İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Enerji İçeceği Satışı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumI
Yeni Üye24 yazı
22/04/2014 : 16:22:33#1
Web sitesi
Alıntı
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)
(Advertising Marketing Manager)
A
Üye265 yazı
Y
Yeni Üye5 yazı
marka nedir
yarisotomotiv
A
Üye265 yazı
Y
Yeni Üye5 yazı
ukrayna için her türlü yardımcı olurum ve satış için baglantı kurarım.kiev donekts,lviv,simferepol her şehirde
yarisotomotiv
A
Yeni Üye94 yazı
11/07/2014 : 02:42:36#6
Web sitesi
Alıntı
Bu tarz gıda ürünlerinde insanlar birden fazla düşünmekteler.
Güven garantisini vermeden işler zor olur.
Şahsen ben 1TL'ye satılan ürünler ile Redbull gibi neredeyse 5 katı misli fiyatına satılan ürünleri kıyasladığımda düşünmeden redbull tercih ediyorum.
Eğer sağlık bakanlığı vb. izinleri açıkça gösterebileceğiniz ve insanları inandırabilirseniz ( ki reklam işin içine girer burada) başarılı olmamanız için neden kalmaz.
Güven garantisini vermeden işler zor olur.
Şahsen ben 1TL'ye satılan ürünler ile Redbull gibi neredeyse 5 katı misli fiyatına satılan ürünleri kıyasladığımda düşünmeden redbull tercih ediyorum.
Eğer sağlık bakanlığı vb. izinleri açıkça gösterebileceğiniz ve insanları inandırabilirseniz ( ki reklam işin içine girer burada) başarılı olmamanız için neden kalmaz.
A
Yeni Üye47 yazı
Tayland dan bir bağlantım var içecek imalatı yapıyorlar.Yeni bir ürün geliştirdiler 4 çeşit meyve aromalı buğday sütü.henüz çok pazara girmediler bana vermek istiyor ya da en azından Türkiye pazarına girmek istiyor benden yardım alarak. Numune göndermeye hazır ben tatmadım üründen.Distribütörlük te verebilir. İlgilenirseniz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz