıkardığı ürün: 120 ton
3 vardiya ile ayda çıkardığı ürün: 360 ton
4 vardiya ile ayda çıkardığı ürün: 480 ton eder.

Bunlara bir 5%lik hata payı ile

1 vardiya: 114ton
3 vardiya: 342 ton
4 vardiya : 456 ton satıcak ürün elde etmiş olursunuz.

Yerleşim Yunanistan / SelanikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye67 yazı

gerz bunlar uretım, satış rakamı için sormustum ben, cunku senın de hesapladıgın gıbı bır uretım, yenı baslayacak bırısı ıcın cok degıl mı ?
aykut

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Asker
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykut0648
gerz bunlar uretım, satış rakamı için sormustum ben, cunku senın de hesapladıgın gıbı bır uretım, yenı baslayacak bırısı ıcın cok degıl mı ?

Haklısın, kusura bakma kafam biraz dağınıktı uykunun verdiği hakimiyet yetersizliği ile birlikte okuduğumdan yanlış anlam çıkarmışım.

Bildiğim kadarıyla, makarna raf süresi uzun bir ürün. Bu yüzden pek sıkıntı olacağını sanmıyorum böyle bir makinanın. Kafamda iki senaryo canlanıyor aslında.

Birincisi, bir markanın üretim bandını almak. Fason üretim yani. Süper marketlerin oluyor böyle çakma bir marka. HasanMakarna gibi felan fabrikadan markete direk arada kimse olmadan daha ucuza mal olsun diye.

İkincisi, raf süresi uzun bir ürün olduğu için , ilk pazarlayıp sonra makinayı çalıştırarak cok kısa sürede istenilen kg ya varmayı planlıyor sanırım.

Tabi ki en kesin cevabı Halil vericek

Yerleşim Yunanistan / SelanikMeslek Saty? / Pazarlama
Üye537 yazı
bu hatlarin fiyatlari nedir acaba

Yerleşim Türkiye / Ankara