Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ketçap Mayonez Acısos Bayilikleri Verilecektir.

BaşlatanilaytepgecTarih10/09/2014 09:36:18Yorum7

İlk mesaj
Adana'da aykan sos imalat firması olarak new king markası ile türkiye gıda pazarında bulunan üretici bir firmayız. ketçap,mayonez,sos grubu ürünlerimiz öne çıkan ürünlerimizdir. türkiye içerisinde bayilikler aramaktayız. iletişime geçildiği an fiyat listesi ve numuneler tarafınıza hemen sağlanır. Büfe ketçap ve mayonez en çok talep edilen ürünlerimizdir. Soslarımız 175,333 gramlık ve 4 kgluk ambalajlar halindedir. Pp ketçap ve mayonez üretimine başlayıp 2 ayrı ülkeye ihracatı sağlanmıştır. Türkiye'de satış ağını genişletmek adına yeni bayiler aramaktayız. Bilgi almak için : 0322.428 79 20 Lütfen iletişime geçin. İlay Tepgeç
www.newkingsos.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Ürün fiyat ve görsellerini alabilir miyim birde alım yükseldikçe fiyat değişir mi bayilik için aranızdan şartlar nelerdir bayiniz olmadan da yüklü miktarlarda alımlar yapılabilir mi acaba
Saygılarımla Hayırlı Satışlar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Hazyr giyim
Tabi yapılabilir. Mail ya da telefon numaranızı verirseniz sizinle hemen iletişime geçer ve fiyat listesini gönderebilirim. Görüşmek üzere
www.newkingsos.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Gyda

üürnlerimizi göreceğiniz internet sitemiz : newkingsos.com
www.newkingsos.com

merhaba

ürün gruplarınız hakkında detay bilgi alabilirmiyiz

mguler4301@hotmail.com
mguler

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
fırmanızı yakından tanıyorum urunlerınızı satıyorum cunku adını vermeyım buyuk bı toptncı marketın k.gıda bol calısıyorum toptan satıs yapılrsa bu ısın karı var yavas gıden urun bunlar

Yerleşim Türkiye / Ankara
merhaba avrupa ve afrika pazarina acilmak isterseniz www.grossisteturc.com uzerinden urunlerinizi tanitimini yapabilirim.

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba,iletişim bilgilerinizi yazzarsanız bayramdan sonra sizinle iletişime geçmek isterim.
www.newkingsos.com