Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Bayan Giyim Tekstil

BaşlatanburcuözTarih21/05/2014 14:54:33Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben bayan kumaş pantolon,pardüse,etek imalatçısıyım.toptancılık yapmak istiyorum fakat;müşteri bulma,pazarlama ve kurallar hakkında bi bilgim yok.bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye21 yazı
modelleri gonderebilir misiniz benim perekende yerim var

Yerleşim Fransa / MontpellierMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
BEN DE ÜRÜNLERİ GÖRMEK İSTİYORUM
Önce insan ol kardeşim!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye37 yazı

selam..hangi ilden olduğunuzu göremedim..?
z.ş.o.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye17 yazı
iç ve dış pazarda geniş portföyüm var ilgilenirseniz bana mail atabilirsiniz cayyildiz80@gmail.com
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
ırak ve Arap ülkelerine pazarlamak konusunda yardım edebilirim . genelinde ırak benim pazarım

bu adrese mail göndere bilirsin

tajist10@gmail.com

urunu ve tarzı görmekte fayda var .saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye124 yazı
slm size her türlü yardımcı olabilirim irtibat 0535 245 11 03

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
SELAMLAR....LUTFEN MODELLERI VE FIYAT LISTESI E MAIL ATARSANIZ....GORUSELIM...MOSKOVADA TOPTAN SATIS YERIMIZ VAR kkg_2727@hotmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Tekstil
Yeni Üye26 yazı
merhaba ürünlerin resimlerini ve fiyat listesini atarmısınız

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
Yeni Üye53 yazı
Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz. Bayilik şartımız bizim konseptimiz le dükkanızı açıyorsunuz haziran sonuna kadar bayilik ücreti almamaktayız.stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz %30 ve %10 esanslı elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. KAr marjlarımız şişe başına %60- %90 arasındadır.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye63 yazı

Merhabalar;

Aslında ürettiklerinizi satmak çok basit. Tekstil Sanayi'ne ürettikleriniz ürünlerin resimlerini ve ürün hakkındaki bilgileri girebilir ve ürünlerinizi aracısız bir şekilde satarak yeni müşterilere ulaşabilirsiniz.

Aşağıda size tekstil sanayinin linkini veriyorum. Gerisi size kalmış. Ürünlerinizi girin ve satmaya başlayın. Hem de aracısız. Daha ne olsun!...

İşte Linki:
http://www.tekstilsanayi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye112 yazı
toptan alıcıyım modelleri mail olarak atarsanız ii olur 0532 331 73 34 arayın konuşalım mail adresimide vereyim

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye29 yazı
E ticaret sitemi satıyorum ilgilenenler 05330216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet