Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Açık Parfüm

BaşlatanmdeziiTarih19/05/2014 16:53:37Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
öncelikle herkese merhaba :) arkadaşlar şu sıralar malum açık parfüm dükkanları maşallah iyi işliyor.bende uzun zamandır düşünüyorum böyle bi dükkan açmayı ama her marka iyi işlemiyo anladığım kadarıyla. nereleri aradıysam bulamadım bilen biri varsa yardımcı olabilir mi. a'dan z'ye bana ne kadara malolur. özellikle bargello veya david walker düşünüyorum. ama maliyetini bilmiyorum. kendimi ona göre hazırlamak istiyorum.
Bunun dışında kozmetik dükkanı ile ilgili olan fikirlerinizi de bekliyorum ama naturel ürünler veya sabun ürünleri falan değil bildiğimiz makyaj ürünleri satışı yapan bi dükkan nasıl olur maliyeti nedir? şimdiden teşekkür ederim :)

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye59 yazı
Merhabalar,

Bu konuda halen arayışınız devam ediyor ise size aşağıda detayları bulunan markayı önerebiliriz. İsterseniz detaylı bilgileri de paylaşabilirim. Sağlık bakanlığı ve her türlü üretim belgesine sahip, kalitesinden son derece memnun kalacağınız bir markadır. Avrupa'da kalite yönünden beğenildiği için çok hızlı bir şekilde büyümektedir.

2001 yılında kurulmuş olan bay, bayan parfüm ile ortam kokuları üzerine sağlık bakanlığı ve avrupa standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz Pelara Parfüm adlı markamıza yeni Franchise arıyoruz.

Düşük yatırım maliyeti , %100 kar marjı ile çalışılmaktadır.

İlgilenen arkadaşlara ticari şartlar ve detaylı bilgi paylaşılacaktır.

www.pelinsu.com.tr

pelinsukozmetic1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama