Yurtdışından Ceviz İthal Etmek İstiyorum - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Yurtdışından Ceviz İthal Etmek İstiyorum
 1 

Bora57
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
20/02/2014 :  20:25:02 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Merhabalar
Ben bölgemde 5 ayrı kuruyemiş marketi olan bir esnafım. Küçük çaplı diğer kuruyemişçilere de dağıtım yapmaktayım. Şimdiye kadar tüm malzemelerimi büyük toptancılardan satın alıyordum. Artık ufak ufak belirli kalemleri daha ucuza mal etmek için ya ithalat yada üreticiden alma kararı verdim.
Bu ürünlerin başında şu an için CEVİZ bulunmaktadır. Sizlerden istediğim yardım;
-En uygun ve en kaliteli cevizi nereden alabilirim
-Güvenilir ihracatçılarla nasıl buluşabilirim
-Gümrük işlemleri vergi navlun vs vs nelerdir
-Fiyatlar ne civardadır yurtdışında
-İthal edebilmem için gerekli olan ne tür izinler yada resmi belgeleri hazırlamalıyım.

Yaklaşık aylık 15-20 ton civarında talebim olacaktır.

Fiyat ve belirtmiş olduğum konularda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bilgileri
maltun1969@hotmail.com adresime gönderebilirsiniz
Saygılarımla

Yerleşim : Türkiye / Sinop  |  Meslek : Serbest meslek

UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız!
Detaylı bilgiler ve sorumluluklar için kullanım şartlarını okuyunuz.

• İlanın kalitesi ve ilan sahibinin yaptığı önceki alışverişler için ilan sahiplerine referans sorabilirsiniz.
  • Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  12:10:50  Alıntı
    Güncel
    Maltun

27tacir27
    Yeni Üye

Toplam 38 yazı
    21/02/2014 :  13:42:29  Alıntı
    sa bora57 sizin ceviz ihtiyacınızı ben kendim yurt dısından çeviz getirttiğim için ihtiyacınızı karşılaya bilirim

saygılar
    PARLAK

Yerleşim : Türkiye / Gaziantep  |  Meslek : Gıda
    Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  14:20:24  Alıntı

Merhaba 27tacir27
    Maille görüşelim. Tşk ed
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  14:55:42  Alıntı
    Güncel
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  16:14:19  Alıntı
    Günceldir
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  17:34:12  Alıntı
    Fikri olan arkadaşlar yokmu hiç ?
    Maltun

hakanhassan
    Yeni Üye

Toplam 69 yazı
    21/02/2014 :  18:58:42  Alıntı
    Sayin bora57,talebinizi çok zor bir donemde yaptiginiz için yardimci olabilecek birinin olduğunu sanmiyorum.ceviz hem yurt içinde hem yurt dişinda su anda yok denilecek kadar az.mali olanda stok problemi yasadigi için satmiyor,satsada yuksek fiyatli veriyor.keza ramazan ayi baglanti donemi yaklasiyor.zaten 2aysonra tahminimce fiyat uçacak.bu şartlarda msl bulmaniz biraz zor.size tavsiyem ,yaz donemi geçtikten sonra tekrar araştırma yapmaniz.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Satış / Pazarlama
    Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  20:00:06  Alıntı
    Tşk ed. hakanhassan. Ceviz için en uygun ithalat yapılabilecek ülkeler Bulgaristan ve Ukrayna sanırım?
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  20:04:20  Alıntı
    GÜNCELDİR
    Maltun

garipbiri
    Üye

Toplam 299 yazı
    21/02/2014 :  20:47:09  Alıntı
    mayısda şilide ceviz çıkacak oradan temin edebilirsiniz . başka ülkelerden biraz daha ucuz bulabilirsin ama şili cevizi gibi değildir . ince kabuklu yüzde 55 gibi iç .çıkar . yardım istersen yusufoglu45@hotmail.com hayırlı olsun

Yerleşim : Türkiye / Mznisa  |  Meslek : Gıda
    Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  21:32:12  Alıntı
    Tşk ed. Orada fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisin.
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    21/02/2014 :  22:53:43  Alıntı
    Güncel
    Maltun

özersahiner
    Yeni Üye

Toplam 18 yazı
    22/02/2014 :  00:07:29  Alıntı
    slm...hocam en ucuz ceviz tabiki ukrayna da... tonu 1000 dolar civarında . tabi ki ureticilere ne kadar güvenecen icine eski sezon ceviz karıstırıyorlar. şili cevizi agırlıklı amerikalı firmaların kontrolünde orlando eyaletinde genelde merkezleri .orlando limanından da dünyaya satış yapıyolar. tonu 3000-4000 dolar arası. direk şili den alman iyi olur ama zor. türkiye-şili serbest ticaret anlaşması vardı. su an ne durumda bilimiyorum. türkiye ithalat vergisi 3000 dolar üzerinden yüzde 45 sanırım. fatura düsük olmuyo . gümrük en 3000 dolar tonunu kabul ediyor. ödemeyi firmayla anlasıp bankadan akredif acman lazım. örnegin konyeyner limana vardında akredif serbest kalır . sende malın gümrük vergisini öder millilestirmis olursun... kolay gelsin

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Gıda
    Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    22/02/2014 :  21:05:29  Alıntı
    Tşk ed Özersahiner. Çok faydalı bilgiler. Gümrük vergisiyle ilgili ülkemiz bazı ülkeleri ceviz ithalatında muaf tutmuş gözüküyor. Ukraynadan gelen cevizde %66 bulgaristandan gelen cevizden %43,2, sizde şili den gelen cevizin %45 olduğunu söylediniz ama bosna -hersekden gelen cevizden %0 olduğunu gördüm. Bosna hersek üzerinden ithalat yapıldığını duydum. Bu konu hakkında bilginiz varmı?
    Maltun

bilgen1957
    Yeni Üye

Toplam 59 yazı
    22/02/2014 :  21:32:17  Alıntı
    şili de şu an ceviz yok mayısda çıkar fiat o zaman belli olur .
    izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim : Türkiye / İzmir
    özersahiner
    Yeni Üye

Toplam 18 yazı
    22/02/2014 :  22:28:21  Alıntı
    bosna konusunda bilgim yok ama ticaret ve ğümrük bakanlığından bilği alabilirsin.genelde şili cevizi mersin serbest bölğe üzerinden kuzey ırak a gidiyor.bazı arkadaslarım mersin e indirip yüzde 15 karla satıyolar.istersen fiat verdiklerinde düsünürsen sana iletirim. genelde 1 konteyner olarak fiat veriyolar. millilesmis ve gümrüksüz olarak

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    23/02/2014 :  18:27:12  Alıntı
    merhaba özersahin. teşekkür ederim bilgi için. mersin serbest bölgeye getirilmesi ihtisas alanı olduğu içinmidir? avantajı nedir? tabi fiyat bilgisi isterim geldiğinde maltun1969@hotmail.com
    Maltun

özersahiner
    Yeni Üye

Toplam 18 yazı
    23/02/2014 :  19:32:00  Alıntı
    ortadoğulu tüccarlar mersin de cok fazla olduğundan merkez mersin. kuzey ırak pazarıda cok büyük en iyi cevizi tüketiyolar. amerikan chandler dahi pek tutulmuyo .bi de tabii mersin ortadoğu ya en yakın bölge limanı oldundan. antrepolar da elinde gecen sezonun şili ve chandler olan arkadaslara haber bırakırım.

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    23/02/2014 :  19:42:22  Alıntı
    Tamam sizden haber bekliycem. Tşkler tekrar
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    23/02/2014 :  20:09:10  Alıntı
    Güncel
    Maltun

Bora57
    Yeni Üye

Toplam 16 yazı
    26/02/2014 :  16:57:34  Alıntı
    GÜNCEL
    Maltun

cevizcim
    Yeni Üye

Toplam 21 yazı
    05/03/2014 :  17:48:14  Alıntı
    selam bora kardesim yasın kaç bilmiyorum ama kardesim dedim :) ben iki ay once geldim kırgızistandan burada arkadaslar bazı eksik yada yanlış bilgiler veriyorlar öyle bildikleri için olabilir eger bilgi için ararsan numaram 0 534 702 60 16 iyi günler herkese hayırlı işler

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İmalat
    nurhat
    Yeni Üye

Toplam 7 yazı
    15/05/2014 :  17:43:24  Alıntı
    s.a ceviz ukranya ve kırgızistanda bulunmaktadır kendimde şuan kırgızistandayım. şuan için ceviz fiyatlıdır ancak 3 ay sonra sezonu başlar ve şimdiden bütün evrakları düzenlemek lazım. burdan size her türlü yardımcı olabilirim ama türkiyedeki ithal etmek için firma ve izin belgelerini almanız gerek. daha ayrıntılı bilgi için mail atabilirsiniz. hakan_yasar_@hotmail.com
    evet

Yerleşim : Kırgızistan / Bishkek  |  Meslek : Diğer
    kkurt
    Yeni Üye

Toplam 73 yazı
    15/05/2014 :  23:21:06  Alıntı
    Bora bey sezonunda yerli ceviz ve antep fisti icin beni 5063287096 nolu telefondan arayabilirsiniz. Yerli istiyorum derseniz inaniyorum ki size cok faydam dokunacaktir.
    kkurtt

Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş  |  Meslek : Mühendis
    mustafabal67
    Yeni Üye

Toplam 67 yazı
    16/05/2014 :  12:32:33  Alıntı
    Merhaba ,
    şu anda hali hazırda 22000 kg gümrükte işlemleri yapılmak üzere bekleyen cevizim var arkasından da iki tır daha gelecek ilgilenirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
    BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
    MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
    irfanoglu
    Yeni Üye

Toplam 1 yazı
    16/05/2014 :  17:35:11  Alıntı
    BAK MUSTAFA BAL İSİMLİ ARKADAŞIN YAZDIĞINI BOŞA ATMA SEN BENCE, MAL GÖZÜNÜN ÖNÜNDE KIR BAK YE NE İSTERSEN ONU YAP. BENDEN SANA TAVSİYE YURTDIŞINDA BABANIN OĞLU BİLE OLSA GÜVENME SAKIN ANANI AĞLATIR, BEN UKRAYNADA 1 YIL KALDIM, GÜRCİSTANDA 10 AY , AFRİKADAN BALIK GETİRDİM. BENDEN SANA TAVSİYE EĞER İŞİ BİLMİYORSAN SAKIN İTHALATA KALKIŞMA. ŞU MUSTAFA İLE GÖRÜŞ ONLA ORTAK OL FİLAN FALAN AMA SAKIN BEN SANA YARDIMCI OLURUM DİYENİN ARDINA DÜŞME YALAN OLURSUN.
    YADA ŞÖYLE YAP BU İŞ İÇİN 50,000 BİN AYIRDIN, GİT 20,000 YE GERİSİ CEBİNDE KAR KALSIN. BENDEN SSANA BUKADAR TAVSİYE

Yerleşim : Türkiye / Rize  |  Meslek : Gıda
    kkurt
    Yeni Üye

Toplam 73 yazı
    16/05/2014 :  18:25:41  Alıntı
    Ceviz satici arkadaslar bu itthal cevizle yerli ceviz arasinda tat farki varmi varsa fiyat farki tat farkini yani tukutici tercihi noktasinda kapatiyormu . Sanucta tacarette devamlilik esastir
    kkurtt

Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş  |  Meslek : Mühendis
    hcingir
    Üye

Toplam 120 yazı
    16/05/2014 :  20:12:19  Alıntı
    Bora57 arkadaşım, öncelikle marhaba. Ben Kırgızistanda yaşıyorum. Eğer ayda bir tır alacaksan Kırgızistan'ın Calalabat bölgesinin cevizi meşhurdur ve kalitelidir. Yaz sonu fiyatlar belli olur, şimdi yok, varsa da stoktakiler var ve pahalı. Bosna Hersekten alabilirsen oradan gümrük vergisi sıfır. Kırgızistandan %43.2 gümrük vergisi alınıyor. Yine de yaz sonu fiyatlarını size yazayım. İşinize neresi gelirse oradan ithal edersiniz. Alıcı yani ithalat yetkisine sahip bir firmanız varsa gerisini biz buradan hallediyoruz. Sizin adınıza kapora vererek ceviz alıp kırdırıyoruz ve kırılmış ceviz üzerinden kaç ton isterseniz (ki en az bu bir tır olursa ekonomik olur) hazırlayıp gerekli işlemleri yapıp gönderiyoruz. Ceviz artık sizin ceviziniz olarak Türkiye'ye geliyor. Siz gümrüğünü ödeyip malı deponuza indiriyorsunuz. Şayet buradaki aracılardan alırsanız banka akreditasyonla işi halledersiniz. Aracıdan alınca fiyat artar tabiiki. Kendiniz bir tanıdıkla tedarik yoluna giderseniz aracıya ödeyeceğiniz fark da cebinize kalır. Bizim sermayemiz olmadığı için komisyon karşılığı bu işleri sizin adınıza yapıyoruz. Bu da çok bir şey değil. Biz aza kanaat eden insanlarız. Güvenilir bir kişiyle çalışın. Bizim olup olmamamız önemli değil. Rızkı Allah verir. Hayırlı İşler. Bana mail atarsanız listeme ekliyim, her konuda yardımcı olurum. Hayırlı İşler.. Mailim: hcingir@yahoo.com
    hcingir

Yerleşim : Kırgızistan / Bişkek  |  Meslek : Emekli
    mustafabal67
    Yeni Üye

Toplam 67 yazı
    19/05/2014 :  12:34:46  Alıntı
    herkese tekrardan merhaba ,
    ceviz ile alakalı olarak gümrük işlemlerinizi sorunsuz olarak halledebiliriz. Ayrıca isterseniz şu anda bir tır cevizim gümrükte iki tırda yola çıkmak üzere bilginize.
    BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
    MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
    -TaciR-
    Yeni Üye

Toplam 13 yazı
    03/07/2014 :  13:08:18  Alıntı
    merhaba mustafabal67;
    ceviz ithalatıyla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz? (ceviz çeşidi, kg fiyatı, kabuklu kabuksuz,alım miktarı v.b.)
    mailim:
    machineprogrammer@hotmail.com
    hayırlı işler.
    TaciR

Yerleşim : Türkiye / Marmara  |  Meslek : Esnaf

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
    • Varolan yazılara yorum yapabilir,
    • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13.05 saniye.
    00:29:38, 22 Ocak 2025, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım