Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yurt Dışına Lazer Markalama Makina Satışı Nasıl ?

BaşlatanCAGLAR TOKELTarih25/09/2014 17:43:57Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Türkiyenin ilk seri üretim fiber lazer markalama sistemi üreticisi olarak kendi markamızla yurt dışında makinalarımızı satmak istiyoruz. Bunun için nereden başlamalı nasıl yapmalı ?

Fuarlara katılın derseniz şu an için Türkiye'deki fuarlara maddi manevi olarak ancak yetişebiliyoruz. Başka önerileriniz varsa seve seve dinlemeye hazırım.
Çağlar Tokel
Laseral Endüstriyel Lazer Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Sti.
www.laseral.com.tr
Adr: 129/4 Sok. No:28/D 4.Sanayi Sitesi Bornova İZMİR
Tel: +90 232 375 56 75
Fax: +90 232 375 89 75

Yerleşim Türkiye / IZMIRMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye38 yazı
Makina hakkında teknik detayları alabilirmiyiz

Yerleşim Romanya / BucurestiMeslek Ymalat
Yeni Üye38 yazı

Teknik detay ve fiyatı neden alamıyoruz

Yerleşim Romanya / BucurestiMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
Sayın Skarakoc66 ve Sayın mcsoft size fiyatları ve teknik detayları yolluyorum.

Çağlar Tokel
www.laseral.com.tr

Yeni Üye7 yazı
Sayın Marca Reklam size teknik detayları yolluyorum.
Çağlar Tokel
www.laseral.com.tr

Yeni Üye7 yazı
Sayın prizma2525 , mail adresinize bilgilendirme mesajı atılmıştır. Detayları konuşmak üzere 14-19 Ekim arası gerçekleşmekte olan Makina fuarına gidebilir ya da istanbuldaki yerimizi ziyaret edebilirseniz , size elimizden gelen yardımı yaparız.
Çağlar Tokel
www.laseral.com.tr

Üye170 yazı
Sitenize baktim , webtasarimci gözü ile fikir verebilirim ; sitenizin ingilizcesini yaptirip hedef ingilizce veya satmak istediginiz ülkenin dili ile Google da reklam verin/verdirin . Buradan gönderimini yapabiliyorsaniz tabi . Fiyatlari uygun gelirse satisi yapilir . Birde ürünlerin ingilizce tanitim videolarini yapin . Bu sekilde bütcenize göre acilabilirsiniz fikrimce .
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Marca Reklam
Sitenize baktim , webtasarimci gözü ile fikir verebilirim ; sitenizin ingilizcesini yaptirip hedef ingilizce veya satmak istediginiz ülkenin dili ile Google da reklam verin/verdirin . Buradan gönderimini yapabiliyorsaniz tabi . Fiyatlari uygun gelirse satisi yapilir . Birde ürünlerin ingilizce tanitim videolarini yapin . Bu sekilde bütcenize göre acilabilirsiniz fikrimce .

Değerli iş fikirleriniz için teşekkür ederiz. Sizin gibi uzmanların fikri bizim için kıymetli. Sitemizin ingilizce bölümü aslında mevcut dikkatinizden kaçmış olabilir. Ama google'a bölgesel reklam vermek tamamlayıcı bir fikir. Bunu dikkate alacağız. İyi çalışmalar dilerim.
Çağlar Tokel
www.laseral.com.tr

Yeni Üye2 yazı
Paslanmaz Celik alaninda kesim yapan lazer cihaziniz var ise bana lütfen detayli Bilgi yollayin.
Tesekürler.
Almanya Dortmunda Pazlanmaz Celik Dograma isi ile ugrasiyorum.
o.irmakk@gmail.com
https://www.facebook.com/EdelstahlCreative?ref=hl
Icra Ettigim Isler:
Paslanmaz Celik Dograma,Kaynak her türü,Özel isteklerin plana göre yapmak,Altin Kaplama isi vs.

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Serbest meslek
Yeni Üye57 yazı
Merhaba
Yazınızın başlıgını ilk gördüğümde farklı düşünüp eleştirecektim aslında. Sizi çinden veya başka bir ülkeden bu makineleri alıp sattığınızı sanıyordum. Yazınızın tamamını okuyunca üretici oldugunuzu gördüm tabiki herşey değişti. Dostum bunu yapmanız çok kolay ya yurtdışında müşteriler bulacaksınız lokal satışlar gerçekleştireceksiniz. Yada her ülkede bayiler bulacaksınız satışı onlara bırakacak siz onları tanıyacaksınız. Her ülkeden üyenin oldugu bu site bunun için uygundur onlara distribütörlük vereceksiniz. Eğer distribütörlük düşünüyorsanız bununla ilgili bir altyapı oluşturmanız gerekiyor (Distribütörlük şartları) bu konuda bir avukattan yardım almanızı tavsiye ederim her ülkenin yasaları birbirinin aynı olsada temelde muhakkak farklılıklar barındırır. Distribütör altyapısı oluşturunca sözleşmenizi yapar o ülke ile ilgili tüm satış olayını müşteriniz distribütöre bırakırsınız. İşiniz gelişime müsait inşallah başarılı olursunuz. İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / Zonguldak
Yeni Üye7 yazı
Sayın Deruni81 değerli önerileriniz ve olumlu temennileriniz için çok teşekkür ederiz. Fikirlerinizi değerleneceğiz saygılar hürmetler.
Çağlar Tokel
www.laseral.com.tr