Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Organik Bal - Propolis - Arı Sütü - Polen Satışı

Başlatanvcetin01Tarih12/05/2014 08:36:31Yorum12

İlk mesaj
Üye413 yazı
Arkadaşlar kendi yetiştirdiğimiz arılarımızdan aldığımız ürünlerimizi size toptan ve perakende satışını yapabiliriz.
1953 yılından beri sadece ve sadece bal üretimi yapmaktayız. Merdiven altı üreticiler ile lütfen bizi karıştırmayınız.

Çiçek Balı - Çam Balı - Hayıt Balı - Kekik Balı - Narenciye Balı - Püren Balı - İlkbahar Balı - Sonbahar Balı - Karakovan Balı (Sipariş Alınmaktadır) - Organik Arı Sütü - Organik Polen - Organik Propolis

İsteyenler tarafıma ulaşabilirler.
0533 304 59 94
Veli ÇETİN

VeliÇetin

Yerleşim Türkiye / DenziliMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye120 yazı
Hemşerim, toptan fiyat alabilir miyim? bir de yağın ambalaj bilgisini rica ediyorum, kilolukmu, tenekemi?
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye13 yazı
hcingir email adresinizi verirseniz, size ege bölgemizin zeytinyağının ambalaj ve fiyatlarını yazabiliriz.
hali hazırda ihracat yapan bir firmayız.
saygılar.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye46 yazı

evde kendi tüketimim için zeytinyağı almak istiyorum. fiyatlarınızı ve tel numaralarınızı mail atarmısınız aker-58@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Yeni Üye12 yazı
iyi günler fiyat bilgisi alabilrimiyim birde teneke halindemi satış yapıyorsunuz 5lt gibi

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Memur
Yeni Üye91 yazı
toptan fiyat alabilirmiyim özelden msj atabilirsiniz.
Hayatın gotürdüğü Yere Gidebilirsin Ancak!!

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
eğer ihracatınızı arttırmak yada iç pazarda daha fazla yer almak isterseniz iletişime geçerseniz sevinirim.
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye73 yazı
Arkadaslar toplu zeytin yagi alimlarinizda yardimci olurum. Hatay yoresinden. Bu iste kar gozetmemektayim ben ziraat muhendisiyim ciftcilerime yardimci olmak isterim
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
selam arkadaşlar zeytin yağı üretimi paketleme ve satışını yapmaktayım bu yılın taze ürünü çıkmış bulunmaktadır. ürünümüz tamamen organik olup tamamen kendi üretimimizdir 0.5 asit olup kaliteli zeytin yagı almak isteyenler için irtibat numaram 05054708827 kilis-gaziantep yöresine ait kaliteli iade garantili zeytin yagı bulunmaktadır yurt dışından almak isteyenler içinde toplu satışlarımız vardır. istedıgınız şekilde paketleme yapılmaktadır. AYRINTILI BİLGİ İÇİN - 05054708827
polat779@icloud.com
Mehmet polat

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Gyda
Üye413 yazı
Arkadaşlar kendi yetiştirdiğimiz arılarımızdan aldığımız ürünlerimizi size toptan ve perakende satışını yapabiliriz.
1953 yılından beri sadece ve sadece bal üretimi yapmaktayız. Merdiven altı üreticiler ile lütfen bizi karıştırmayınız.

Çiçek Balı - Çam Balı - Hayıt Balı - Kekik Balı - Narenciye Balı - Püren Balı - İlkbahar Balı - Sonbahar Balı - Karakovan Balı (Sipariş Alınmaktadır) - Organik Arı Sütü - Organik Polen - Organik Propolis

İsteyenler tarafıma ulaşabilirler.
0533 304 59 94
Veli ÇETİN
VeliÇetin

Yeni Üye41 yazı
Ben bir tek Türkiye'de balın önüne organik ifadesinin eklendiğini gördüm. başta denetimden sorumlular olmak üzere eklentiye katkısı olan herkesin... Allah layığını versin.
Evren

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye413 yazı
Doğru söylüyorsunuz! Lakin Organik Bal ifadesinin ne olduğunu bilmeyen bir çok arkadaşımız var. Organik bal; yükse rakımda, egzos - radyasyon - elektriksel akımsız - etrafında zırai ilaçlama alanı olmayacak vs... Birde Türkiye'de Bal'daki enzim değerleri ile ilgili tam bir resmi prosedür net değil. Biz İngiltere'ye ihracatta yapmaktayız. Balcı Hacıoğlu dediğinizde Denizli'de bilmeyen yoktur. Balparmak dahil... Saygılarımla;
VeliÇetin