| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ayakkabici43 Arkadaşlar Merhabalar Ben 29 Yaşında Evli 2 çocuk babasıyım.. Kütahyanın Tavşanlı İlçesinde 5 senelik aykkabı üzerine Esnaflık yapıyorum. Askerden 24 yaşımda Geldiğimde bir akrabımızın ortaklık teklif etmesiyle Ayakkabı işinden hiç anlamama rağmen bu işe girmiş bulundum. 1 sene sonra Anlaşamamazlık yüzünden ortaklıgımızı bitirdik.. Mecburen anlamadığım bu sektörde tutunmaya calıstım.. Banka kredileri ve kredi kartları toptancıların açık hesap mal vermeleri sayesinde 5 sene yürütebildim fakat bu sene artık işler iyice çığırından çıktı ve baş edemez hale geldim.. ne kredi kartlarımı ödeyebiliyorum nede kredilerimi hergün bankalardan smsler ihbarnameler gelmeye basladı.. Gelelim asıl soruna Artık yeni ürün alamadığım için elimdeki ürünlerde numaraları kırık olduğu için satamaz hale geldim.. Bunları bir an önce elimden çıkartıp nakite çevirerek borclarımın bir kısmını ödemem gerekiyor.. Sizlerin vereceği bilgiler ve varsa tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum
|
işten anlamadan iş kurmak isteyen girisimci adayları okusunlarda ders alsınlar Yahu kardeşim sanada ufak bir serzenisim olacak 5 senede insan ayakkabı profu olur. Ortağın calısırken sen isi öğrenme adına ne yaptın Anladıgım kadar ticaret hamurunda yok
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....