tv reklamlarında bütçeleriniz önemli. cnn türk, stv, habertürk, cnbc, vs... bu ve böyle kanallarda gündüz kuşaklarınaşöyle birer spot çıkayım desen 8 er saniyelik 5 - 6 kanal toplamda 1500 tl gibi tutar. daha iyi paketlerde sunan ajanslar var. prime time lar uçmuş almış basını gidiyor. kurtlar vadisi reklamları saniyesi 1000 usd lerdeydi 2 sene önce. tv de yayınlanan programlara göre reklam tarifeleri değişiyor. bütçeni belirtmemişsin. tv reklamlarında bütçe cok önemlidir. Bir ajans bulup bütçeni belirtip ona göre birlikte bir yol izlemelisin.
Gazete reklamlarına gelince;
Türkiye gazetesi, akit, zaman, taraf, güneş, milliyet şuanda çeyrek sayfa renkli iç sayfa için 1500 - 2 bin tl lerde. hurriyet 3 - 4 bin tl arasındaydı.
verdigim rakamlar 2013 yılı son dönem rakamları.
bana sorarsan eğer;
Sonucta emlak satılacak ve kiralanacak bir iş. web sitesine çok çok iyi seo yaptırt. bol yazı, bol açıklama, bol anahtar kelime.
ver googleye istedigin anahtar kelimelerde aylık bin tl.
hem web siten uçsun ilk sıralara yerleşsin bir kaç ay sonra. hemde telefonların çalsın.
Bu arada yapılacak iş; residance satışımı, towerste dairemi, bilemedigimden. normal bir emlak şirketi mantıgıyla hareket ettim. aslan emlak beylikdüzü. örneginden hareket ettim.
Ama iş residance işi ve inşaatını kendiniz yapıyorsanız elbette gazete tv reklamı şart..
Ama internetin gücü tv ve gazeteden cok fazla. Bunu unutma. 20 yılı aşkın bir reklam ajansı sahibi olarak konusuyorum.
Saygılar, iyi çalışmalar. şimdiden hayırlı olsun web siteniz.