Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Tüpraş Dışında Ham Petrol İşleyecek Rafineri Var M

BaşlatanturkishiTarih30/06/2014 01:22:54Yorum34

İlk mesaj
Arkadaşlar, çok ucuz işlenebilir mazot antlaşması yaptıuk bir ülkeyle. Offshore bir şirket kurduk. Türkiye'ye satmak istiyoruz ama tüpraş ucuz petrol almıyor. Başka bir işletme var mı bunu işleyecek?
Veya dünyanın başka ülkesine satmamızı sağlayabilecek kimseler var mı?

Yılda 3 milyon varil satma hakkımız var.

Konuyla ilgilenenlere detayları verebilirim.
Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
güncel
Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
izmire star petrol rafireri a.ş kuruluyor..bi yerde okumuştum

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er

blackops teşekkür ederim.
Saygılarımla...

Güncel
Saygılarımla...

Yurt dışına da satış yapabiliriz ama zorlanıyoruz. Lütfen yardım!
Saygılarımla...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - blackops
izmire star petrol rafireri a.ş kuruluyor..bi yerde okumuştum

Star Rafinerisi şu an PETKİM olarak bilinen Azeri-Ermeni ortaklığı bir çalışma. Halihazırda bürokratik sorunlar ve maddi engellerden dolayı yapımı dondurulmuş durumda. Bugün başlasalar en iyi durumla 2017 sonuna doğru bitme ihtimali var.
Eğer ürününüzü TÜPRAŞ almıyorsa ki almayacaktır da, Türkiye'de kolay kolay rafineri bulamazsınız. Mersinde ATAŞ rafinerisinin de bazı plantlarını devreye alma çalışması var. Projeyi BP Türkiye yönetiyordu sanırım. İsterseniz araştırmanızda yarar var.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Teşekkür ederim, türkiye'ye veremezsek yurt dışına yoğunlaşmaya devam edeceğiz. Ama çok acaip! elimizde ucuz kaliteli petrol var ülkemize veremiyoruz.
Saygılarımla...

Ülkedeki anlaşmaların tamamı Enerji Bakanlığı aracılığı ile TÜPRAŞ'a devredilmiş durumda.
Zamanında 4Milyar Dolar para verip hakları satın aldı adamlar. İşlerini de sağlamlaştırdılar. Bırakın sizin şirketinizi , Aliağada yanıbaşında kurulacak rafinerinin ticari faaliyetlerini bile etkiler nitelikte çalışmalar yapıyorlarken sizin bu alanda Türkiye'de işiniz zor.

anlasmayi kimle yatiniz..hangi ulke ile (veya hangi orgutle...
bu petrolun calinti olmadigi n malum......mensee belgesi ulsularrasi onayli mi
uluslar arasi anlasmalara gore fiat kiramazsiniz..kirarsanzi uluslar arasi mahkemece ceza yersiniz.....
hicbir firma veya devlet menseii belirsiz petrol almaz...
sizin petrol tahminimce ya ISID e yada suriye DEKI PKK koluna ait olabilir
Boyleyse yakinda ya hapse girersiniz yada ......

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Konuyla ilgiliyseniz eğer evet ucuza petrol satılmıyor opec kontrolünde ama her ülke fazla petrolünü bu şekilde satıyor. Işid veya pkk petrolü değil. konuyla ilgiliyseniz detayları gönderebilirim. Her şey kuralına uygun. Zaten dünyadaki tüm petrol satışını FBI yönlendiriyor veya takip ediyor, hesap soruyor. Yani onun bilgisi olmadan 1 litre dahi satamazsınız. bahsettiğim ülke bize bir offshore şirket kurdurdu. Herşey kuralına uygun. Zaten satış antlaşmaları da uluslararası şekilde oluyor.
yani kısacası petrolün menşei de belli tüm izinleri de mevcut.
bu işi çok bilen emlakci arkadaşıma da;
Petrole daha doğrusu işlenmemiş petrole aracılık eden dünyada bir çok aracı var. biz de bunlardan biri olma çabasındayız ve bir kaç iş de yaptık çok şükür. Uluslararası izinlerle. Öyle olmasa zaten Tüpraş'la da görüşmezdik, görüştük ama malesef olmadı.
Saygılarımla...

Biz de IStanbul dayken Turkmenistanlilardan bu tip teklifler aldik..ama is ciddiye binince..belgeleri incelemeye girisince Oraya gitmemiz sart kosuldu.Dusunun belgeleri faxla Istanbul a getirtemedik...Oraya Gidenlerden-calisanlardan bilgi toplayinca da bunun durumu iyi olanlara kurulmus bir tuzak ve soygun senaryosu oldugunu gorduk ve geri cekildik...
legal olsa o petrolu havada kapacak o kadar cok insan var ki bu ugurda hatay sinirinda askerle silahli catismaya giriyorlar adamlar...

Bu arada ayrıca işlenmiş mazot da arıyoruz yurt dışına satmak için.
Saygılarımla...

anlasilan paaniz yok yada cok az..yoksa para olduktan sonra rafineri de kurulur..mazotta bulunur
tabii buyuk paralardan bahs ediyorum.milyon dolarlardan ...
ben 2-3 misli teminatla 200 000 dolar bulamadim..siz 5-10 misli benimkinden daha buyuk meblagi bulabilirseniz sizi alkislamak lazim

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turkishi
Teşekkür ederim, türkiye'ye veremezsek yurt dışına yoğunlaşmaya devam edeceğiz. Ama çok acaip! elimizde ucuz kaliteli petrol var ülkemize veremiyoruz.

Yorumu yazan arkadaşımız yanılıyor.
Star Rafinerisinin hala Hafriyat işlemleri evam etmektedir. Hafriyat işlemleri bittikten sonra diğer detaylara geçecekler. Ama yanılmadığ bir konu var, o da 2017 den önce faaliyete geçmez :)
Herkese Teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynternet
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - esteksss
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turkishi

Yorumu yazan arkadaşımız yanılıyor.
Star Rafinerisinin hala Hafriyat işlemleri evam etmektedir. Hafriyat işlemleri bittikten sonra diğer detaylara geçecekler. Ama yanılmadığ bir konu var, o da 2017 den önce faaliyete geçmez :)

Bunu işin dışında biri olarak değil, tüpraş ile sık iş yapan birisi olarak söyledim.
Size nasıl aksettirildi bilemem orasını. Star durduruldu sözü petkimin hisselerini baltalar malumunuz. Dolayısı ile basit işler yapılmaya devam ediliyor. Aşılamayacak sorunlar da değil şüphesiz. Ama zaten aynı ihaleleri petkim de yapabilir yapılacak olsa. Sonuçta lisansı var. Buradan petrolü alıp, avrupada anlaşmalı rafinerilerine de aktarabilir ama yapamaz. Buna müsade olmaz.Bu iş sanıldığı gibi kitap üzerinde oynanacak bir iş değil..

5-10 milyon dolara bassit -az fonsiyonlu rafine kurulabilir ama senelik 3 milyon varil yaklasik 600 000 ton islenecek bu da gunde 1750 ton yapar ki bu cik dusuk bir miktar...rafineyi calistirdigina bile degmez,yani uc buyuk tonajli gemi...rafinenin calisabilmeis icin semelik 10-20 kat fazla petrol lazim.
imak edilem dizel-benzin-gaz vs urunlerinde depolanmasi ve satisi organizesi lazim
lazim oglu lazim

Biz zaten rafineri kurmayı düşünmüyoruz.
Saygılarımla...

Güncel
Saygılarımla...

Crude oil temin ediyoruz.
Saygılarımla...

Merhaba

Iletişim bilgilerinizi bana ulastırın lutfen

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ticaret
merhaba
Iletişim bilgilerinizi ulaştırın lütfen.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ticaret
konu hakkinda ikna edici ciddi bilgi verirseniz bu konuyu ukraynada arastirabilirim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Konuyu bilmiyorsanız çok teşekkürler hiç vakit harcamanıza gerek yok!
Saygılarımla...

Evraklarınızda sıkıntı yoksa biz size satıcı bulabiliriz.
İnanç, doğruluk, çalışmak erdem değil; her insan da asgari olması gereken niteliklerdendir...

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Di?er
Telefonuzu veya mail adresinizi bana ulaştırın lütfen.
Saygılarımla...

Biz fren yagi da ariyoruz mumkun mudur?
İnanç, doğruluk, çalışmak erdem değil; her insan da asgari olması gereken niteliklerdendir...

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Di?er
Uygun fiyatlı mazot arıyorum minimum gunluk 25 ton fiyat bilgilerinizi mailime bekliyorum
kadirbsnl@gmail.com
Sınırsız Tedarik Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
ucuz mazot 0532 391 93 47 herşeyi yasal

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek
Merhaba turkishi, Biz de Iran'dan petrokimyasal ürünler getiriyoruz. Bitumen bütün çeşitleri, Base Oil Grup 1 ve 2, Fren Yağı Motor Yağı bütün Petro Kimyasalları Tedarik ediyoruz. Direk Rafineriden alabiliyoruz Sertifikalar ve Geçmişte yapılan belgeler mevcuttur.

Petrol konusunda Türkiyede maalesef Alıcı bulamayacaksınız, Tüpraş'ın bilgisi olmadan kimse almayacaktır.

Menşei neresi bilmiyorum ama ÇİN ve bir kaç uzakdoğu ülkesi hariç satabileceğinizi sanmıyorum. Amerikanın bilgisi olmadan birşey satamazsınız. Anlaşmanız nasıl bilmiyorum ama böyle bir anlaşma yapmak zor değil, Petrol Ürünlerinde Üretici ve Satıcı bulmak çok önemli değil Alıcı bulmak zor ez az 10 aracı olacaktır, Ödeme yöntemleri farklı ve her isteyen alamıyor ilk engel Banka.

Avukatlarınızla bir görüşün isterseniz. Sözleşmeyi bir daha gözden geçirin. Bizimde geçmişte Amerikan Petrol Şirketiyle bir anlaşmamız olmuştu. Alıcı bulduk aracılar yüzünden bir türlü ulaşamadık. Zaman kaybı

Başarılar
Kaan Eröz
Ermiraz Dış Ticaret
kaaneroz@gmail.com
info@ermiraz.com
0532 781 0086
Anadolu Cad. No:41 Megapol Tower K:8
Bayraklı - İzmir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat