İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Gümüş Kolye , Yüzük , Küpe Model
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorumS
Yeni Üye56 yazı
M
Yeni Üye26 yazı
17/03/2014 : 13:18:18#2
Web sitesi
Alıntı
G
Üye161 yazı
hocam urunlerinizi gormustum gercekten guzel parcalar var neden alisveris sitelerinde magazalar acmiyorsunuz boylelikle daha cok kisiye ulasirsiniz bende turkiyeye doner donmez sizle irtibata gircem saygilar
M
Yeni Üye26 yazı
17/03/2014 : 13:59:30#4
Web sitesi
Alıntı
G
Üye161 yazı
insallah kismet olur hem ticaret hem ziyaret etmis olurum bu arada reklam yapmayi dusundunuz mu sitenizi facenin cok begenili sayfalarinda reklam vererek tanitin daha cok kisiye ulasin
M
Yeni Üye26 yazı
17/03/2014 : 14:54:34#6
Web sitesi
Alıntı
sayfamız aktif facebook sayfamız modeltaki.com.tr ve e ticaret sistemimiz faliyetteyiz şuan biz imalatını yaptıgımız ürünleri son kullanıcıya hem uygun fiyatla kendi guvencemizle ulaştırmak istiyoruz kaliteli ürünler üretmekteyiz hem marka degerimizi artırmak hemde tanınan guvenilir bir marka olmak istiyorum bunun içinde gerekli tüm belgeleri ve ürünlerimizle hazırlık içerisindeyiz ama bize suan iyi bir toptan pazar gerekiyor onuda aramaktayız kısa sürede bulucaz umarım yurt içi veya yurtdışı ..
I
Yeni Üye24 yazı
22/04/2014 : 16:45:48#7
Web sitesi
Alıntı
SİZİ BİR MARKA HALİNE GETİREBİLİRİZ VE EN KISA YOLDAN ULASMANIZ İÇİN GEREKEN SEY REKLAM VE TANITIMDIR SİZİN İÇİN TEMELDEN BAŞLA**** BİR ÇALIŞMA YAPILABILIR EGER MAİL ATARSANIZ İLETİŞİM KURABİLİRİZ SİZİNLE İŞİNİZİ EN KOLAY VE EN HIZLI BÜYÜTME YOLU BUDUR BU ŞEKİLDE DAHA ÇOK HEDEF KİTLEYE ULAŞABİLİRSİNİZ
MAİL ADRESİM:ilker@renori.com
MAİL ADRESİM:ilker@renori.com
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)
(Advertising Marketing Manager)
H
Üye116 yazı
Lütfen ürünlerinizi katalog-fiyat-en az alım olarak mail adresime gönderebilir misiniz ? ta1mbd@mynet.com
M
Yeni Üye75 yazı
Meloshop
H
Yeni Üye21 yazı
hakki-tuerker@t-online.de
N
Yeni Üye33 yazı
Fiyat ve urunlerin fotolari.
nr1005@mail.ru
nr1005@mail.ru
F
Yeni Üye54 yazı
selam Lütfen ürünlerinizi katalog-fiyat-en az alım olarak mail adresime gönderebilir misiniz ? fatih_3068@hotmail
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!
K
Üye273 yazı
Selam ozel tasarim kolyeler yaptirmak istiyorum isimle alakali mail adresimden ulasirmisiniz. ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar
M
Yeni Üye26 yazı
27/05/2014 : 21:44:21#14
Web sitesi
Alıntı
ürünlerimizi www.modeltaki.com.tr adresinden inceliye bilirsiniz düşüncelerinizi lütfen bizimle paylaşınız üretim atölyemiz istanbul kapalı çarşıdadır dilediginiz taktirde ziyarete gelebilirsiniz..
A
Yeni Üye84 yazı
sitedeki fiyatlar toptan fiyatlar mı ?
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.
D
Yeni Üye4 yazı
selam ingiltere yasiyorum ve berarber calisabilecegimizi dusunuyorum irtibata gecerseniz sevinirim detayli gorusmek icin
dursuntahan@gmail.com
dursuntahan@gmail.com
A
Yeni Üye24 yazı
H
Yeni Üye30 yazı
Toptan fiyat ürün resimleri ve mevcutsa gramları yazan resimler varsa süper olur huseyinpala03@msn.com
B
Yeni Üye12 yazı
11/08/2015 : 09:01:45#19
Web sitesi
Alıntı
Merhaba XML Bayilik düşünürseniz ben almak isterim. Böyle satışlar birkaç koldan yürütmüş olursunuz.
irtibat: itirafadmin@gmail.com
irtibat: itirafadmin@gmail.com
M
Üye206 yazı
fiat ve ürün katalogu atarsanız ulastıracagım arkadaslaar var onlar sızınle ıletısıme gecerler ..:) basarılar
K
Üye1236 yazı
21/09/2015 : 00:38:42#21
Web sitesi
Alıntı
Ernest Jones'u mağazacılık, ürün grupları, konsept oluşturma, tanıtım ve reklam yönlerinden mercek altına alın. Kendi konsept mağazalarınızı açın. Değerli taşlar kullanarak gümüş tasarımlarınızın üst gelir grubuna da hitap etmesini sağlayın. Love and life sloganına dikkat!!!. Tasarımlarınızı bir hayat biçimi teklifine/seçeneğine dönüştürün.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den
M
Yeni Üye26 yazı
16/11/2015 : 01:12:32#22
Web sitesi
Alıntı
Teşekkür ederim tavsiyeniz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama pazar konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktayız yapmış olduğumuz ürünler kalite ve işçiliklerini özenle gerçektirmenize rağmen pazarda ciddi satış sorunları olmakta stoklarımı eritmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var yılbaşı için ve belirli günler için istanbul ve çevre illerinde kurulan standlarda ürünlerimi satmayı düşünmekteyim üretimini kendimiz gerçekleştirdigimiz için bu avantajı kullanarak kampanyalı fiyatlar sunmayı planlıyorum sizlerden ricam standlar ve özel kurulan satış günleri için bilgi paylaşımı veya sizin değerli düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
M
Üye206 yazı
slm lar yurt dısında bır projemız var yakında hayata gececk ınşllh bayan gıyım uzerıne aklımda bu magaza cersınde ufak bır tezgah veya reyon sattıgımız kıyafetlere uygun emıtasyon takı ve gumus takılar sergılemek
bu nedenle urettıgınız urunlerın e katalog olarak bana atarsanız fıat lıstesı ıle beraber ıncelem ısterım
saygılarımla
murat / 05343412073
xxmrf@hotmail.com
bu nedenle urettıgınız urunlerın e katalog olarak bana atarsanız fıat lıstesı ıle beraber ıncelem ısterım
saygılarımla
murat / 05343412073
xxmrf@hotmail.com
M
Yeni Üye26 yazı
16/11/2015 : 15:54:15#24
Web sitesi
Alıntı
Merhaba Murat bey sizinle iletişime geçiyorum vakit ayırdığınız için teşekkür ederim ..
H
Üye117 yazı
Merhaba sanirim is yogunlugundan sitenizle pek ilgilenemiyorsunuz biraz daha agresif ve guncel olabilir ayrica sitedeki fiyatlar toptan fiyatlarmidir fotograf ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?
M
Yeni Üye26 yazı
17/11/2015 : 17:45:54#26
Web sitesi
Alıntı
Merhaba ,
Haklısınız yoğunluğumdan dolayı site ile pek ilgilenemedim yarım kaldı üzüldügüm bir proje olarak daha ileri tarihlerde ertelemek zorunda kaldım mecburen
sitedeki fiyatlarımız parakende fiyatlar şuan kolyelere yogunlaştım önümüzde yılbaşı ve sevgiller gününe hazırlık olarak ama stand bulmakta müşteriye ulaşmakta zorlanıyoruz bu aralar 0532 616 79 04 nolu telefondan ulaşabilirsiniz dilerseniz yolunuz kapalı çarşıya düşerse beklerim hemçay ikram ederiz hemde modelleri görmüş olursunuz ..
Haklısınız yoğunluğumdan dolayı site ile pek ilgilenemedim yarım kaldı üzüldügüm bir proje olarak daha ileri tarihlerde ertelemek zorunda kaldım mecburen
sitedeki fiyatlarımız parakende fiyatlar şuan kolyelere yogunlaştım önümüzde yılbaşı ve sevgiller gününe hazırlık olarak ama stand bulmakta müşteriye ulaşmakta zorlanıyoruz bu aralar 0532 616 79 04 nolu telefondan ulaşabilirsiniz dilerseniz yolunuz kapalı çarşıya düşerse beklerim hemçay ikram ederiz hemde modelleri görmüş olursunuz ..
A
Yeni Üye2 yazı
merhaba benim iran da satis-pazarlama sirkatim var va sizin business yapa bilirim
toptan satis yapa bilrim siza
fotograf va toptan fiyat bilgisi alabilirmiyim
sizin uronlarezi iran da satmak isyiyurom
yasersarkhosh@gmail,com
araztejaratekeran@yahoo.com
989149455320
9809388894410
toptan satis yapa bilrim siza
fotograf va toptan fiyat bilgisi alabilirmiyim
sizin uronlarezi iran da satmak isyiyurom
yasersarkhosh@gmail,com
araztejaratekeran@yahoo.com
989149455320
9809388894410
T
Üye405 yazı
12/10/2016 : 17:46:55#28
Web sitesi
Alıntı
Ucuz Bayan Kolye Fiyatları Ve Modelleri
En ucuz kaliteli bayan kolyeleri sınırlı sayıda aynı gün kargo. 5,99 TL BİR ALANA BİR BEDAVA KARGO 6,00 TL İLE 7,00 TL ARASINDA BÜTÜN TÜRKİYEYE GÖNDERİLİR.
http://www.sanalpazar.com/ucuz-bayan-kolye-fiyatlari-ve-modelleri/i-67930559
http://www.sanalpazar.com/ucuz-kolyeler-ve-fiyatlari/i-67930446
http://www.sanalpazar.com/ucuz-kolyeler-satin-al/i-67930276
http://www.sanalpazar.com/ucuz-kolyeler-kapida-odeme/i-67930105
En ucuz kaliteli bayan kolyeleri sınırlı sayıda aynı gün kargo. 5,99 TL BİR ALANA BİR BEDAVA KARGO 6,00 TL İLE 7,00 TL ARASINDA BÜTÜN TÜRKİYEYE GÖNDERİLİR.
http://www.sanalpazar.com/ucuz-bayan-kolye-fiyatlari-ve-modelleri/i-67930559
http://www.sanalpazar.com/ucuz-kolyeler-ve-fiyatlari/i-67930446
http://www.sanalpazar.com/ucuz-kolyeler-satin-al/i-67930276
http://www.sanalpazar.com/ucuz-kolyeler-kapida-odeme/i-67930105
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz