Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Yepyeni Bir Ürün ""çikolatalı Kayısı""

BaşlatanmaxomillianTarih24/09/2014 16:23:59Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
Merhaba;

Kendi ürünümüz olan ""çikolatalı kayısımızı"" satmaktayız.

Düşük kaliteli, yenilmicek kıvamda olan üründen değil, ""1. sınıf yeni bir üründür. ""

""www.cikolatalikayisi.com"" web sitemiz.
Online olarakta satış yapıyoruz.

İşimizi büyütmek mümkünse tüm Türkiye' ye tanıtmak ve yaymak istiyoruz.

www.cikolatalikayisi.com

Tşkler iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye38 yazı
güncel diyelim...

Görüşmek isteyenleri her zaman bekleriz...

www.cikolatalikayisi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye38 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - smart.trend
merhaba
toptan fiyat ulke disi icin verirmisiniz lutfen

smart.behzad@yahoo.com

Konu ile ilgili mail atılmıştır.

Tşkler
Rıdvan..

Üye195 yazı
merhaba Rıdvan bey sitenizi inceledim çok güzel bir ürün olmuş fakat 400 gr lık bir ürün için verilen fiyat biraz pahalı geldi bu verilen fiyat bence üst gelir düzeyindeki insanlar için ideal.Ama orta ve alt gelir gurubundaki insanlar için ciddi pahalı fiyatlarda bir güncelleme yaparsanız bence daha fazla talep görür bakınız site içinde dahi pek fazla ilgi görmemiş
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Üye292 yazı
Fiyat pahalı derken güncel fiyatları takip etmek lazım. Şimdi toptancıda bile 300gr kayısı 5 TL , bazılarında ise 5kg 23 TL idi ben 3 hafta önce sordum. Ki perakende baktığımızda kilosu marketlerde 30 TL - 40 TL arasında değişiyor.
Çikolatalı ürüm fiyatları bu aralarda diğer firmalarıda inceleyip karşılaştırmak lazım. Çikolata kalitesine göre fiyat %50 değişir.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye401 yazı
Farklı bir ürün. Detaylı bilgi rica edebilir miyim?
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mduran
merhaba Rıdvan bey sitenizi inceledim çok güzel bir ürün olmuş fakat 400 gr lık bir ürün için verilen fiyat biraz pahalı geldi bu verilen fiyat bence üst gelir düzeyindeki insanlar için ideal.Ama orta ve alt gelir gurubundaki insanlar için ciddi pahalı fiyatlarda bir güncelleme yaparsanız bence daha fazla talep görür bakınız site içinde dahi pek fazla ilgi görmemiş

Sayın mduran;

yorumunuz için tşk ederim. Ürünümüzü kendimiz yetiştiriyoruz. Sipariş ile gelen kutunun mevcut şekli üzerindeki çizimler dahi bize aittir.. tek ürün olsun güzel olsun diye, kutu çizimi dahil herşeyini ince eleyip sık dokuduk..
kayısının kendisi zaten şu anda malatyada 18-25 tl arasında değişmekte. Şu an bakkal yada marketlerde gördüğünüz kayısı dpeolarda bekletilen ve mayıs ayındaki “don” olayından önce olan kayısılardır bu sebepten fiyatları uygundur.

Ürünümüzün fiyatına gelince, herkesin kendi düşüncesi ve fikridir, tabiî ki saygı duyuyoruz. Daha düşük fiyatada çikolatalı kayısı bulunabilir. Ancak kalitesi ve tat bakımından kendi ürünümün yanına dahi yaklaşamaz. Evet belki iddialı oldu ancak ürünümün sonuna kadar arkasındayım.

Tşkler
Rıdvan

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tradeengineer
Fiyat pahalı derken güncel fiyatları takip etmek lazım. Şimdi toptancıda bile 300gr kayısı 5 TL , bazılarında ise 5kg 23 TL idi ben 3 hafta önce sordum. Ki perakende baktığımızda kilosu marketlerde 30 TL - 40 TL arasında değişiyor.
Çikolatalı ürüm fiyatları bu aralarda diğer firmalarıda inceleyip karşılaştırmak lazım. Çikolata kalitesine göre fiyat %50 değişir.

Sayın tradeengineer;

Dediğim gibi bu fiyatlara bulduğunuz kayısılar şu anda mayıs ayından yani “don” olayı öncesi çıkan kayısılar olup bu sebepten uygun görülmektedir.
Hemen hemen 3-4 saatte bir malatyayı arayıp görüşüp fiyat alıyorum. “5 kg 23 tl” olan hiç duymadım!! (şubat ayından önceki tarihleri saymıyorum!)

Tşkler
Rıdvan

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ioaydemir
Farklı bir ürün. Detaylı bilgi rica edebilir miyim?

Sayın ioaydemir;

özel mesaj yolu ile size detaylı bilgi verilmiştir.

Tşkler
Rıdvan

Yeni Üye39 yazı
Basında çikolatalı kayısı bölümünde sıradan kayısı haberleri koymuşsunuz

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Dekoratör
Üye215 yazı
pazarlama tekniği açısından söylüyorum ki 2 kutu fiyatı ile 3 kutu arasında fark yok.. yani müşteri neden bir yerine iki kutu alsın; bunu fiyatı izah ediyor ancak neden iki yerine üç kutu alsın; fiyat bunu izah etmiyor.. (ihtiyaç varsa alır o ayrı tabi).. 3 kutuluk pazarlama da yaptığınız için söyledim..

ayrıca geçen yılki ortalama 2 dolarlık ihracat fiyatlarına göre piyasa fiyatları hayli yüksekmiş..üretici çok kaybediyor olmalı..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye38 yazı
Merhaba;

şu anda kayısının kilo fiyatı 18-20 tl den başlamakta malatyada... nisan civarlarında don olduğu için piyasayı fena wurdu ve bu olay sırf bu sene içinde böle kalmıyacak.

önümüzdeki seneleride etkileyecektir.

Tekrar sölüyorum, ürünümün sonuna kadar arkasındayım. Kalite-fiyat kombinasyonu göz önüne alındığında piyasadaki rakiplerden (ki onlarda 2-3 kişi) ürünümün daha uygun olduğunu biliyorum.

tşkler
Rıdvan
www.cikolatalikayisi.com

Yeni Üye38 yazı
Güncel diyelim.

tşkler
Rıdvan
www.cikolatalikayisi.com

Yeni Üye38 yazı
Güncel diyelim.

tşkler
Rıdvan
www.cikolatalikayisi.com

Yeni Üye38 yazı
Güncel diyelim.

tşkler
Rıdvan
www.cikolatalikayisi.com

Üye305 yazı
merabalar mail gönderirseniz sevinirim bu tarz ürünler satan bir firmam var internet üzerinde. biz satışı yaptığımızda sizin kargo yapabileceğiniz (aynı yada ertesi gün kargo) bir ürünmüdür yada yapabilirmisiniz. Saygılar mailinizi bekliyoruz acil olarak. oguzz44@hotmail.com

Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye15 yazı
Güncel...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis