İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumA
Yeni Üye36 yazı
G
Yeni Üye60 yazı
gokhan
N
Yeni Üye54 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gokhanbalkan yunanistana bal ticareti yapmak istesem yardımcı olabilirmisin |
Gokhan bey ben size yardimci olurum ama burada bal ureticileri cok fazla adamlarin elinde kaliyor desem yeri var tabi sizin uretiminiz kaliteli ve fiyat uygunsa neden olmasin
N
Yeni Üye54 yazı
Yazıyı gönderen - asilkanbarboros bir tarım arazisini uygun kiralayabilirsen paintball işi de ilgini çekerse öğrenci ler de potansiyel müşteri olabilir.. |
Aklima gelmedi degil ama maglum ulke krizde oldugundan dolayi milletin eglenceye vericek parasi oldugunu sanmiyorum hatta bu isi burada denediler ama 1 yilin icinde kapandi.onemli olan ihtiyac olan bir seyi bulmak.
Ya ilk olucaksin yada en iyi olucaksin
B
Üye107 yazı
burhan tunca
K
Üye180 yazı
ögrenci bölgesinde iseniz almanya daki döner satis noktasi acabilirsiniz ekmek vs kendiniz yapmak kaydiyla güzel para kazanirsiniz ,biraz vakit ayirip almanyada biraz bu isi ögrenip kendinizde bilmek kaydiyla uzun zamanli bir is sahibi olusunuz kolay olsun .
kartay
N
Yeni Üye54 yazı
Yazıyı gönderen - kartay ögrenci bölgesinde iseniz almanya daki döner satis noktasi acabilirsiniz ekmek vs kendiniz yapmak kaydiyla güzel para kazanirsiniz ,biraz vakit ayirip almanyada biraz bu isi ögrenip kendinizde bilmek kaydiyla uzun zamanli bir is sahibi olusunuz kolay olsun . |
Guzel dusunce ama donerciden daha bol birsey yok.Olmasina olurda farkli bir tat ,lezzet olamasi gerekli diye dusunuyorum.
B
Üye711 yazı
öğrenciler genelde sürekli takılacakları bi kafe ararlar eğer biraz büyük bi dükkan önüde bahceli bi dükkan tutma imkanınz varsa nargile kafe acabilirsiniz tost patetes kızartması sıcak çikolata...
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
F
Yeni Üye19 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - neaprod
Guzel dusunce ama donerciden daha bol birsey yok.Olmasina olurda farkli bir tat ,lezzet olamasi gerekli diye dusunuyorum. |
Hatay usülü döneri araştırmanı tavsiye ederim.
N
Yeni Üye54 yazı
U
Üye844 yazı
18/08/2014 : 13:21:13#11
Web sitesi
Alıntı
öğrenciysen oku kardeşim. derslerine daha cok onem ver. kendini geliştir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz