Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar sermayem var.farklı işlere el atmak istiyorum.lüx villa vs yer alıp film dizi veya bu sektörde kiralama düşünüyorum.yardımcı olurmusunuz nedir ne değildir ?
arkadaş senin o dediğin iş öyle başlar günlük kiralamaya döner boşve o işi düşünme bile paran varsa şehrin merkezi yerinden arsa al inşaat yap ve sat satılmazsa dairen var satılırsa paran daha garanti bi iş yok sonuçta bende aynı işi yapıyorum bilgiye ihtiyacın olursa 0532 511 65 26
Hocam malesef sadece daire güzel olması yetmiyor.Dİziler bazen tarihi,bazen köşk,bazen boğaz bazen dağ manzaralı istiyor.Hepsini yapma gibi şansın olmadığı için arkadaşında dediği gibi daire yapıp satmak en güzeli.Yok inşaatla uğraşamam dersen bir emlakcı ile görüşürsün acil fiyatının çok çok altına satılan yerler çıkıyor onları inceleyebilir.Bİraz yatırımla(boya vb) çok güzel bir fiyata satabilirsin
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz