İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumG
Yeni Üye13 yazı
Rattan sandalyeler hasır ile örülmüş sandalyelerdir.Ama hasırdan kasıt ise plastik ten yapılmış emitasyon hasırdır.Bu mobilyaların 1.kalitesi Hindistanda üretilmekte olup şu an Türkiye piyasasında satılan rattan mobilyalar çin üretimidir.He şimdi çin üretimi dediğimiz zaman illaki kalitesiz anlamına gelmez.Çinde ham madde ve işgücü ucuz olduğundan dolayı daha ucuza üretmektedirler.Rattan mobilyaları Türkiyede Vial Garden'ın mobilyalarına bakıp ne olduğunu anlayabilirsiniz.Nasip olursa bir müşterime, önümüzdeki sene Mart Aylarında Çin'den 10 konteyner Rattan mobilya getirmeyi düşünüyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi Çalışmalar...
J
Üye223 yazı
01/06/2014 : 01:26:02#2
Web sitesi
Alıntı
lazım nereden bulabilirim.
C
Üye126 yazı
Hadi ya Türkiye'de üretimi yoksa gerçekten ilginç geldi bana.Bu sandalyelerin ortalama toptan fiyatları nedir ki .
Bu sandalyelerin profilini yapıcan örmeyi de kendin yapıcan ve satıcan aslında.Ne kadar zor olabilir ki...
G
Yeni Üye13 yazı
C
Üye126 yazı
Sayın gecoist Çin'den ne kadara getiriyorsunuz bu sandalyeleri.Türkiye teslimi bize sandalyenin maliyeti ne olur ?
A
Yeni Üye74 yazı
ben rattan dan sandalye şezlong ve rattan masa öreni tanıyorum ve yaptırıyorum tabi çin den maliyetli oluyor ama çindende kaliteli oluyor ilgilenen olursa yardımcı olabilirim bahtiyartur@yahoo.com
A
Yeni Üye99 yazı
sn cakaltm katılıyorum fikrinize.rattanda kullanılan plastik ipliğin üretiminin zor bir üretim olduğunu sanmıyorum.o malzeme teknik özellikleri hk hakkında bilgisi olan varsa ben araştırmak isterim.çok ilginç bir konu .market satış fiyatları az değil.herhalde toptan fiyatıda yüksektir.fizibilite çalışması yapılmaya değer .çinden maliyete bakıp tr de ne kadara yapılabilir çalışması yapılabilir..
arikaya
J
Üye223 yazı
04/06/2014 : 22:19:54#8
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ben araştırdım,rattan sandalye plastik ipliği Türkiyede bir israil firması ve bir Türk firması ithal ediyor veya üretiyor.uv dayanımlı .Örgüsünün nasıl yapıldığına dair fikir yürütebilirseniz üretirsiniz.Çin fiyatlarını doğru konuşan yok .
J
Üye223 yazı
14/06/2014 : 19:04:10#9
Web sitesi
Alıntı
RATTAN SANDALYE İÇİN GÖRSELİ OLAN VARSA BİLDİRSİN 350 ADET VE MASALARDAN ALACAĞIM.
E
Üye317 yazı
J
Üye223 yazı
15/06/2014 : 21:30:39#11
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar,dışmekan için masa ve sandalye modelleri resmederseniz görüşebiliriz. hrktrb@gmail.com
N
Yeni Üye75 yazı
27/06/2014 : 22:31:16#12
Web sitesi
Alıntı
alibaba sitesinde binlerce örnek ve fiyat bilgisi mevcut
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com
www.shifalab.com
N
Yeni Üye75 yazı
27/06/2014 : 23:07:19#13
Web sitesi
Alıntı
www.icatyatirim.com
www.shifalab.com
www.shifalab.com
D
Yeni Üye5 yazı
Rattan Sandalye .
Rattan Mobilyalar.
(Bahce Mobilyalar)indoor ve outdoor diye siniflandirilir.
Bu urun sadece asya pasific ulkelerinde mevcut.
Baslica hem uretim hemde ham maddenin yogun oldugu endonezyanin Jawa adasinda bulunan bir kac sehirde yuzlerce fabrika bu isin imalatini yapiyor.
1.000 dolara endonezyaya bilet alip gelmeniz en dogru ve mantiklisi.
Gelmeden once endonezyadan bir firmadan davet mektubu almaniz sizi giris kapida arrival visa (vize) almanizda dahada kolaylik saglayacaktir.
Isinizin takibi ve uretim yerlerini gezip gormeniz icin endonezyali veya endonezyada yasayan bir turk ile iletisime gecmeniz islerinizin daha hizli kolay ve sizlerinde rahat hareket etmenizi sagliyacaktir.
Jawa adasinda bir kac sehirde yuzlerce yerli ve yabanci firma uretim yapmaktadir bilgisini yenileyerek calismalarinizda basarilar dilerim.
Bol kazanclar .kolay gelsin .
Jakarta / indonesia
Rattan Mobilyalar.
(Bahce Mobilyalar)indoor ve outdoor diye siniflandirilir.
Bu urun sadece asya pasific ulkelerinde mevcut.
Baslica hem uretim hemde ham maddenin yogun oldugu endonezyanin Jawa adasinda bulunan bir kac sehirde yuzlerce fabrika bu isin imalatini yapiyor.
1.000 dolara endonezyaya bilet alip gelmeniz en dogru ve mantiklisi.
Gelmeden once endonezyadan bir firmadan davet mektubu almaniz sizi giris kapida arrival visa (vize) almanizda dahada kolaylik saglayacaktir.
Isinizin takibi ve uretim yerlerini gezip gormeniz icin endonezyali veya endonezyada yasayan bir turk ile iletisime gecmeniz islerinizin daha hizli kolay ve sizlerinde rahat hareket etmenizi sagliyacaktir.
Jawa adasinda bir kac sehirde yuzlerce yerli ve yabanci firma uretim yapmaktadir bilgisini yenileyerek calismalarinizda basarilar dilerim.
Bol kazanclar .kolay gelsin .
Jakarta / indonesia
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz