Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Pilav İşine Emeğini Koyacak Ortaklar Aranıyor

Başlatanyilmaz_34_34Tarih02/07/2014 21:37:38Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
MERHABA.
İSTANBULDA BELİRLİ SEMTLERDE PİLAV ARABASINDA PİLAV SATIŞI YAPACAK, KENDİNE ÖZEN GÖSTEREN TEMİZ, TİTİZ ARKADAŞLAR ARIYORUM.
EK İŞE İHTİYACI OLANLAR GECE VE HAFTASONLARI YAPABİLİR. GÜNLÜK KAZANÇ 50 TL İLE 500 TL ARASI DEĞİŞMEKTEDİR. TAMAMEN ÇALIŞMAYA BAĞLI VE İŞİ SAHİPLENMEYE.
ÇALIŞMA ŞEKLİ ŞU ŞEKİLDE.
SİZE ARAÇ VERİYORUM, TÜM MASRAFLARI KARŞILIYORUM SİZE KALAN SADECE İŞİN BAŞINA GEÇİP BİSMİLLAH DEMEK KALIYOR.
%50 ORTAKLIK USULUYLE CİDDİ İŞE İHTİYACI OLANLAR İLETİŞİME GEÇSİN LÜTFEN. DAHA DETAYLI BİLGİYİ ÖZEL MESAJ ATARSANIZ TELEFONUNUZU ORDAN İLETİRİM.
SAYGILAR
Bilgisayar mühendisi

Yerleşim Türkiye / İstanblMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye89 yazı
konu güncel mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye145 yazı
daha detaylı bilgi verebilirmisiniz yılmaz bey.
200620062006

Yeni Üye2 yazı

MERHABA.
KUSURA BAKMAYIN GİREMEDİM YOĞUN İŞLERDEN DOLAYI ANCAK CEVAP YAZABİLİYORUM.
1.SORU
KONU GÜNCELDİR.
2. SORU
EVET BİZ YAPACAĞIZ PİLAVI.
SAIN TARKAN34 YUKARDA BELİRTTİM DETAYINI İŞİN. ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ BAŞKA BİR KONU VAR İSE. MESAJ ATIN MEMNUNİYETLE CEVAP VEREYİM.
Bilgisayar mühendisi

Yerleşim Türkiye / YstanblMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye177 yazı
Eleştirmek istemiyorum ama sanki 100 bin tl sermayeli bir işe çalıştıracak adam arıyor gibi bir konu açmışsınız.Seyyar pilava satmak isteyen herkes zaten bu işi kendi imkanlarıyla yapabilir.Kaç kuruşluk dava allah aşkına.Neden sizle karını paylaşsın.Eğer hakikaten varsa bu şekilde çalışacak kişiler ben abartısız 100 kişiyi yanımda çalıştırmaya hazırım.En fazla 100 bin lira sermeye bağlamış olurum bu işe.Ne güzelmiş valla.Daha mantıklı ve insanların siz olmadan yapamayacağı teklifler sunun bence..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye131 yazı
Sadece arabamı veriyorsunuz? pilav vs satıcımı yapacak yani

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
belediye izinleri ne olacak?