Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Zengin Olmanın Formülü

Başlatansmartest2004Tarih16/04/2014 17:48:33Yorum24

İlk mesaj
Üye252 yazı
Bende geçen bir sitede okumuştum.Çoğunuz biliyordur.Bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak amacıyla yazıyorum.

"Bir havuzu bir muslukla dolduramazsınız.Önemli olan havuzu doldurmaksa birden fazla musluklar açmalısınız."

Size gelir getirecek ufak çaplıda olsa mantıklı işbirliğini yapınız.Aylık gelirinizi artıracak iş fikirlerini uygulayınız ki doldurmak istediğiniz havuz biran önce hızlı bir şekilde dolsun.

İş yatırımından kastım yasal ve etik olanından tabi ki:)

Ufak demeyin her türlü giderinizi kısıtlayın ve kontrol altında tutun.

Cimri olmakla ,iktisatlı olmak arasında fark vardır.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Üye711 yazı
bu yazıyı beğendim...:) çok doğru yazmışsın.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye252 yazı
teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı

merhaba yazınız için öncelikle teşekkür ederim. lakin bu yazdıklarınızın bir çoğuna katılmıyorum. dolayısıya şahsim adına bu formülü reddiyorum :)

havuz tek musluklada çok rahat dolar. yeter ki şiddeti yeterli olsun. mesela bir borsa simsarı eğer iyi bir kazanç sağlıyorsa yaptığı işten başka gelir kaynakları aramak onun için risk olur. çünkü bilgisi borsa ile sınırlıdır.

ayrıca giderleri kısıtlamakla zengin olan kimseyi görmedim. aksine bir çoğunuz karşı çıkabilir ama ben burada aksini düşünüyorum. malesef kişisel giderlerimiz bile artık bizi toplumda farklı kategorilere sokuyor. zengin olmak için ise çevremizdekilerin üst kategorilerde olması gerekiyor. bunun içinde giderlerimiz mantıklı ve kısıtlı olmamalı diyorum :)

genel olarak konu ile düşüncem zenginliğin tek bir formülünün olmaması. herkesin yeteneği, bilgisi ve ön görüsü farklıdır. herkes anca zenginlik formülünü kendisi yazar. uygulayabilirse işte o zaman başarır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye109 yazı
şimdiye kadar edindiğim tecrübeye göre ;
Allahu teala size zenginlik nasip etmediyse bu dünyada 500 sene de yaşasan bile olamıyor insan.
çalışarak ve fırsatları değerlendirerek orta veya orta üst konuma gelmek ayrı bir şey.
bazılarının şansı çift çalışıyor. yürü ya kulum misali. daha hızlı zengin oluyor. daha çabuk para kazanıyor.
öteki garibim 5 -10 sene aynı yerinde sayıyor.
Özet ;
Kanaattan kimse ölmemiş
Hırstan kimse padişah olmamış.
Mevlana

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye711 yazı
ankarada dayın yoksa mamutov gurban niye doğdun :)

Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leventbykcam
şimdiye kadar edindiğim tecrübeye göre ;
Allahu teala size zenginlik nasip etmediyse bu dünyada 500 sene de yaşasan bile olamıyor insan.
çalışarak ve fırsatları değerlendirerek orta veya orta üst konuma gelmek ayrı bir şey.
bazılarının şansı çift çalışıyor. yürü ya kulum misali. daha hızlı zengin oluyor. daha çabuk para kazanıyor.
öteki garibim 5 -10 sene aynı yerinde sayıyor.
Özet ;
Kanaattan kimse ölmemiş
Hırstan kimse padişah olmamış.
Mevlana

Tek tek her cümlenize katılıyorum çok güzel yazmışsınız Teşekkürler
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Öncelikle şunu iyi bilin çok çalışarak zengin olunmaz :)

Adamın birisi gazeteye bir ilan verir, der ki ilanında; size 1 dolara nasıl zengin olunur öğreteceğim. 1 doları önemsemeyip razı olanlar gönderirler parayı ve ertesi gün gene aynı gazete de aynı yerde ki ilanda der ki; işte böyle zengin olunur.
zira bu ilan üzerine hesabına 400.000 $ para gönderilmiştir. her daim uyanık olun....
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye82 yazı
bayadır takip ediyordum burayı , yorum yazmak için üye oldum :)
bende tek bir iş yapıp alanında en iyi olmak isteyenlerdenim.
illa ticaret olacak diye bir kaide de yok bu hayatın her alanında geçerli ...

lakin bende ev tekstili ile ilgileniyorum ve nasip olursa tek bir odak noktasında sağlam işler peşinde olmak daha rahat olur.
en iyi iş bildiğin iş derler diyen(ler) boş dememiş.
hep bu daha çok iş yapma hırsı :)
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
Açın bir populer site google adsense reklam kazanci saglayin ayda 3000 dolara para demezsiniz, geliri ömür boyu, gelirdir tabi siteyle hergün uğraşmak lazım güncel yazı girmek v.s

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Üye122 yazı
Bu konuya yorum yapan arkadaşlara katılıyorum ve bu konuda yazıya katılmıyorum eskilerin bir lafı vardır fazla hırs zarar getirir elindekini de kaybedersin diye...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - horecaworld
Açın bir populer site google adsense reklam kazanci saglayin ayda 3000 dolara para demezsiniz, geliri ömür boyu, gelirdir tabi siteyle hergün uğraşmak lazım güncel yazı girmek v.s

O site nasıl popüler olacak :) :) Bu kadar basitse 20 tane yaptıralım köşeyi döneriz :) 3000 doları garanti eden bir webmaster bulmak lazım :)

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Üye120 yazı
Havuza yüz çeşmeden de su akıtsan havuz su kaçırıyorsa dolmasını beklemekle ömrün biter.Anladınız siz onu!
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Üye711 yazı
malesef bi çok insanın havuzda çatlak var bi yerden kaçırıyor :(

Yeni Üye31 yazı
100TL SERMAYE ILE HAYATINI DEGISTIMEK VE ZENGIN OLMAK ISTERMISIN?
umuttatar

Yerleşim Fransa / BordeauxMeslek Ö?retmen
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leo091
peki o musluklara suyu nerden getircez sadce musluk takmak yetmiyor o borulardan su gecmesi lazim kaynak nerde anlayacagin?

3 yolu vardır:
- kader
- peder
- kayınpeder

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye165 yazı
bana göre;dünyanın en zenginleri eşi,evlatları ve kendisinin sağlığı yerinde olup ailesiyle birlikte vakit geçirebilenlerdir...gerisi tefarruattır...az para ile de çok para ile de yaşanan gün 24 saatir....

yaşanacak olan da sadece yazılmış olandır...

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Üye711 yazı
siz yine iyisiniz ben musluğa azımı dayayıp içine çekiyorum tam damlayacakmış gibi oluyor ama yok..:)

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - necmibilir
bana göre;dünyanın en zenginleri eşi,evlatları ve kendisinin sağlığı yerinde olup ailesiyle birlikte vakit geçirebilenlerdir...gerisi tefarruattır...az para ile de çok para ile de yaşanan gün 24 saatir....

Tabiiki Allah herşeyden önce sağlık sıhhat ve sevdiklerimize uzun ömürler versin. Ancak şunbuda belirtmekte fayda var
"Zengine Para Fakire Mutluluk" Zenginin Parası varsa Fakirin ikamesi hazır "MUTLULUK"

Çocuğu "Baba arkadaşlarımın bisikleti ve çok güzel giysileri var Benim neden yok" diye sorduğunda Bizim Mutluluğumuz var diyen ve Üzülmeyen kaç baba vardır.

Yada Bakkala ekmek almaya gittiğinde Para yerine Mutluluk versen Bakkal kabul edermi:))

Para ile Mutluluk arasında bence hiç bir KORELASYON veya Organik bağlantı Yok. Ancak Ne Hikmetse Zenginin Parasının önüne hemen Fakir için Mutluluk kavramı ortaya atılır.

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye711 yazı
fakirlerin uydurduğu bişey bence bu yurdum insanının fakiri bile bi ayrı artist.:) mesela kendilerini öyle avuturlar amaan o zenginse bizde mutluyuz salla gitsin gibisinden heralde :)
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:

Tabiiki Allah herşeyden önce sağlık sıhhat ve sevdiklerimize uzun ömürler versin. Ancak şunbuda belirtmekte fayda var
"Zengine Para Fakire Mutluluk" Zenginin Parası varsa Fakirin ikamesi hazır "MUTLULUK"

Çocuğu "Baba arkadaşlarımın bisikleti ve çok güzel giysileri var Benim neden yok" diye sorduğunda Bizim Mutluluğumuz var diyen ve Üzülmeyen kaç baba vardır.

Yada Bakkala ekmek almaya gittiğinde Para yerine Mutluluk versen Bakkal kabul edermi:))

Para ile Mutluluk arasında bence hiç bir KORELASYON veya Organik bağlantı Yok. Ancak Ne Hikmetse Zenginin Parasının önüne hemen Fakir için Mutluluk kavramı ortaya atılır.

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

Aklıma birden Einstein in izafiyet teorisi geldi Zaman kavramı biraz izafi bir kavram Parasız geçen 24 saat ile paralı geçen 24 saat arasında baya bir fark olsa gerek :) :)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Yeni Üye28 yazı
Mutlulugun ve huzurun sadece insanin içinde oldugunu disaridan hiç bir faktorun insana surekli bir huzur ve mutluluk veremeyecegini uzakdogulu alimler bundan binlerce yil once tesbit etmisler.Tabi hayatini idame ettirecek kadar paran olmazsa bugunku toplumda aci çekersin.Surekli zengin olacagim, daha çok para kazanacagim diye kosturuyorsak, içimizde bir seyler eksik olabilir mesela huzur.

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Muhasebe
Yeni Üye28 yazı
.....

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Muhasebe
Yeni Üye81 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

Adamın birisi gazeteye bir ilan verir, der ki ilanında; size 1 dolara nasıl zengin olunur öğreteceğim. 1 doları önemsemeyip razı olanlar gönderirler parayı ve ertesi gün gene aynı gazete de aynı yerde ki ilanda der ki; işte böyle zengin olunur.
zira bu ilan üzerine hesabına 400.000 $ para gönderilmiştir. her daim uyanık olun....

400 bin dollar param yok fakat 400.000 dolları olan da zengin değildir. saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kinstd
Alıntı Yapılan Metin:

400 bin dollar param yok fakat 400.000 dolları olan da zengin değildir. saygılar

400.000 dolları olan zengin değildir haklısın :) 400.000 doları nasıl kazanacağını bilen zengindir :) Saygılar benden kardeşim :)

'Keşke'Leri Sevmem !!