Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Hamile Ve Büyük Beden Magazası Açmak

Başlatanmirza70Tarih15/04/2014 14:45:44Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
degerli arasdaşlar ben siteye yeni üye oldum ve sizden fikir almak istiyorum.ben hamile ve büyük beden giyim işyeri açmak istiyorum sizce nasıl olur ve riski nasıldır.nerden nasıl bol çeşit tedarik ederim 30000 tl ye yapılabilirmi.ve nelere dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye17 yazı
Obezitenin bu kadar yayginlastigi günümüzde, bence tutar. Ama genele hitap edecek bir is olmadigi icin, yoldan gecenlerden müsteri beklemek yerine, reklamla, kendi kitlenizi olusturmaniz lazim. Insanlar uzaktan dahi gelebilirler. Tabela ve isim olarak da önerim, XXXXXL tarzi birsey. Hem ilgililerin dikkatini hemen ceker, hem de konuyu bilmeyen zayiflarin:) merakini uyandirir. Basarilar dilerim.

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
Merhaba ,
Hevesini kırmak istemem , ama o iş eskiden çok popülerdi. LCW , Defacto vb. kategoride ki mağazalarda da artık XXXL hatta 4XL bulunabiliyor artık. Kaldıki son 2 yılda LCW Hamile bayan koleksiyonuna da ciddi anlamda ağırlık verdi.
Fiyat - Kalite anlamında bu fiyatlarla rekabet edebileceksen , sorun yoktur . Satışlar web sitesi ve çeşitli kanallar ile de desteklenebilir.

Bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı


Yani bu iş kötü bir fikir degildir tahminim bebek hamile tarzı araç gereç giyiminde para da var ama heryerde yapamazsınız bu işe odaklı noktalar esnaflar var ise onlara yakın bir yerde olabilir bence açmadan önce ücretsiz gidip bu tarz bir işyerinde bir iki hafta çalışıp karar vermeniz.
İnatta bir murattır!

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Emlakçy