Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kaliteli Altın Ve Gümüş Takı

BaşlatanErkan KartalTarih05/05/2014 11:21:31Yorum22

İlk mesaj
Üye145 yazı
Arkadaşlar kaliteli gümüş ve altın takı imalatı yapıyoruz. Yurt içi yada yurt dışında toptan olarak nasıl satış yapabilirim..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Üye145 yazı
Burak bey size gerekli bilgileri mail olarak gönderiyorum..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye121 yazı

En güzel pazar mekke ve medine

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
Medine bölgesine , istanbulda tanıştığım bir müşterimize otantik takım gönderiyorum ve modelleri çok beğendi. Yaklaşık bir senedir gönderim yapıyorum..
Fakat orada ki pazar ile ilgili ne bilgim var nede tanıdık birileri..

Yeni Üye91 yazı
takıları görebileceğimiz bir kataloğ site varmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye145 yazı
sayın Spil adlı kullanıcı , www.ceylanjewellery.com -- www.ceylantaki.com veya www.facebook.com/ceylanjewellery" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/ceylanjewellery

Burada sadece gümüş modellerim mevcut..Özel seri dediğimiz takıları , model güvenliği yüzünden paylaşmıyorum.
Mail adresinizi belirtirseniz size ek bir sayfa içinde bu modelleri göndermek isterim.

info@ceylanjewellery.com
0538 276 96 01
Erkan Kartal

Üye145 yazı
Güncel yazı

Üye121 yazı
Git Hicaz bölgesini araştır kardeş en büyük pazar orası.çok türk var bu konuda çalışan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye9 yazı
Erkan bey sadece gümüş modellerinizi mail adresime katalog şeklinde gönderip toptan fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim mehmetcal@msn.com
www.continualtrade.com

Üye145 yazı
gerekli bilgiler gönderildi....

Yeni Üye51 yazı
Erkan Bey merhaba,
Ben yurtdışına çeşitli ürünler satıyorum, perakende olarak. Bana mevcut ürünlerinizin fiyatlarınızı gönderebilir misiniz ? Sitenizdeki resimleri de kullanabilirim sanırım, ancak ürünlerin tam bilgisi de gerekiyor (gümüş/altın, ayarı, uzunluk / genişlik gibi). Yeriniz Bursa'da görünüyor, oradan buraya PTT postayla gönderi ne kadar olur yaklaşık (ürün başına) ? Yeriniz İstanbul'da nerededir, almak istediğimde gelebilirim.
Teşekkürler,

Bahar
supplierturkish@gmail.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

bende yurtdışına çeşitli ürünler satmaktayım, ürünlerinizi görmek isterim, fiyat , resim hakkında bilgi verebilirmisiniz, hobilobby@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye145 yazı
Bahar hanım ve Hasan bey gerekli bilgileri gönderiyorum

Yeni Üye23 yazı
Foto ve fiyat gönderebilirmisiniz lütfen.
sadik_tuncer @hotmail.com
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
Merhaba , ben Yurtdisinda yasiyorum , foto ve fiyat bilgisi alabilirmiyim.

hakki-tuerker@web.de

Yerleşim ALMANYA / HammelburgMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
merhabalar ,

Almanyada iki ortagız ürünlerinizle ilgili açık bir tabirle 10 numara internet sitesi yapıp pazalamanıza yardımcı olabılırız. Sahip oldugumuz internet sitelerinede bakabılırsiniz müsterilerimize yapmış oldugumuz işlerimizede bakabılırsiniz.Bütün online reklam pazarlama işlerinizi yapabılıriz.

Düsünürseniz eger:

emreguclude@gmail.com

+4917656558409

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Erkan Bey, Yurtdışında farklı ürünler satıyorum, modellerinizi ve toptan fiyat bilgilerinizi mail adeesime gönderirseniz sevinirim: suvitto@mail.ru

Yerleşim Kazakistan / ÇimkentMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye33 yazı
16 february'de Moskova'da fuar olacak. Kendinizi tanitmak icin gelebilirsiniz. Kaydolmak, otele yerlesmek ve fuarda yardimci olmam icin benimle baglantiya gecebilirsiniz. En iyi ticaret reklam ve tecrube sahibi olmak!

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Ticaret
Üye113 yazı
merhabalar
arkadaslar herkese iyi calismalar ve bol kazanclar dileriz
iran serbest ticari bolgede magazalarimiz bulunmak uzere tum irana pazarlama ve toptan satis hizmeti vermekteyiz.
bu nedenle iran'da toptan satis amacli taki-bijuteri-imitasiyon-aksesuar urunlerinizin resimli fiyat listesini rica ediyoruz.
saygilarla iyi calismalar dileriz.
behzad farshbaf
smart.behzad@yahoo.com
+98 914 769 1763
(line-viber-whatsapp)ulasa bilirsiniz

saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret